VIDEO: Priit “ESTPatrick” Türner sooritamas benjihüpet 233m kõrguselt

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Dogers
    Pokkerihai
    • Dec 2008
    • 2500

Re: VIDEO: Priit “ESTPatrick” Türner sooritamas benjihüpet 233m kõrguselt

Omg, ulme vana oled.

Comment

• Tarmonator
      Lingiparandaja
      • Oct 2008
      • 3274

Tundus, et pidid ise hüppama lõpus ikka? Kas sellist teenust ei saa tellida, et no matter what nad lihtsalt lükkavad su sealt alla kui juba äärel seisad?.
      Sest vastasel juhul tuleks vähemalt mina küll sealt samamoodi alla nagu Spewmonkey :D
      WP Priit!

Comment

• ESTPatrick
        Olümpsi Mägi Aivar
        • Nov 2008
        • 5572

nad vist ei tohi lükata. aga kui küsida ehk saab ikka. ja ma hüppasin pea ees, all lihtsalt tõmbasin mingit nööri, mis tõi istumisasendisse, see oli tegelikult viga, alaspidi oleks ehtsam olnud rippuda. samas oli seda rippumist palju lõpus, seega esimese hüppe seisukohalt siiski ehk mõtekam istumisasendisse pärast hüpet ennast tõmmata.

ma arvan et 200-250m on täpselt selline kõige hirmsam piir, kus näed maad veel liiga lähedal. olen ka langevarju hüppe teinud 1300m pealt ja see polnud ligilähedaltki nii hirmus kui see benji

Comment

• Char
          Pokkerihai
          • Sep 2009
          • 1848

kas benji pole mitte vabalangemine? praegu tundus, et mingid nöörid on vinnas ja andsid järele raskusele ja ei saa õiget tunnet kätte? või lihtsalt tundus nii video pealt?

Comment

• ESTPatrick
            Olümpsi Mägi Aivar
            • Nov 2008
            • 5572

tundus

Comment

• emmimees
              Klubi Liige
              • Aug 2010
              • 2719

Well jumped!

Comment

• timz0333
                Pokkeritark
                • Mar 2009
                • 6322

Ka downswing võib awesome olla.

Comment

Working...