PokkeriProd.com | Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon autasustab aasta parimaid jaanua

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Helmps
    Grinder
    • Oct 2008
    • 828

Re: PokkeriProd.com | Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon autasustab aasta parimaid ja

Algselt postitas Keiss Vaata postitust
    eks need züriiliikmed annavad ikka endale ja sõpradele pigem hääli seal nagu tavaks olnud

Aasta kõige idiootsema postituse nomiment.

Imre seletas väga hästi, et Eesti on nii väike, et tahes-tahtmata satub züriisse ka mõni nominent. Ja vaevalt et keegi nüüd enda poolt hääletama hakkab...Issand, kui väärastunud maailmapilt.

Comment

• Keiss
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 1592

Re: PokkeriProd.com | Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon autasustab aasta parimaid ja

Mul on täiesti savi, kes seal võidab. Küll aga ma tean, et enda poolt seal hääletati. Ja ma ei räägigi võitjatest või konkreetsetest nimedest. Mul ei tuleks pähegi enda poolt häält anda aga vahet pole rohkem ei viitsi sel teemal sõna võtta ja end märtriks teha. Eks lugupeetud härrad-prouad ise teavad mis teevad. Ma ise ei hääleta, vist polegi sõnaõigust kuna kuhugi liitu või klubisse ei kuulu.

Comment

• Romka
        Pokkerihai
        • Mar 2009
        • 1544

Ei ole sul täiesti savi midagi, muidu poleks sa siin seda teemat üldse ülesse võtma tulnudki.

Comment

• Helmps
          Grinder
          • Oct 2008
          • 828

Just nimelt, kui sul oleks täitsa savi siis sa ei tuleks siia mingeid süüdistusi pilduma. Mingeid vettpidavaid fakte ka on või lihtsalt süüdistad? Kui sa tead, siis järelikult saad seda ka tõendada.

Comment

• hotcocacola
            HTCCACLA
            • Oct 2008
            • 14473

Algselt postitas Romka Vaata postitust
            Ei ole sul täiesti savi midagi, muidu poleks sa siin seda teemat üldse ülesse võtma tulnudki.
            Algselt postitas Helmps Vaata postitust
            Just nimelt, kui sul oleks täitsa savi siis sa ei tuleks siia mingeid süüdistusi pilduma. Mingeid vettpidavaid fakte ka on või lihtsalt süüdistad? Kui sa tead, siis järelikult saad seda ka tõendada.
            +1

Comment

• privador
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3951

Mina arvan, et nominentide esitamisel peaksite te vaatama yldpilti. Eriti live m2ngijate osas.

Ajuvaba on yllatvalt voimas. Aga ma paneks live m2ngijaks stenni. Minu arust imho yks parimaid turnam2ngijaid.
              Last edited by privador; 21.11.10, 19:21.

Comment

Working...