PokkeriProd.com | Uus Musta Kaardi kampaania Full Tilt pokkeritoas

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • altzie
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 169

Re: PokkeriProd.com | Uus Musta Kaardi kampaania Full Tilt pokkeritoas

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    FTP-s uuendus tehtud ja nüüd näha ka black card memberi staatust. Ma member ja keskmine 1280.36 punni päevas.
    Jep. Hea, et see näha on. Ise samuti member. Loodame, et black card store ikka täieneb korralikult, sest hetkel ainult suhteliselt kallid asjad seal. Aga hea asi on see, et kui tellid black card store'st, siis ei ole rakebackile mingit hitti (ainult boonustel on).

Comment

• variatsioon
      Pokkeritark
      • Nov 2008
      • 5849

Algselt postitas altzie Vaata postitust
      Jep. Hea, et see näha on. Ise samuti member. Loodame, et black card store ikka täieneb korralikult, sest hetkel ainult suhteliselt kallid asjad seal. Aga hea asi on see, et kui tellid black card store'st, siis ei ole rakebackile mingit hitti (ainult boonustel on).
      kindel?

aga eriti vahe ei ole ju.. kord aastas antakse ikka mingisuguseid boonuseid kust $$$ siis maha võetakse

Comment

• Tuul
        Grinder
        • Oct 2008
        • 989

1mill pts - autographed picture of andy bloch

võimas peaauhind

Comment

• altzie
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 169

http://forumserver.twoplustwo.com/28...9-30-a-887601/

- If you have rakeback, the MGR hit for the Black Card bonuses happens as you clear the bonus, not when you purchase it from the store.

Comment

• Tisko
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 163

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            FTP-s uuendus tehtud ja nüüd näha ka black card memberi staatust. Ma member ja keskmine 1280.36 punni päevas.
            Mul hetkel 1103,35
            Tra, nii võib sportliku võistlusmomendi huvi tekkida ja FTP rõõmsalt lööks käsi kokku selle peale, vesi nende veskile...

Comment

• Cypher0
              Pokkerihai
              • Jan 2010
              • 1512

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
              Hea on see, et pole nii ajuvaba igakuine päevade lugemine nagu Iron Manil, vaid normaalse perioodi jooksul arvestatakse päeva keskmist. Päris micromeeste rida see kaart muidugi pole, mulle tundus, et eeldab ikka NL100+ või siis korraliku volüümiga NL50 grindi.
              2 kuud NL25 + 1 kuu NL50 ja olemas mul igatahes.

Comment

Working...