RANKA TABEL: Milliseid stardikäsi ja kuidas mängida full-ring rahalauas

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • oitarvi
    Vana Tegija
    • Jan 2009
    • 1231

Re: Pokah: Strateegiline artikkel - Preflop Mäng

Algselt postitas alaska
    2+2 oli pikk arutelu sellel teemal ja early pos. alla 66 ei soovitatud tõsta. Pidi pikas perspektiivis kahjumit näitama.
    Nojah. Aga jutt käis ka veel NL10-st. Eriti kui veel algaja olla ning raha vähe siis ma arvan küll, et väiksed poketid varajases positsioonis kohe foldi. Või siis limbiks, aga miks tabelis raise öeldud on üldse?
    Kuskil hilises positsioon raiseks vast kõrgemate poketitega 66+ ilmselt.

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

Madalas limiidis just hea, kuna reraisetakse vähe ja ainult QQ+, AK. Kui sul on poket ja flopist saad seti, siis makstakse ilusasti kinni slowplaytud QQ KK AA poolt.

Comment

• oitarvi
        Vana Tegija
        • Jan 2009
        • 1231

Algselt postitas alaska
        Madalas limiidis just hea, kuna reraisetakse vähe ja ainult QQ+, AK. Kui sul on poket ja flopist saad seti, siis makstakse ilusasti kinni slowplaytud QQ KK AA poolt.
        Seda kindlasti. Aga kas siis targem näiteks varajastes positsioonides limpida poleks mõtekam 2-6 poketiga? Et kui pärast sind keegi raiseb siis teada, et tal hea käsi ning siis võib flopi ära vaadata, et äkki saaks setile pihta.
        Tabel nagu näitab, et raiset igast positsioonist iga poketiga. Reraiset ju madal poket ei kannata callida enam..
        Muidu on hea tabel, aga ei saanud aru jah miks igast positsioonist madala poketiga peaks raisema. :)

Comment

• Oliverk
          Moderaator
          • Nov 2008
          • 3016

No early position calli ja hilisem raise. easy fm

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

Põhimõtteliselt kui sa limbid ja siis callid raise, siis ei ole sind eriti raske pocketi peale panna ja suurt potti sinuga ei mängita.

Comment

• EdgarP
              Õpihimuline Mängur
              • Jan 2009
              • 368

Aga tekkis sellline küsimus, et kas on oodata juhtkirja ka postflop mängu kohta ? Nüüd kui preflop range järgi mängitud sai,siis oli kõik suhteliselt tiptop, aga postflop .... mnjah, ei komentaari :)

Comment

• Aristotep
                Grinder
                • Oct 2008
                • 605

NL10-s võid varajaselt positsioonilt igat pocketit mängida (raise ma mõtlen), sest flopi näed sa enamikel juhtudel odavalt ära. Open-limpida madalate paaridega ei tohiks, sest annad mõtlevale vastasele liiga palju infot ära. NL20-s on juba teine teema. Seal ei tasu enam madalaid paare varajastel positsioonidel mängida.

Comment

• pikk28
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 6695

Algselt postitas Aristotep
                  NL20-s on juba teine teema. Seal ei tasu enam madalaid paare varajastel positsioonidel mängida.
                  üldse ei mängi?

Comment

• -andres-
                    Moderaator
                    • Oct 2008
                    • 4546

NL10-s võid varajaselt positsioonilt igat pocketit mängida (raise ma mõtlen), sest flopi näed sa enamikel juhtudel odavalt ära. Open-limpida madalate paaridega ei tohiks, sest annad mõtlevale vastasele liiga palju infot ära. NL20-s on juba teine teema. Seal ei tasu enam madalaid paare varajastel positsioonidel mängida.
                    Mis mõttes? Mida limiit edasi, seda õigem on agressiivselt paare mängida. Ei ole see ainult nl10 pärusmaa.
                    Samamoodi raisege esimesena oma väikseid pocketeid ka nl20, nl50 jne. Kui ees limbitud, siis samamoodi valige samamoodi, mis parem sel hetkel, kas call või raise. Me ei saa limiidist edasi liikudes nitimaks tõmmata, vastupidi peame just range avardama, sest mängutunnetus paraneb ning peame tegema paremaid otsuseid :).

Comment

• Aristotep
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 605

Minu mäletamist mööda on ütles ka Nolan, et PP 66- pole kasulik varajastel positsioonidel mängida, sest see ei tooda kasumit. NL10 on preflop piisavalt passiivne. NL20+ on mäng märgatavalt agressiivsem ja seetõttu oled sunnitud oma PP preflop tunduvalt sagedamini ületõstete peale foldima. Eks ta oleneb suuresti ka lauas olevatest mängijatest...

Comment

• BuildUp
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 2547

Minu mäletamist mööda on ütles ka Nolan, et PP 66- pole kasulik varajastel positsioonidel mängida, sest see ei tooda kasumit. NL10 on preflop piisavalt passiivne. NL20+ on mäng märgatavalt agressiivsem ja seetõttu oled sunnitud oma PP preflop tunduvalt sagedamini ületõstete peale foldima. Eks ta oleneb suuresti ka lauas olevatest mängijatest...

Ma usun, et sa oled millestki valestia aru saanud. ;D NL10l ja NL20l ka nii suurt vahet ei ole nagu sa räägid.

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

Igasugused paarid on võimsad relvad, misiganes positsioonis te ka ei ole, kui neid osata mängida. Minul on UTG pealt alates kõik paarid plussi ja toodavad kasumit, olen korduvalt kontrollinud.

Kui hakata mõtlema, et tihti tõstetakse preflop ja oled sunnitud foldima, siis miks just alates 66+, siis juba pigem mängiksin varajastelt positsioonidelt alles 10 10+.

Comment

• Nufik
                            Julm Donk
                            • Jan 2009
                            • 44

Strateegia katsetuse tulemused sellised, et esimese nädalaga kasvatasin Starsis bankrolli ilusti 45usd-lt 170ni, mängides NL10 korraga 4-5 laual. Nüüd aga juba 4-5 päeva järjest tulemuseks null või mõningane miinus, br kahanenud 130 peale.
                            Ja aru ma ei saa, mis muutunud on või mida ma teisiti teen. Mängitud käte arv iga päev ca 1000...

Tegelikult tunnen puudust real life loengutest või koolitusest, netis võib end küll segaseks lugeda, aga ilmselt mul püsivust selleks natuke vähe.

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Algselt postitas Nufik
                              Strateegia katsetuse tulemused sellised, et esimese nädalaga kasvatasin Starsis bankrolli ilusti 45usd-lt 170ni, mängides NL10 korraga 4-5 laual. Nüüd aga juba 4-5 päeva järjest tulemuseks null või mõningane miinus, br kahanenud 130 peale.
                              Ja aru ma ei saa, mis muutunud on või mida ma teisiti teen. Mängitud käte arv iga päev ca 1000...

Tegelikult tunnen puudust real life loengutest või koolitusest, netis võib end küll segaseks lugeda, aga ilmselt mul püsivust selleks natuke vähe.

Sa ei pruukinud midagi üldse teisiti teha, sest 4000 käe jooksul võib kõike juhtuda ja tulemusi ei saa väga tõsiselt võtta.

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

UTG-lt 22 raisemine on enamus mängijatel KAUSMLIKUM, kui sellega buttonilt 100BB juures callida.

Comment

Working...