Pokkeriõpetaja «YourDoom» kompetents seatud kahtluse alla

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • timz0333
    Pokkeritark
    • Mar 2009
    • 6322

Re: Pokkeriõpetaja «YourDoom» kompetents seatud kahtluse alla

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
    Pokkerivideod.com saidil oli keegi coach, kellel oli superluks nl25 video. Nime ei mäleta täpselt. Estpatrick ei olnud, algas vist "V" tähega, kui õigesti mäletan. No krt, ei tule meelde praegu. Igastahes kahju, et seda saiti enam ei eksisteeri :)
    Hea site oli tõesti. Minu meelest ranka kunagi rääkis eestikeelsest õppesaidist, kus tema oleks 1 coach ja siis veel siit foorumist mõned parimad. Mis sellest plaanist saanud? maha maetud ?

Kui ei juleta kohe materjali väntama hakata võiks teha polli ala kas ostaksid "pp.com beating Micro/small stakes video packi" 100€ eest.
    Siin muidugi aususe küsimus, et 1 ostab ja jagab ülejäänud kümnele 10€ edasi ja meistrid jäävad ikka paljalt heategijateks.

Comment

• vapsik
      Klubi Liige
      • Apr 2009
      • 5462

Pokkerivideod.com saidil oli keegi coach, kellel oli superluks nl25 video. Nime ei mäleta täpselt. Estpatrick ei olnud, algas vist "V" tähega, kui õigesti mäletan. No krt, ei tule meelde praegu. Igastahes kahju, et seda saiti enam ei eksisteeri :)

Aga asjast rääkida, siis imo micromehele parim sait DC. Cardrunnersis oli ka vanasti palju micro videosid, praegu ei oska öelda, mis seal toimub. RIT rohkem advanced teema - low-midstakes tasemele videod ja palju PLO-d.
      Vandalar?

Comment

• ristijeesus
        Klubi Liige
        • Oct 2009
        • 2533

Pokkerivideod.com saidil oli keegi coach, kellel oli superluks nl25 video. Nime ei mäleta täpselt. Estpatrick ei olnud, algas vist "V" tähega, kui õigesti mäletan.
        Oli jah.
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• pokkerisheriff
          Grinder
          • Oct 2011
          • 824

I lol'd :)

Comment

• Owner85
            Klubi Liige
            • Aug 2009
            • 2146

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
            Oli jah.
            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
            Ja vaata kaugele kotkas jõudnud on ,et soovitan kõigile!

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

Algselt postitas Romka Vaata postitust
              Kas just vastupidi ei ole? Et kui on basic lekked siis saad ju ka videost omale abi aga kui ise ka täpselt ei tea mis valesti teed oma mängus siis coach toob need su mängust välja? Vähemalt peaks tooma.
              Nojah, tegelt küll... Ma liialt enda mätta otsast vaatan, tegelt algusaegadel oli kasu küll sitaks, viimasel ajal mul NLHE HU-s asjad juba päris hästi paigas ja kasutegur praeguste coachidega üsna olematu sellise hinna eest.

Pmst mida ma tahtsin öelda on see, et coach võib olla fake kes pole kunagi mingi biitija olnud ja tegelikult sulle midagi juurde ei anna strateegiliselt, aga tulemused võivad ikka paraneda, sest see on nagu placebo - hakkad rohkem asju läbi mõtlema peale sessi, tõuseb mott, annad rohkem volüümi, ei tilta niipalju jne.

Comment

• CheekyMullet
                FPP Pro
                • Feb 2010
                • 232

Coachi pole võtnud, aga videote vaatamist kasutan tihti mindseti "puhastamiseks". Kui tunnen, et autopiloot hakkab juba väga võimust võtma ja teen rutakaid, läbimõtlemata otsuseid, siis paari video vaatamine rahustab mõtteprotsessi, isegi kui nendest konkreetsetest videotest midagi juurde ei õpi.

Comment

• rynno
                  Grinder
                  • Feb 2009
                  • 511

Gordon kyll mingi scammer ei ole. isegi mitte selles mõttes et ta õpetab valet/aegund sitta nagu siin herr codecci väitis.vähemalt HU kohta. korterikaaslane/sõber hakkas hu cashiga tegelema, siis ostis tema paketid . Vaatasin isegi pärast läbi ja see mis ta õpetab on küll kiiduvääärt.
                  järeldus: ennem kui tema materjaliga 100% tutvunud pole, ei ole mõtet kedagi lambist laita, lol.TÕSISELT
                  PS! ei trolli

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Algselt postitas rynno Vaata postitust
                    Gordon kyll mingi scammer ei ole. isegi mitte selles mõttes et ta õpetab valet/aegund sitta nagu siin herr codecci väitis.vähemalt HU kohta. korterikaaslane/sõber hakkas hu cashiga tegelema, siis ostis tema paketid . Vaatasin isegi pärast läbi ja see mis ta õpetab on küll kiiduvääärt.
                    järeldus: ennem kui tema materjaliga 100% tutvunud pole, ei ole mõtet kedagi lambist laita, lol.TÕSISELT
                    PS! ei trolli
                    Ta pole 2009 aastast pokkerit mänginud ja minu teada ei vaidle ta sellele vastu. Eksin?

Kui ei eksi, siis kuidas ta saab olla mitte outdated?

Ja lihtsalt coachi võtmisega või videote vaatamisega on väga raske hinnata mängija levelit. Jose "Girah" Macedo pettis isegi Sauce ja ~ 5-10 teist väga head midstakes regulari ära, et ta on räme HSNL prospekt. Loomulikult Gordon midagi teab, aga ma olen üsna kindel, et suvaline midstakes bumhunter (nagu nt mina) on aastal 2013 temast parem mängija.

Ajad muutuvad. 2009 küsis durrrr coachi eest $5000/hr, 2013 on Party $5/$10 regularid paremad kui Phil Galfond @ NLHE HU, durrrrist rääkimata.

Edit: ma ei ütle 100%, et ta scammer on, aga liiga palju f*cking kahtlaseid asju on selle venna puhul... WAY liiga palju. Ja isegi kui ma 100% tema materjali läbi vaataksin ei saaks endiselt sellele küsimusele vastata, ma pole piisavalt pädev NLHE HU-s sellise hinnangu andmiseks, kahtlen, et keegi Eestis pole.
                    Last edited by Codecci; 28.12.13, 06:37.

Comment

• Pumper
                      Klubi Liige
                      • Mar 2009
                      • 2359

Algselt postitas privador Vaata postitust
                      Ma olen alati mõelnud, miks krdi pärast crushiv regular peaks andma coachingut, et endale uusi regzide armeed juurde tekitada
                      Kui sa mingit äri nt eestis teed, hakkad sa kohe kuulutama, et tehke ka ja ma õpetan jms et saada 1m konkurenti?Pigem hoiad hinge kinni, et jõuad esimesena turule, enne kui dublikaadid peale tulevad
                      Ja hinnad on ka ikka lakke läinud. Mingid 1k paketid jne. See juba tööstusharu. Igasugused tegelased üritavad äri teha. 2+2 juba vastik lugeda ülistavaid kommentaare, mis ilmselt varikontode alt loodud
                      Suurim iidol siin foorumis mulle, aga kahjuks mitte pokkerimängijana, sa võiksid oma litside panemise graafiku üles panna ja siis coacida,

Comment

• rynno
                        Grinder
                        • Feb 2009
                        • 511

@cod
                        aga lõppkokkuvõtteks tegid sa selle järelduse järeldusest ning sa pole tema materjaliga kasvõi tutvunudki. Sellised asjad, nagu (lambi)näide : kui palju me peame midagi tegema et liigutus oleks BE longis või mata või adjustimine. Kuidas sinu arust sellised asjad aeguvad? minumeelset ei aegugi
                        + sa saad tema materjaliga tutvudes ka seda ise kasutada / testida ja põmst näed tulemust.
                        ning selleks et selliseid asju õpetada, ei pea olema kosmonaut, ega praegu crushiv või mängiv reg.
                        Last edited by rynno; 28.12.13, 10:25.

Comment

• Ints
                          Vana Tegija
                          • Nov 2010
                          • 1216

ise olen ka gordoni 6max videosi uurinud, smallstakes mängijatele on seal infot kuhjaga imo. Iseasi kas ta nii kirvest hinda väärt on..

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Algselt postitas rynno Vaata postitust
                            @cod
                            aga lõppkokkuvõtteks tegid sa selle järelduse järeldusest ning sa pole tema materjaliga kasvõi tutvunudki. Sellised asjad, nagu (lambi)näide : kui palju me peame midagi tegema et liigutus oleks BE longis või mata või adjustimine. Kuidas sinu arust sellised asjad aeguvad? minumeelset ei aegugi
                            + sa saad tema materjaliga tutvudes ka seda ise kasutada / testida ja põmst näed tulemust.
                            ning selleks et selliseid asju õpetada, ei pea olema kosmonaut, ega praegu crushiv või mängiv reg.
                            Probleem selles ongi, et ta reklaamib ennast kui high-stakes biitijat. Kui mingi mees metsast tuleb välja, ütleb, et Tartu Ülikoolis sai matemaatikas magistri kätte ja on omal käel 7 aastat pokkerimatemaatikasse süvenenud, samas pole ühtegi kätt mänginud, sa maksad talle $250/hr coachimise eest ja $1K mingite videote eest?

Kui selleks peab keegi ta videotega tutvuma või coachingut võtma siis teda ei paljastatagi tõenäoliselt kunagi, sest sellise kaliibriga vennad kes seda teha suudavad ei maksa elusees mingile tundmatule vennale, kes pole oma ühtegi screenname avalikustanud, sellist pappi ja isegi tasuta ei kulutaks oma aega tema materjaliga tutvumiseks.

Sellest pole suurt kasu kui ma ta materjaliga tutvuks. Ta ei ole loomulikult 100% scammer ja SSNL-i biidib suht kindlasti, vastasel juhul ei peta sellist karja inimesi ära. Aga kas midstakesi biidib, rääkimata highstakesist - sügavalt kahtlen. Aga sellena ta end reklaamib, mis ongi juba scam.

Mingid David Sklanskyd ja muud vanad peerud on ka jõhkrad matemaatikud ja prolly ei eksi mingites pokkeri matemaatikaülesannetes, maksaksid neile $250/hr coachingu eest?
                            Last edited by Codecci; 28.12.13, 21:56.

Comment

Working...