Heads-up rahamängud: 888poker loobus HU rahalaudadest, Pokerstars tegemas muudatusi

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Vandalar
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3577

Re: Heads-up rahamängud: 888poker loobus HU rahalaudadest, Pokerstars tegemas muudatu

Ma tegin kunagi full tiltis wsop freerollidele regamiseks scripti. Seal oli nii, et iga natukese aja tagant ilmus uus sng lobbysse ja need täitusid ülikiiresti ja inimsilm/käsi ei jõua nii kiirelt reageerida. See, kes scripti aga kasutab, saab vägagi ebaausa eelise, scripti automatiseerituse ja kiiruse tõttu :D

Comment

• muttaja
      Pokkerihai
      • Dec 2010
      • 1965

Re: Heads-up rahamängud: 888poker loobus HU rahalaudadest, Pokerstars tegemas muudatu

nl400-s sain vähem kui sekund pärast laua viimase koha fiššiga töitumist järjekorrras 7. koha...

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
        Ausalt öeldes mina ei ole küll mingeid millisekundimehi märganud starsis. Kui keegi mingeid scripte kasutab, siis on need megaaeglased ja pigem olen ise esimeste seas, kes fishile kõrvale hiilib ja seda ilma igasuguste abivahenditeta. Tuleb lihtsalt valvel olla ja kiirelt tegutseda. 24 tablemise kõrval lootusetu üritus obv.
        Niipalju, kui mina olen viimase kuue kuu jooksul laudu alustanud, siis regulariga võid mängida pool tundi heads-upi. Nii, kui fish tuleb on laud täis vähem kui minutiga. Tihti peale fish ei ole saanud isegi stäkki osta, kui juba kõik kohad reserveeritud.

E: kogemus pärineb 100 ja 200NL full-ring laudadest

Comment

• mislinn
          Pokkerihai
          • Apr 2009
          • 1734

Full ringis saab hakkama, aga 6max seis on palju nutusem. 100-200 fr on natuke rohkem rege lihtsalt, 400+ on suhteliselt lihtne häid kohti saada imo

Comment

• HerrJanks
            Pokkerihai
            • Jul 2011
            • 3769

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Niipalju, kui mina olen viimase kuue kuu jooksul laudu alustanud, siis regulariga võid mängida pool tundi heads-upi. Nii, kui fish tuleb on laud täis vähem kui minutiga. Tihti peale fish ei ole saanud isegi stäkki osta, kui juba kõik kohad reserveeritud.

E: kogemus pärineb 100 ja 200NL full-ring laudadest
            100 ja 200 ongi hullumaja

400 juba on palju rahulikum

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

kas 400-as table-starter ei ole? või saab ise ka alustada?

Comment

• HerrJanks
                Pokkerihai
                • Jul 2011
                • 3769

On küll table starter ja ise saab ka alustada ühte lauda.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

UPDATE

PokerStars Nick kirjutab:

Thanks for the discussion so far everyone. It's been very productive.

I will post a more thorough response soon, but I wanted to clarify a couple of things in the meantime:
                  • We are not going to implement a system that treats players differently based on how many VPPs they earn or hands they play.
                  • If a forced play option is implemented, it is likely that only the first player sitting at the table would be required to play the full number of hands, and if a player loses their entire stack they would also not be required to play more hand.

Comment

Working...