Sagedased autoriseerimata sisselogimise katsed Skril kontodele

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Toimetaja
    PokkeriProde Uudiste Postitaja
    • Nov 2012
    • 357

Sagedased autoriseerimata sisselogimise katsed Skril kontodele

17. mail teatas Two Plus Two kasutaja «888prof1234», et 13. ja 14. mail varastati tema Skrill kontolt kokku umbes 12 000 dollarit. Ta ei ole ainus, kelle kontole on üritatud logida.

Loe edasi ›››
  • reket25
    Julm Donk
    • Sep 2010
    • 84

Re: Sagedased autoriseerimata sisselogimise katsed Skril kontodele

Mõned küsimused:

Kas see 15 € VIP-staatuse saamiseks on ühekordne makse või tuleb seda iga aasta teha?
    Kuidas teha sisselogimine kaheastmeliseks?

Comment

• estdonk
      Õpihimuline Mängur
      • Sep 2011
      • 450

Telli security token
      Selle VIPi asjast kuulen esimest korda. Token maksab 15 EUR, aga sa sellest VIPiks küll ei saa??? Või...

Comment

• andu_andu
        Pokkerihai
        • Jan 2009
        • 4050

Just täna jõudis kulleriga Skrill token.

Comment

• pastilaa
          kuum poiss
          • Apr 2009
          • 7518

ma olen kuulnud kümneid lugusi, kuidas kellelgi MB kinni pandud, kuna inimene, kes pahateadmata on sulle raha kandnud, on enne mingi scammeri rahasi saanud jne. vb loll mõte, aga minu suhe MB on olnud alati lihtne - selline koht kõlbab ainult raha ajutiseks liigutamiseks.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas reket25 Vaata postitust
            Mõned küsimused:

Kas see 15 € VIP-staatuse saamiseks on ühekordne makse või tuleb seda iga aasta teha?
            15 eurot maksab token (PIN-kalkulaatori analoog), mitte VIP! Ja peaks olema ühekordne makse. Teisele küsimusele jään vastuse võlgu: ei kasuta gmaili ega MB-d.

Algselt postitas estdonk Vaata postitust
            Telli security token
            Selle VIPi asjast kuulen esimest korda. Token maksab 15 EUR, aga sa sellest VIPiks küll ei saa??? Või...
            VIP-iks ei saa.

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
            ma olen kuulnud kümneid lugusi, kuidas kellelgi MB kinni pandud, kuna inimene, kes pahateadmata on sulle raha kandnud, on enne mingi scammeri rahasi saanud jne. vb loll mõte, aga minu suhe MB on olnud alati lihtne - selline koht kõlbab ainult raha ajutiseks liigutamiseks.
            Olen üks ohver. Tean ka veel paari. Lahti ei ole võimalik saada, isegi läbi otsekontaktide.

Comment

• Pythagoras
              Grinder
              • Apr 2012
              • 589

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              Olen üks ohver. Tean ka veel paari. Lahti ei ole võimalik saada, isegi läbi otsekontaktide.
              kasutad nettellerit või mis arvesttavaid alternatiive veel on?

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Pythagoras Vaata postitust
                kasutad nettellerit või mis arvesttavaid alternatiive veel on?
                NETELLER, aga kui mängid enamasti litsentsi omavates pokkeritubades, siis ei ole vaja e-walleteid.

Comment

• TaistoJ
                  Grinder
                  • Aug 2010
                  • 787

Ma olen kuradi pool tundi otsinud kuidas tellida seda tokenit. NO EI LEIA. Sellist asja nagu "security center" minu jaoks vist ei eksisteeri siin. Any help?

2) kas te väidate, et ei tasuks hoida erilist raha MBs?? Selle otsimise käigus leidsin ma muidu sellise valiku, et on võimalik Automaatne rahade vastuvõtmine disableda. See siis "If disabled you will need to manually accept payments from other private users. Payments from merchants and business users are always automatically accepted." . Peaks aitama?

Comment

• estdonk
                    Õpihimuline Mängur
                    • Sep 2011
                    • 450

Selle koha peab manuaalselt enableda laskma. Saada kiri security@moneybookers.com ja teevad ära.

Comment

• vennike
                      Pokkerihai
                      • Mar 2009
                      • 1958

Mulle tuleb korra nädalas teade meilile, et keegi on üritanud logida, aga kuna salasõna äraarvamine on võimatu kui nad proovavad korra nädalas ja mu esimest emaili asja kohta pmst ignoreeriti siis ei pane enam tähele.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Tegelikult on mul küsimus: kust üleüldse pärineb e-mailide info?

Comment

• Cypher0
                          Pokkerihai
                          • Jan 2010
                          • 1512

Algselt postitas reket25 Vaata postitust
                          Prolly seda mõeldud, et gmaili sisselogimine kaheastmeliseks. Et kui sisse logid, siis peale parooli küsitakse veel koodi, mis saadetakse smsiga su telefoninumbrile.

Comment

• $Lauri$
                            Õpihimuline Mängur
                            • Aug 2009
                            • 479

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            NETELLER, aga kui mängid enamasti litsentsi omavates pokkeritubades, siis ei ole vaja e-walleteid.
                            This. Pmselt ei saa üldse aru miks PS-s mängides(kus nagunii suur enamik mängib) on üldse vaja e-walleteid kasutada.

Comment

• andrus69
                              FPP Pro
                              • Jan 2010
                              • 232

Algselt postitas $Lauri$ Vaata postitust
                              This. Pmselt ei saa üldse aru miks PS-s mängides(kus nagunii suur enamik mängib) on üldse vaja e-walleteid kasutada.
                              Sest pangast mingi hetk laenu soovides tasuks kontoväljavõte ilus hoida :)

Comment

Working...