Kas vähemalt 20-40% pokkerimängijatest on võitvad?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Kas vähemalt 20-40% pokkerimängijatest on võitvad?

Aastate vältel on spekuleeritud teemal, kui mitu protsenti kogu pokkerimängijatest on võitvad ja kui mitu protsenti kaotavad.

Eelmise nädala keskel TwoPlusTwo foorumites arutleti reigi alandamise üle, mis erinevatel arvutustel peaksid tõstma pokkeritoa rahavoogude, mängijate ja laudade aktiivsust, sest tõuseb võitvate mängijate osakaal (protsent). Antud arutelus pakuti, et praeguse reigi juures jääb plussi ainult 10% mängijaskonnast.

Teemat kommenteeris ka PokerStarsi turvameeskonna juht Michael Josem, mitte küll PokerStarsi ettevõtte vaid erakontoga (Josem). Tema sõnul erinevad erapooletud allikad väidavad, et 20-40% mängijatest on võitvad ja lisas viiteid ning graafikuid. Arvutustesse ei ole lisatud rakebacki ega boonuseid ehk võitvate mängijate osakaal võib olla suuremgi.

Michaeli väidet toetab 2p2 kasutaja knircky koostatud statistika, mis kinnitab enam-vähem samat numbrit - 38%. Kogu statistika leiab tema blogist.
    Lõpetuseks ka SharkScoper.com blogi statistika erinevate pokkeritubade lõikes.

Kuna info on puudulik, siis ei ole täis kindlust numbrite õigsuses, aga PokerStarsi töötaja isiklik kommentaar võib kinnitada, et kuni 20-40% mängijatest on võitvad.

• rrrr
    Grinder
    • Nov 2008
    • 904

Re: Kas vähemalt 20-40% pokkerimängijatest on võitvad?

Kunagi (kui PTRs sai tasuta graafikuid ja üldisi statte vaadata) oli mul FullTilti PTRi peale tehtud ämblik, mis roomas peale sessi PTRi lehel ringi ja salvestas kõikide vastaste andmed andmebaasi. Üheks näitajaks oli winrate. Kui ma selle järgi positiivsed tegelased välja võtsin, siis suhe negatiivsetesse oli kõigest paar protsenti. Seda isegi siis kui eemaldada tegelased, kes on alla 1K käe mänginud.

EDIT:
    Kahjuks olen tabeli mättasse lasknud aga mul on olemas teine tabel, kus NL50 6-maxi PTR Premiumi andmed on salvestatud. Kahjuks ainult 3K mängijate kohta(110M kätt kokku), millest ca 1.1K mängijaid on positiivse winratega. Seega võiks üsna kobe protsent olla tõesti. Mine võta sa nüüd kinni kas PTR on kallutatud või olen mina miskit mööda pannud.
    Last edited by rrrr; 21.11.12, 07:06.

Comment

• Jeebus
      määäääää
      • Jun 2012
      • 1409

loomulikult ei tohiks seda protsenti võtta jäigalt plussis olemise järgi, vaid näitena kasvõi kasumi : kohaliku mediaanpalga suhte järgi
      loomulikult peaks kõik muud faktorid, mis mõjutavad elukvaliteeti (paljude hüvede puudumine), sisse arvestama
      reaalsus on ju see, et valdav enamus on close to be, kas siis arvestades kulutatud aega saab neid võitvateks lugeda?

Comment

• andrus69
        FPP Pro
        • Jan 2010
        • 232

Kas arvestades aega ja vaeva ja tervist, mida enamus inimesi miinimum või keskmise palga eest rabades kulutab võib neid pidada võitvateks osapooltseks tööturul?:)

Comment

• Jeebus
          määäääää
          • Jun 2012
          • 1409

jep, mina olen aegade algusest samal arvamusel olnud, lihtsalt kiiruga toppisin selle palgatöö sinna, lihtsalt mingisuguseks näiteks

ma olen palju selle üle mõelnud, kas me peaksime hindama selle järgi, palju väärtust me ühiskonnale loome ja kui palju me täpselt tagasi saame
          mu mõtted on kahjuks alati poolikuks jäänud, sest seda kõike on väga raske hinnata

mida ma ennist täpsemalt mõtlesin, oli ilmselt see, et pokkerimängijad peavad palgatöölistest rohkem teenima, sest nemad ei saa paljusid hüvesid, seega peaks paljud võitjate nimekirjast kustutama

aga seda puhtalt majanduslikust seisukohast, kõik see moraaliteema ja muu on liiga suhteline

Comment

• privador
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3951

Arvestades, et tööandja maksab ca 2x netopalgast, kui siia lisada ehk puhkus ja muud hüved võib ehk igaüks välja arvutada, mis peaks olema summa, mis kaaluks ülesse päevatöö. Arvestada ka seda, et tööl olles su turuväärtus mingil hetkel tõuseb tööjõuna

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

on veel üks aspekt, mida eespool pole mainitud. see on doomer. nimelt leitsil on EV joone järgi lifetime 50k käe peale +$43 (stellarite, boonustega vähemalt samapalju veel juurde), aga reaalselt -$600 midagi ja sms laenud kaelas, töölt avanss iga kuu etc. tegelikult ju leits biidib. või on asi toas?

Comment

• Jeebus
                määäääää
                • Jun 2012
                • 1409

kõik saavad üle, küsimus on selles, kui palju
                -palgatöölised saavad lihtsalt nii üle, et kurb hakkab, vaadake firmasid : mis numbrid liiguvad ülemisel korrusel - kõik on alumiste korruste tehtud (captain obvious aga miks keegi selle üle ei mõtle)
                gambleritel jah palju parem elu
                -pokkerimängijad maksavad imo liiga palju juice´i
                -asian sportsbetting 1%-2% juice on suhteliselt sõbralik

---
                aga noh keegi peab ju selle maailma üles ehitama

Comment

• K2okfor_Mey
                  Õpihimuline Mängur
                  • Mar 2012
                  • 429

Olen minagi mõelnud kumb on lihtsam ja tervisele kasulikum, kas käia ala palgatööl ca 700 EUR kuu või istuda nt ja grindida kodus nt 500 EUR kuu ca 200h? Go Figure!? Usun, et ca 20 prossa võidavad nii palju kui ise laudades rahvast näind olen siis 9 tegija peale 2-3 pluss venda SNG-des. Eks see pokker rohkem mugavuses kinni ole miks ei taheta tööle minna ise usun, et kui kõik pokkerimängijad tööle suunata tuleks kokkuvõttes raha rohkem sisse.

Comment

• Jeebus
                    määäääää
                    • Jun 2012
                    • 1409

no kui 20-40% pole kaotajad, siis võib küll kõrget juice edasi nülida

Comment

• Potsataja
                      õilishing
                      • Oct 2008
                      • 5270

Averages - Hands Played: 68,664,867 Profit: $-4,280,060 Players: 10272

248 x 4 280 060 = 1 061 454 880 miinust.

Selle jäämäe pealse ja iganenud (FTP) summa põhjal ei kõla see 20%-40% enam eriti hästi. Õigem oleks öelda, et 20-40% suudavad mitte raha kaotada. Võita raha teenimise mõistes suudavad siiski <10% mängijatest.

Kusjuures selle Knircky´i õuna põhjal olen mina ilmselge vähemus ehk net winner (rake loser).
                      Last edited by Potsataja; 21.11.12, 14:42.

Comment

Working...