Paf portaali lisandub Microgamingu pokkerivõrgustik

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Paf portaali lisandub Microgamingu pokkerivõrgustik

Paf andis teada, et nende portaali lisandub Microgamingu võrgustik ja lähitulevikus saab ühe arvelduskontoga mängida kolmes erinevas pokkerivõrgustikus.

Uue võrgu lisamine ja pokkeritoa avamine peaks toimuma järgmise aasta alguses. Praegused pokkeritoad - Paf Spade (Ongame) ja Paf Diamond (Boss Media) jäävad alles ning uue tulijaga lisatakse pokkerimängijatele lisaväärtust.

Paf on Eestis litsentseeritud kaughasartmängude pakkuja, kes ainsana legaalsetest operaatoritest pakub mitme-platvormilist pokkerivõimalust. Lisaks on Pafil võimas onlinekasiino ja Eestis parimate koefitsientidega spordiennustus.
  • Maheaatom
    Grinder
    • Oct 2008
    • 958

Re: Paf portaali lisandub Microgamingu pokkerivõrgustik

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Lisaks on Pafil võimas onlinekasiino ja Eestis parimate koefitsientidega spordiennustus.
    Pole viimase väitega nõus - see on väga subjektiivne ning ajale jalgu jäänud hinnang. Tänasel päeval julgeksin väita, et Eestist litsentseeritud saitidest on kõige paremad koefid üldse Tonybetil.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Maheaatom Vaata postitust
      Pole viimase väitega nõus - see on väga subjektiivne ning ajale jalgu jäänud hinnang. Tänasel päeval julgeksin väita, et Eestist litsentseeritud saitidest on kõige paremad koefid üldse Tonybetil.
      Maybe natuke ruttasin, sest unustasin confirmi küsida aga lisan siis ühe inimese väite, kes on tegelenud võitva bettinguga aastaid. Vestlus oli just 3 päeva tagasi Skypes:

[14.10.2012 23:58:13] XXX: avastasin, et
      [14.10.2012 23:58:19] XXX: paf pakub parimaid koefitsiente
      [14.10.2012 23:58:25] XXX: siin litsentseeritud bookiede seas
      [14.10.2012 23:58:31] XXX: poleks arvandki

Comment

• hotcocacola
        HTCCACLA
        • Oct 2008
        • 14473

Miks ei paku Tonybet, Triobet ega PAF nt nii võimsaid koefe, kui Betfair & Pinnacle?

Miks nt Tonybet ei tahaks pakkuda kõrgeid koefe nagu Betfair & Pinnacle? Ma usun, et nad meelitaks väga paljud kliendid Triobetist ja PAFist endale.

Keegi targem võiks seda kommenteerida :)

Comment

• Maheaatom
          Grinder
          • Oct 2008
          • 958

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          Maybe natuke ruttasin, sest unustasin confirmi küsida aga lisan siis ühe inimese väite, kes on tegelenud võitva bettinguga aastaid. Vestlus oli just 3 päeva tagasi Skypes:

[14.10.2012 23:58:13] XXX: avastasin, et
          [14.10.2012 23:58:19] XXX: paf pakub parimaid koefitsiente
          [14.10.2012 23:58:25] XXX: siin litsentseeritud bookiede seas
          [14.10.2012 23:58:31] XXX: poleks arvandki
          Jah, kui näiteks Trioga võrrelda, siis muiudgi. Kui vaadata aga favoriitide koefe (kellele peamiselt panustatakse), siis kipuvad need üldjoontes Tonybetis viimasel ajal selgelt paremad olema. Võtame näiteks kolm kõige populaarsemat spordiala ning kolm tänast sündmust, mis eestlasi huvitavad:

Korvpalli Balti liiga Kalev vs. Barsy:
          Tonybet: Kalev 1,45
          Paf: Kalev 1,42

Stockholmi tenniseturniir, kus mängib Zopp:
          - Niemineni võit (1.57 Paf, 1.65 Tonybet) - võrdluseks Trio 1.50
          - Južnõi võit (1.05 Paf; 1.06 Tonybet)
          - Berdychi võit Zoppi vastu (1.05 Paf, 1.09 Tonybet)

Tänane ainuke MM valikmäng Poola-Inglismaa
          Tonybet: 2.00 Inglismaa/3.95 Poola
          Paf: 2.00 Inglismaa/3.90 Poola
          Võrdluseks: Triobet 1.98/3.75

Jne. Ma usun, et sama loogika kehtib ka siis kui võrdleme naiste käsipalli või nooleviskamist. Loomulikult ei saa keegi neist kolmest maailma suurimate bettingu keskkondade vastu, kuid Eestis litsentseeritud saitide võrdluses ma ei pea küll õigeks väidet, et Paf selgelt parim on.

Comment

• Godspeed_EJ
            Klubi Liige
            • Nov 2009
            • 3049

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
            Miks ei paku Tonybet, Triobet ega PAF nt nii võimsaid koefe, kui Betfair & Pinnacle?
            Googleda turumajandus.

Comment

• Maheaatom
              Grinder
              • Oct 2008
              • 958

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust

Miks nt Tonybet ei tahaks pakkuda kõrgeid koefe nagu Betfair & Pinnacle? Ma usun, et nad meelitaks väga paljud kliendid Triobetist ja PAFist endale.

Keegi targem võiks seda kommenteerida :)
              Mastaabid on lihtsalt väga erinevad. Sama põhjus, miks sa ei saa Eestist kunagi nii odavalt riideid osta kui näitaks New York'ist, Hiinast rääkimata. Teiseks on Tonyl/Triol/Pafil ka maksukohutused Eesti riigi ees (litsentsitasud, hasartmängumaks jne.), mida Betfairil/Pinnacle'l pole. Poeviin on alati salaviinast kallim kuigi maitse võib olla sama.

Muideks Eesti nr.1 spordiennustus on pika puuga Triobet, kelle koefid jäävad selgelt oma kahele konkurendile alla. Aga nad olid esimesena turul, teevad kõige rohkem reklaami ning neid teatakse kõige paremini. Millest jällegi võib järeledada, et keskmist gamblerit need koefid tegelikult ei huvitagi. Lotos on winrate 50%, kasiinos 90% ja pokkeris (oskusfaktorit arvestamata 95%), kuid lõviosa inimesi mängivad ikkagi lotot :).

Comment

• whippit
                Julm Donk
                • Nov 2009
                • 69

Mastaabid on lihtsalt väga erinevad. Sama põhjus, miks sa ei saa Eestist kunagi nii odavalt riideid osta kui näitaks New York'ist, Hiinast rääkimata. Teiseks on Tonyl/Triol/Pafil ka maksukohutused Eesti riigi ees (litsentsitasud, hasartmängumaks jne.), mida Betfairil/Pinnacle'l pole. Poeviin on alati salaviinast kallim kuigi maitse võib olla sama.

Muideks Eesti nr.1 spordiennustus on pika puuga Triobet, kelle koefid jäävad selgelt oma kahele konkurendile alla. Aga nad olid esimesena turul, teevad kõige rohkem reklaami ning neid teatakse kõige paremini. Millest jällegi võib järeledada, et keskmist gamblerit need koefid tegelikult ei huvitagi. Lotos on winrate 50%, kasiinos 90% ja pokkeris (oskusfaktorit arvestamata 95%), kuid lõviosa inimesi mängivad ikkagi lotot :).
                Eem, Betfairil ja Pinnaclel ei ole maksukohustusi? Hasartmängumaks on Eestis ju netomaksustamine, mujal maailmas brutopõhine. Imho, Eestis sisuliselt online hasartmängude pealt hasartmängumaksu ei makstagi.

Comment

• whippit
                  Julm Donk
                  • Nov 2009
                  • 69

Muidu, väike 1X2 turgude overroundi kalkulatsioon ühe CL ja PL mängu põhjal näitab järgmist:

PAF

Champions League: 93.78%
                  Premier League: 94.04%

Triobet

Champions League: 92.05%
                  Premier League: 90.77%

Tonybet

CL 90.30%
                  PL 94.61%

100% oleks siis ilma marginaalita, ehk siis coinflipi korral 2.0 ja 2.0.

Võrdluseks Pinnacle samade mängude osas:

Champions League: 1X2 98.07% HC 98.24%
                  Premier League: 1X2 97.99% HC 98.39%

Comment

• privador
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3951

hmmz spordiennustajad otsivad vaalu, kel ei ole vahet kas müüakse 98% v 90% peaasi et gamblida saab.

Comment

• Maheaatom
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 958

Algselt postitas whippit Vaata postitust
                      Eem, Betfairil ja Pinnaclel ei ole maksukohustusi? Hasartmängumaks on Eestis ju netomaksustamine, mujal maailmas brutopõhine. Imho, Eestis sisuliselt online hasartmängude pealt hasartmängumaksu ei makstagi.
                      Konkreetselt Tonybet maksab ikka päris kindlasti oma tegevuse pealt hasartmängumaksu (seda 5%), millele lisanduvad kõikvõimalikud litsentsitasud. Viimasel juhul tegemist on kümnete tuhandete eurodega, mis turu väiksust arvestades pole sugugi tähtsusetud. Teiste tegevust ma kommenteerida ei oska, kuid pole vähimatki põhjust eeldada, et nad sarnaselt ei toimiks. Pean silmas just spordiennustust, mitte pokkeris HSM jõustumise järel valitsenud segadust.

Pinnacle või Betfair ei maksa Eesti riigile sentigi. Nad küll võimadavad eestlastel oma teenuseid tarbida, kuid tegelikult on neil Eestist ükskõik. Kui nad hangiksid siinsel turul tegutsemiseks litsentsi, ei oleks ma enam nii kindel, et nende koefid näiteks Eesti kossuliiga mängudele ületaksid märgatavalt Pafi või Tonybeti omi.

Et CL mängude koefid on suurtel tegijatel paremad, pole mõistagi Eestiga vähimalgi määral seotud ja tuleneb otseselt ikkagi mastaabist. Pinnacle ja Betfair on ülemaailmse haardega suurettevõtted, Eestis tegutsejad eranditult regionaalsed operaatorid. Triobet ja Co on selgelt suunatud põhjamaade ning Baltikumi turule. Paf on Ahvenamaa uhkus ning aktiivne veel mõnes teiseski riigis, kuid maailmas väike tegija. Nagu ka Tonybet, kes on küll ambitsioonikas, kuid veel väga noor ettevõte.

Nii et kokkuvõttes pean ma küsimust (no offence of course), et miks Eesti saidid ei paku Betfairiga võrdseid koefe, samaväärseks mõnega järgnevatest:
                      - Miks on Eestis teksad kallimad kui Shanghais?
                      - Miks ei lenda Estonian Air Airbus 380-tega?
                      - Miks saab Eesti olümpialt vähem medaleid kui USA?

Mõistagi ma ei taha oma jutuga väita, et Betfair või Pinnacle on saatanast. Inimesena saan ma suurepäraselt aru, et asjatundlik mängija otsib parimaid koefe ning lähtub panustamisel isiklikust kasust.

Comment

• whippit
                        Julm Donk
                        • Nov 2009
                        • 69

Konkreetselt Tonybet maksab ikka päris kindlasti oma tegevuse pealt hasartmängumaksu (seda 5%), millele lisanduvad kõikvõimalikud litsentsitasud. Viimasel juhul tegemist on kümnete tuhandete eurodega, mis turu väiksust arvestades pole sugugi tähtsusetud. Teiste tegevust ma kommenteerida ei oska, kuid pole vähimatki põhjust eeldada, et nad sarnaselt ei toimiks. Pean silmas just spordiennustust, mitte pokkeris HSM jõustumise järel valitsenud segadust.

Pinnacle või Betfair ei maksa Eesti riigile sentigi. Nad küll võimadavad eestlastel oma teenuseid tarbida, kuid tegelikult on neil Eestist ükskõik. Kui nad hangiksid siinsel turul tegutsemiseks litsentsi, ei oleks ma enam nii kindel, et nende koefid näiteks Eesti kossuliiga mängudele ületaksid märgatavalt Pafi või Tonybeti omi.

Et CL mängude koefid on suurtel tegijatel paremad, pole mõistagi Eestiga vähimalgi määral seotud ja tuleneb otseselt ikkagi mastaabist. Pinnacle ja Betfair on ülemaailmse haardega suurettevõtted, Eestis tegutsejad eranditult regionaalsed operaatorid. Triobet ja Co on selgelt suunatud põhjamaade ning Baltikumi turule. Paf on Ahvenamaa uhkus ning aktiivne veel mõnes teiseski riigis, kuid maailmas väike tegija. Nagu ka Tonybet, kes on küll ambitsioonikas, kuid veel väga noor ettevõte.

Nii et kokkuvõttes pean ma küsimust (no offence of course), et miks Eesti saidid ei paku Betfairiga võrdseid koefe, samaväärseks mõnega järgnevatest:
                        - Miks on Eestis teksad kallimad kui Shanghais?
                        - Miks ei lenda Estonian Air Airbus 380-tega?
                        - Miks saab Eesti olümpialt vähem medaleid kui USA?

Mõistagi ma ei taha oma jutuga väita, et Betfair või Pinnacle on saatanast. Inimesena saan ma suurepäraselt aru, et asjatundlik mängija otsib parimaid koefe ning lähtub panustamisel isiklikust kasust.
                        See kõik on muidugi väga tore, kuid ma sain aru, et Su algne väide põhineb ikkagi sellel, et Pinnaclel ja Betfairil pole üleüldse maksukohustusi, mitte maksukohustusi Eesti riigi ees. Ehk siis teisisõnu väitsid, et kuna Eesti korraldajad maksavad makse ja Pinnacle ja Betfair makse ei maksa, siis selle tõttu on Eesti korraldajate koefitsiendid sitemad kui mujal maailmas.

Minu teada maksavad Pinnacle ja Betfair siiski oma litsentsiriikides ka makse. Kui ma viimati Rahandusministeeriumi statistikat Eesti online hasartmängude korraldajate maksude kohta nägin, siis maksulaekumised olid andke andeks naeruväärsed. Ilmselt ei ole mõtet suurt marginaali siiski maksude kaela ajada :)

Comment

• Maheaatom
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 958

Algselt postitas whippit Vaata postitust
                          Minu teada maksavad Pinnacle ja Betfair siiski oma litsentsiriikides ka makse. Kui ma viimati Rahandusministeeriumi statistikat Eesti online hasartmängude korraldajate maksude kohta nägin, siis maksulaekumised olid andke andeks naeruväärsed. Ilmselt ei ole mõtet suurt marginaali siiski maksude kaela ajada :)
                          Betfair on litsentseeritud Gibraltaril ja Pinnacle Hollandi Antillidel, mistõttu on nende ettevõtete maksukohustus ka väiksem kui näiteks Eestis. Äriliselt on see mõistagi arusaadav, et piirideta ärid valivad tegutsemiseks offshore piirkonnad. Aga just see ongi põhjustanud olukorra, mil kõik riigid katsuvad hasartmänge reguleerida, et vähemalt osa papist omale saada või selle võimalusel puudumisel need keelustada.

Tonybet seevastu tegutseb paljudes Euroopa riikides Eesti litsentsi alusel, mis tähendab näiteks, et taanlane gamblib, saab Eesti riik raha. Jah, globaalses mastaabis ei mõjuta see kuigivõrd CL koefe, kuid pidasin siiski tarvilikuks ka selle ära mainida.

Rahandusministeeriumi info kohta olen nõus - nagu me mõlemad teame, tulenes see HSM maksustamise läbimõtlematusest. Ma usun, et numbrid kindlasti paranevad, sest konkreetselt Tonybeti tasutud riigimaksudega olen ma väga hästi kursis ning need summad polegi enam teps mitte nii marginaalsed. Seejuures on Tonybeti turuosa Eestis (hetkel veel) üsna väike.

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Varsti PAF juba nagu Muchos... On nad endiselt sellised soss-sepad või kõlbab juba seal tõsiselt mängida?

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

Palju siis makse makstakse kui see saladus pole? See peaks avalik inf ju olema.

Comment

Working...