PokerStars sõlmis kokkuleppe USA justiitsministeeriumiga, FTP avatakse lähiajal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • V4LDO
    FPP Pro
    • Jun 2010
    • 229

Re: PokerStars sõlmis kokkulepe USA justiitsministeeriumiga, FTP avatakse lähiajal

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
    Ma loen välja seda, et riikides, kus PS-il on tegutsemiseks litsents ei kavatseta raha välja maksta, kuid teemaga "tegeletakse".

Seega võtke rahulikult ja pühkige oma suu puhtaks igasugustest FTP rahadest. Võibolla SN+ tase Pokerstarsis garanteerib teile midagi.
    Ma loen küll siit välja, et raha saab ikka kätte, lihtsalt mängulitsentsi nad siin veel taotleda ei kavatse.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: PokerStars sõlmis kokkulepe USA justiitsministeeriumiga, FTP avatakse lähiajal

Ma loen välja seda, et riikides, kus PS-il on tegutsemiseks litsents ei kavatseta raha välja maksta, kuid teemaga "tegeletakse".

Seega võtke rahulikult ja pühkige oma suu puhtaks igasugustest FTP rahadest. Võibolla SN+ tase Pokerstarsis garanteerib teile midagi.
      Ära tekita paanikat.

Mine loe ristijeesuse linki uuesti ja seal on kirjas:

Q: When will I be able to cash out my funds? (France, Spain, Belgium, Italy, Estonia, Denmark)
      A: We are currently working with the regulators in your country on the mechanisms required to withdraw your funds. We are committed to making these funds available within 90 days of the formal closing of the deal, which will be within seven days.

Tõlge: Hetkel tegeldakse probleemiga, tehakse koostööd antud riigiga, et leida võimalus rahade kiireks kandmiseks. Lisaks PokerStars PEAB rahad kandma 90. päeva jooksul pärast seda kui DOJ-ga diil lõplikult kinnitatud, mis peaks juhtuma 7. päeva jooksul.

Seal küsimustikus on ka vastus boonustele, mis kõlab järgnevalt:

A: We are reviewing all previous Full Tilt reward programs and will provide more details on plans for these programs in the near future. We intend to have a fair resolution for players with accumulated points and other rewards under the program.

Comment

• Potsataja
        õilishing
        • Oct 2008
        • 5270

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
        Lol, ei. In any case, these funds will be available as soon as possible.

Eesmärk on pesta FTP nimi puhtaks. See ei toimi kui kõikidele rahasid välja ei maksta.
        Sellist asja nagu "soon as possible" ei eksisteeri, kui spetsiaalselt mainitakse kuute riiki kõigist võimalikest, sealhulgas ka Eestit oma 1 294 236 elanikuga.

Ma natuke loodan, et ma eksin, kuid äri on siiski ainult äri. Ranka postitusest lähtuvalt peaks kõigi Eesti residentide raha olema tagastatud 90 +/- 7 päeva jooksu.
        Last edited by Potsataja; 31.07.12, 18:37.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Sellist asja nagu "soon as possible" ei eksisteeri, kui spetsiaalselt mainitakse kuute riiki kõigist võimalikest, sealhulgas ka Eestit oma 1 294 236 elanikuga.

Ma natuke loodan, et ma eksin, kuid äri on siiski ainult äri.
          Segane oled w? Diili üks punkt DOJ-ga oligi see, et PokerStars PEAB maksma või vähemalt tagama ligipääsu kõikidele mängijatel (pole vahet kas eestlane, azerbaidzaan või hiinlane) rahadele 90 päeva jooksul.

Comment

• N1x0n
            Jube Noob
            • Jun 2011
            • 155

Re: PokerStars sõlmis kokkuleppe USA justiitsministeeriumiga, FTP avatakse lähiajal

Comment

• ristijeesus
              Klubi Liige
              • Oct 2009
              • 2533

Re: PokerStars sõlmis kokkuleppe USA justiitsministeeriumiga, FTP avatakse lähiajal

Kõige sitem variant, mis saab eestlastele juhtuda on, et PS annab maksuametile teada kui palju kellelegi välja makstakse ja sellelt siis tahab EMTA tulumaksu saada.

Comment

• alaska
                forever
                • Oct 2008
                • 6599

See ei tarvitse sinu raha olla ju.

Comment

• Codecci
                  Luuramas Naisteturniire
                  • Nov 2008
                  • 7574

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
                  Kõige sitem variant, mis saab eestlastele juhtuda on, et PS annab maksuametile teada kui palju kellelegi välja makstakse ja sellelt siis tahab EMTA tulumaksu saada.
                  Jup, aga arvestades kui ebakompetentne Eesti maksuamet on, siis väga-väga-väga unlikely.

Comment

• jasssass
                    Vana Tegija
                    • Sep 2010
                    • 1200

FTP-s olid sõbrakanded ka lubatud kuni sulgemiseni.

Comment

• ristijeesus
                      Klubi Liige
                      • Oct 2009
                      • 2533

Isegi kui EMTA peaks midagi kobisema hakkama, siis PS töötab selle kallal, et FTP-st saaks otse rahasid starsi kanda ja siis saavad eestlased sel juhul starsis oma full tildi raha puhtaks pesta :D

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Kas see on TULU? Kui ma olen depond sinna 100k ja kontol nt 2k, siis MA tahab sellelt 2k tulumaksu? Olge ikka mõistlikud. Rääkimata sellest, et tegu gamblimisega
                        MA pole kompetentsi üldse selle asjaga tegelelemiseks

Samahästi võiks MA siin foorumis luurata ja hakata taga ajama inimest , kes RHCP piletit müüs-sai ju tulu!

Comment

• jasssass
                          Vana Tegija
                          • Sep 2010
                          • 1200

Mil moel nad saaksid tulumaksu tahta kui neid rahasid ei pruugi Eesti kontole reaalselt üldse liigutada.

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

FTP-s olid sõbrakanded ka lubatud kuni sulgemiseni.
                            Codecci peaks vist nüüd rikas mees olema, kui ostis kokku 10-20% markupiga FT raha kontodelt:)

Comment

• Potsataja
                              õilishing
                              • Oct 2008
                              • 5270

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                              Segane oled w? Diili üks punkt DOJ-ga oligi see, et PokerStars PEAB maksma või vähemalt tagama ligipääsu kõikidele mängijatel (pole vahet kas eestlane, azerbaidzaan või hiinlane) rahadele 90 päeva jooksul.
                              Kas sa kujutad ette, kui palju DOJ hoolib tegelikult eestlasest, azerbaidzaanist või hiinlasest? Ma kujutan ette, et kordi vähem, kui näiteks EMTA. Isegi jabur on mõelda, et üks neist teeb avalduse DOJ´le, et tema pole raha kätte saanud ehk millise § alusel ta selle kaebuse teeb ja millise § alusel ta mingit vastust või lahendust ootab?

Comment

• marcoloco
                                FPP Pro
                                • Nov 2010
                                • 203

Algselt postitas privador Vaata postitust
                                Codecci peaks vist nüüd rikas mees olema, kui ostis kokku 10-20% markupiga FT raha kontodelt:)
                                ma arvan et pigem oli vahepeal selle FT raha v22rtus 10-20% face valuest, 10% markupiga ma myyksin ka praegu oma FT raha, kui keegi huvit (nt 5000 ft raha 4500 dollari eest)

Comment

Working...