*** JUUNI OFFTOPIC *** kes naist ei leia - see seksi ei saa!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • mait47
    Jube Noob
    • Jul 2011
    • 192

Re: *** JUUNI OFFTOPIC *** kes naist ei leia - see seksi ei saa!

True story..
    Järgmine ring võib eeldada et kergem vastane, samas mine sa tea...

Comment

• MagicFriend
      Õpihimuline Mängur
      • Sep 2010
      • 369

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
      magicfriend millal pokkeris uue shoti võtad ?
      hetkel suur suvi ja pokker kyll eriti ei t6mba. isegi m6tlemine sellest ajab tilti. muuseas, eile paeval v6tsin starsi lahti ja railisin miskit X turniiri viimast lauda. seal siis kymnenda jaotusena toimus midagi umbes sellist, et raise/call, vaadati flopi. yks betis ja teine pani all in 6huga. bettijal ei olnud muud varianti kui callida oma top setiga. vastane sai runner runner rea. sekundiga olin pahas tujus ja ytlesin endale k6va haalega, et tegu on rigged pettusega. logisin out ja laksin jooma. vastuseks sinu kysimusele, jah, jarele jaanud suvekuud on plaanis sisutada erinevate shottidega - tequila ja viina omadega. odavam, l6busam ja seltskondlikum :) kohe lahengi uuele tiirule... viva la fiesta! ja gl kalastajatele.

Comment

• Platinum
        FPP Pro
        • Jan 2010
        • 248

Prodigy!!! väärt üritus oli, valgusshow tekitas aint epilepsiat. Linkin Park ja system of a down ka nähtud, paar asja veel ja siis võiks nagu äragi surra.
        [YOUTUBE]qvEmb3v519A[/YOUTUBE]

Comment

• Fabulous
          Pokkerihai
          • Jan 2010
          • 2674

Eelmise postiga seoses meenub brag'ida sellisest asjast, et sellel aastal Tomorrowland'ile minek.

FUCK YEAH!

Comment

• inward
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 6275

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
            Eelmise postiga seoses meenub brag'ida sellisest asjast, et sellel aastal Tomorrowland'ile minek.

FUCK YEAH!
            See tuleb küll ülisick üritus, tõenäoliselt. Paljuga pileti said ? Pea vastu seal :D.

Comment

• Fabulous
              Pokkerihai
              • Jan 2010
              • 2674

Algselt postitas inward Vaata postitust
              See tuleb küll ülisick üritus, tõenäoliselt. Paljuga pileti said ? Pea vastu seal :D.
              Kõigi kolme päeva pilet oli ~€175 näkku ja ööbimine inimese kohta ~€100. Sinna-tagasitulekus läheb ka veel raha ning siis mingid jooksvad kulud. Ei tule just väga odav reis, aga see saab ülimalt vinge olema kindlasti!

Comment

• FreakyJason
                Klubi Liige
                • Jan 2009
                • 1381

minge magama

Comment

• isutuba
                  Grinder
                  • Sep 2009
                  • 633

ei saa sess pooleli

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                    Ei tea küll, et saaks. Ma olin suvel pea hinge vaakumas ja sain nahaarsti aja 2e kuu prst. Ilge sebimise peale tänu sellele, et ema tuttav oli mingi tegelane haiglas, antud arsti järjekord oli muidu 5 kuud. Kohaliku nahaarsti järjekord oli 3-4 kuud pikk. Saatekirja ka vaja perearstilt obv, aga see savi compared selle järjekorraga.
                    Ise ma jätsin ka selle asja hilja peale muidugi, oleks pidanud enne arsti juurde minema kui asi nii hull on, pold aimugi nendest ulme järjekordadest.
                    Praeguseks hetkeks kõik korras juba.
                    Kus kohas sa käisid?

Nahaarst on päris kindlasti saatekirja vaba ja käisin eelmine aasta suvel, kui arstidel peaksid olema puhkused ja üldiselt suurem koormus. Sain aja nelja päevaga ja ei käinud eraaarsti juures.

E: tollal mul haigekassat ei olnud ja pidin maksma visiidi eest, ehk see kiirendas aga summa ei olnud tappev, mõnisada krooni.

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

Lõpuks sain viljandisse ja see ka läbi tutvuste.
                      Ma ei tea kuidas sa lakkisid siis. Ega mul olid käed nii katki, et kui arst neid nägi siis ütles kohe, et insta haiglasse minek.
                      Nägin ikka korralikult vaeva, et omale aega saada ükskõik kuhu Eesti otsa. Ega Tartu nahahaiglasse (viljandi arst saatis sinna) ma ka kohe sisse ei saanud, seal ka järjekord.
                      5-6 päeva pärast arstil käimist sain alles haiglasse, seal olid kõik palatid filled.
                      Ma olin ise natuke asshole ka muidugi, et lasin asjal üldse nii kaugele minna, aga see selleks.
                      Last edited by qbj0hn; 03.06.12, 06:53.

Comment

• VisaHing
                        mees nagu orkester
                        • Dec 2009
                        • 6718

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                        Kus kohas sa käisid?

Nahaarst on päris kindlasti saatekirja vaba ja käisin eelmine aasta suvel, kui arstidel peaksid olema puhkused ja üldiselt suurem koormus. Sain aja nelja päevaga ja ei käinud eraaarsti juures.

E: tollal mul haigekassat ei olnud ja pidin maksma visiidi eest, ehk see kiirendas aga summa ei olnud tappev, mõnisada krooni.
                        Käisin ka just. Saatekiri oli vajalik.
                        Sain 3me päevaga, kuna ütlesin et erakorraline. Tegelt polnudki nii väga erakorraline.
                        Mul pole päris see haigus, mis gbjohnil aga pain in the ass on ta ikkagi.
                        Ütleme nii, et sõitsin pika maa maha ja raiskasin palju raha küttele, et arst saaks öelda mulle seda, mida ma olen kuulnud juba igalt arstilt.

/trollid saavad nüüd mu kasutajanime ja selle väljendi kokku viia ruttu :D
                        Last edited by VisaHing; 03.06.12, 07:47.

Comment

• Pumper
                          Klubi Liige
                          • Mar 2009
                          • 2359

Ok seksi teemade vahepeale siis teade, et 17.00 on FC Pokkeriprode mäng Tallinnas Kalevi staadionil, jagatakse ka 2 kasti õlut poolehoidjatele. Seega kui igav tulge kohale!

Comment

• Pahvak
                            Pastilaa?? Ei!
                            • Dec 2008
                            • 4431

Kes lähevad vaatama?
                            Fullstacks have more fun.

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Ma maybe kui veel ülevals sellel ajal olen

Comment

• Pahvak
                                Pastilaa?? Ei!
                                • Dec 2008
                                • 4431

Ma mõtlen ka, aga väga kindel pole.
                                Fullstacks have more fun.

Comment

Working...