*** JUUNI OFFTOPIC *** kes naist ei leia - see seksi ei saa!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sildid: Ei ole
-
Re: *** JUUNI OFFTOPIC *** kes naist ei leia - see seksi ei saa!
kui ma momendi ära taban, siis ma teen juuli offtopicu ise :D
Comment
-
Juuni offtopicut oli aega teha 20h.nii,et seda õiget momenti annab ikka tabada...Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitustkui ma momendi ära taban, siis ma teen juuli offtopicu ise :D
Comment
-
fuckk tahaks magada,aga und ei ole,lasin veel öösel six packi sessi kõrvale,sess tuli supper ja nüüd juba viimased 3 tundi üritan sõba silmale saada.Järjekordselt oleks ühte poolikut vaja mis aitaks mu mure lahendada ja ilusaid unenägusid näha.
Comment
-
Comment
-
agreedAlgselt postitas eyestabber Vaata postitustsounds like a drinking problem
Comment
-
olympsistAlgselt postitas Pahvak Vaata postitustKeegi teab, kust saada Tallinnas kontoritoolile mingit patja, et kõrgemal istuda?
Comment
-
sattusin coca facebooki teatest Paf live vaatama. muidu täitsa ok, aga raske on aru saada kelle vahel action peale flopi-turni edasi käib sest osad käed kuvatakse ikkagi. ja aegajalt nimed ei klapi kaartidega. kas see on standard?( ma esimest korda vaatan Eesti Streami).
E: ja veel nad peaksid ikka vanameister Oskari sinna diilima panema
saaks pulli ka.
Last edited by udikaz; 02.06.12, 16:56.
Comment
-
No kuidas saab nii ära munada, krdi Kanepi. Närvi ajab.
Comment
-
This, päriselt see oleks nii haige kui ta nüüd suudaks kaotada selle:/Algselt postitas CheekyMullet Vaata postitustNo kuidas saab nii ära munada, krdi Kanepi. Närvi ajab.
Seletasin just prutale närviliselt ja ta ütles lihtsalt, et mida ta mängib seal ja ajab inimesi tilti üldse, ta koht on köögis. Lolercopter. Also cool story bro.
Comment
Comment