Päris tihti on küsitud mult, et kle visa hing, mis sind reaalselt tilti ajab? Vastus on siin, sellised naised, kes mängivad ''hard 2 get'' kuigi tegelikut teavad väga hästi kelle voodis nad täna õhtul ikkagi lõpetavad.
Päris tihti on küsitud mult, et kle visa hing, mis sind reaalselt tilti ajab? Vastus on siin, sellised naised, kes mängivad ''hard 2 get'' kuigi tegelikut teavad väga hästi kelle voodis nad täna õhtul ikkagi lõpetavad.
Murettekitav näide..
Ma ei mõista, kas sa üritad mingit nalja teha koguaeg või midagi sellist, igatahes uskumatu millist paska võib keegi toota.
Kunagi oli siin foorumis parimate ja halvimate postitajate igaastased valimised vms. Igaljuhul teise kategooria võit on sinu.
Ma ei mõista, kas sa üritad mingit nalja teha koguaeg või midagi sellist, igatahes uskumatu millist paska võib keegi toota.
Kunagi oli siin foorumis parimate ja halvimate postitajate igaastased valimised vms. Igaljuhul teise kategooria võit on sinu.
wut bro. Krdi mida kõike siia teemasse ära ei postita. Mina postitan konkreetselt asja mind tilti ajab ja sa tuled siin hüppama. korralik butthurt oled :)
Lasteaed tuleb meelde. Kusjuures tegelikult käituvad varateismelised naabripoisid ka vahel samamoodi. Kusjuures järgmine päev koputavad jälle ukse taga ja mina pean see kuradima uksehoidja olema ja teateid edastama.
Lasteaed ajas küll tilti. Ükskord lasime jalga sõbraga, poe ees loeme sente ja lasteaia juhataja tuleb poodi. Obv olid selleks ajaks juba mendid kah jalgele aetud aga noh, poodi me ei jõudnudki vaid viidi lasteaeda tagasi. Tilt.
Comment