Re: Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.
Ma süvavaidlusesse ei viitsi laskuda ja ei saagi tegelikult ju teada kas mul on õigus. Aga ma väidan (või vähemalt üks põhjus), et noorema generatsiooni inimesed võidavad vanemaid seepärast, et noored tulid pokkerisse hiljem ja neil on rohkem motivatsiooni õppida: uus ja huvitav mäng. Vanemad jällegi lasevad oma vanast rasvast.
Kui 21-aastane ja 31-aastane paneksid täpselt samapalju aega õppimise alla siis ma arvan, et nende tulemused eriti ei erine. Vanusevahe võib määrama hakata alles 5-10 aasta pärast (ehk siis vastavale 25 vs 35 või 31 vs 41).
Gamble puhul on sul õigus. S.t. ollakse bankrollis nitimad ja seetõttu «one time wonder» ei saada nagu selleks sai qbj0hn
Algselt postitas Codecci
Vaata postitust
Kui 21-aastane ja 31-aastane paneksid täpselt samapalju aega õppimise alla siis ma arvan, et nende tulemused eriti ei erine. Vanusevahe võib määrama hakata alles 5-10 aasta pärast (ehk siis vastavale 25 vs 35 või 31 vs 41).
Gamble puhul on sul õigus. S.t. ollakse bankrollis nitimad ja seetõttu «one time wonder» ei saada nagu selleks sai qbj0hn
Comment