*** MAI OFFTOPIC*** naise otsib igaüks ise

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • inward
    Klubi Liige
    • Sep 2009
    • 6275

Re: *** MAI OFFTOPIC*** naise otsib igaüks ise

Ranka käekiri tõepoolest, talle meeldib nädala sees juua ka.

Comment

• Tarmonator
      Lingiparandaja
      • Oct 2008
      • 3274

Algselt postitas Junken Vaata postitust
      no sina oled vist see kes pole kordagi kiirust ületanud ja pole autot ka piiri peale viinud. Mina olen oma oskuste piire katsunud, samuti auto piire. Tean milleks olen suuteline ja milleks on auto suuteline ja tunnetan ka väga hästi ohupiire. Kas sinu arust on mõnel maanteel piirkiirused normaalsed? Et natuke kiiremini sõites ei oleks ikka ohutu? Mina seda ei usu. Nagu ma rääkisin, eesti riigi seadused ja asjad on kõik nii *****, korralikel suurtel maanteedel 90 max, samas mingi külavahe teel kui isegi mina sõidan vahest 70-80nega on ka 90 lubatud ja mingid nolgid lasevad seal selliste kiirustega, et võta kasvõi teepeenrale et mitte kokku põrgata.

Paljud räägivad ka seda, et kiiruse suurenedes reaktsioonivõime väheneb jne jne. Minul just vastupidi, 50-90 on mul poole suurem tõenäosus matsu panna kui 90+, kuna kuni 90 on nii mõttetult väike kiirus et ma võin selle pealt kasvõi slaalomit sõita(ja olen ka sõitnud 90ne pealt slaalomit, pole midagi hullu, not blowing smoke). Sellest tulenevalt läheb tähelepanu ka kõrvaliste asjade peale ja tulenevat ohtu näen vahest liiga hilja. Samas kui 90+ on mu pilk suht 100% suunatud maanteele ja iga ohu näen koheselt ära.
      On sul mingeid teaduslikult tõestatud pabereid ka ette näidata või lihtsalt arvadki, et oled bulletproof?

Algselt postitas Remokk Vaata postitust
      Hmm.. rääkides vahtralehe kartistustest siis uue liiklusseadusega need isegi päris karmiks aetud. Kaotades juhtimisõiguse algajajuhina, pead läbima 200€ järelkoolituse ja tegema teooria-ja sõidueksami arkis. Kusjuures senine sõidustaas kustutatakse(nt oled juhilube omanud juba 1,5a ja jääd lubadest ilma, pead uuesti 2a lehega sõitma).
      Aastal 2000 (vist) parklas tagurdades põhjustatud numbrimõlkimise eest tühistati load.

Algselt postitas Recon Vaata postitust
      Et ei läheks liiga ühekülgseks materdamiseks...
      Muide, kas keegi 10+ sõidukogemusega ülikorralik liikleja viitsiks postitada siia ausalt oma saldo, kui ma paneks ausalt enda, paadunud rullnokka, oma? Politseiga kohtumise statistika ja muud numbrilised näitajad. Oleks huvitav võrrelda...
      Ei ole ülikorralik. 2x 70 alasse sisenedes 1. kat kiiruseületamine. Oli kombeks enne märki alati käik alla vahetada ja lasta mootoril pidurdada. Paraku trahvidest ei päästnud aus ülestunnistus.
      1x möödasõidul.
      1x kirjalik hoiatus udutuledega asulas sõitmise eest (asula oli alanud ca 1km enne peatamist ja maanteel oli olnud reaalselt halb nähtavus).
      1x "avarii", tagurdamine parklas.
      1x ülilibedal pisikesel kruusateel olematu kiirusega lihtsat üle ristmiku libisemine ja ninaga lumevalli, jää ja vesi ei ole just parima pidamisega.
      1x kraavi vajumine kuna parkisin suure lumega liiga äärde ja seal polnud muud kui lumevall, võrumaa metsade vahel.
      Mitmeid kordi peaaegu käestminekuid ülilibedatel külateedel (kevadised jää sulamised=jää+vesi), piisab täiesti kiirusest 50.
      2x pääsenud laupkokkupõrkest maanteel, mõlemad korrad vastaste süü, mõlemad korrad lõppesid vastasele üle katuse kraavis, 1x oli vastane ilmselt kriminaalses joobes, teine x oli kaine.
      Lugematu arv kordi peatamisi reidide ja juhusliku kontrolli käigus.

Aastane läbisõit 40 - 50 000 km (viimased 6 aastat, kõik juhtumised samuti selle aja seest, varasemaid kas polnud või ei mäleta).
      Last edited by Tarmonator; 22.05.12, 23:17.

Comment

• viki
        Grinder
        • Apr 2010
        • 893

Olen sõitnud umbes 20 aastat (üle 25000km aastas) ja viimase viie aasta jooksul pole ühtegi trahvi.Eks vahel ikka läheb kiirus üle normi vms.Ka pole põhjustanud ühtegi avariid.Nii 4-5 korda olen kraavi sõitnu(kaks korda olen roolis magama jäänud,ülejäänud korrad libedus) ja kaks korda on autole tagant sisse sõidetud.Alguses ületasin ka teadlikult kiirust aga mingi aeg sain aru,et eesti on väga väike ja mingit arvestatavat ajavõitu ei saa.

Comment

• widescreen
          Grinder
          • Dec 2010
          • 579

Algselt postitas Rage Vaata postitust
          alati on äärmuslikke juhtumeid.. nii politseinike käitumises kui seaduserikkumises kui määratavates karistustes.. aga olgem ausad.. tegelikult on politsei toetusprotsent rahva seas ülikõrge, kui ma ei eksi siis 70%+ ja ma ise ja enamik minu tuttavaid on pigem tänulikud ja rahul politsei tööga.. mina tunnen, et nad teevad õiget asja, ma tunnen ennast olulisemalt kindlamalt ja turvalisemalt tänu meie riigi politseinikele..
          FYP

Comment

• camu
            Super Moderaator
            • Jan 2009
            • 3411

Algselt postitas inward Vaata postitust
            Ranka käekiri tõepoolest, talle meeldib nädala sees juua ka.
            oeh, confirmed!

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

Algselt postitas Recon Vaata postitust
              Muide, kas keegi 10+ sõidukogemusega ülikorralik liikleja viitsiks postitada siia ausalt oma saldo, kui ma paneks ausalt enda, paadunud rullnokka, oma? Politseiga kohtumise statistika ja muud numbrilised näitajad. Oleks huvitav võrrelda...
              ülikorralik liikleja ei ole, 10+ aastat load olnud, ja perse all auto mis 0-100 liigub alla 8 seki.. statistikat võin jagada.. Eestis on rajalt maha võetud kaks korda.. esimene krod hoiatus, teinekord trahv.. puhuma pole pidanud (ükskord panin õe kaineks rooliks, siis tema pidi puhuma) välismaal on mind päris palju kinni peatatud ja olen otse taskusse maksnud..

Comment

• rohelinekonn
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 3808

Algselt postitas camu Vaata postitust
                lolllllll. pumps tuli siia, meil 3 totsi rankaga. siis pumps tõmbas tillari paljakas, tots ütles jube lühike. pumps selle peale pani oma riista tolmuimejasse, siiamaani, üle 30 mintsa olnud. homme video ka.
                mulle meeldib ndl keskel joomine :P sain naerda kõhutäie jälle

Comment

• Junken
                  Lendur Sass
                  • Sep 2011
                  • 1039

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust

Mitmeid kordi peaaegu käestminekuid ülilibedatel külateedel (kevadised jää sulamised=jää+vesi), piisab täiesti kiirusest 50.
                  .
                  nojah, ja siis tullakse minuga kraaksuma et ma kihutan. Jää+vesi. Seal piisab juba suhtkoht 20-30km/h et auto alajuhitavusesse läheks, te räägite siin 50nest, nagu see oleks jube väike kiirus antud olukorras. GL

Comment

• ok2aa
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 1903

nojah, ja siis tullakse minuga kraaksuma et ma kihutan. Jää+vesi. Seal piisab juba suhtkoht 20-30km/h et auto alajuhitavusesse läheks, te räägite siin 50nest, nagu see oleks jube väike kiirus antud olukorras. GL
                    Algselt postitas leits Vaata postitust
                    sa oled retard ausalt
                    .

Comment

• donkament
                      Pokkerihai
                      • Apr 2009
                      • 1945

loll jutt... kui oled täiesti varjus siis jah.. aga kui nats näha siis võtab päris edukalt ära
                      mõtlesin automaatselt rekkate peale, sest neist tuleb kõige rohkem mööda sõita. tavalise sedaani varjus on jah raske püsida.

Comment

• Pumper
                        Klubi Liige
                        • Mar 2009
                        • 2359

Kui kaamerat näed siis tõmba rekka varju tagasi kohe

Comment

• Junken
                          Lendur Sass
                          • Sep 2011
                          • 1039

Algselt postitas ok2aa Vaata postitust
                          .
                          sa oled lihtsalt madalalaubaline isik kelle arvamus mind absull ei koti. Ära rohkem sõna võta. Aitäh
                          Teiste poste quoteda, et ise midagi öelda on ka päris vägev tegevus muidugi.
                          Last edited by Junken; 23.05.12, 11:09.

Comment

• Blacktor
                            Jube Noob
                            • Dec 2010
                            • 112

Pole iial ühtki kasiinomängu peale pokkeri mänginud... Ja tekkis küsimus ,et kas neid Kasiinoruumides olevadi boonuseid on võimalik üldse lahti ka mänginud? Igalpool pakutakse kuhu iganes kontot ka ei loo 30+50 freespinni plus 100% Sinu sissemaksele juurde jne... See tundub ulme ja 29x pead seda boonusraha läbi mängima ,et seda lahti teha... Samas Ruletis ja Blackjackis ei lähe see arvesse. Bss muidu oleks ju lebo lased nii punasele kui mustale ruletis rahad ja panustad summad läbi.
                            Slotidega see ilmselt sul ju ei õnnestu :D. On kellegil kogemusi?
                            Tahaks just proovida mõnda boonust lahtimängida. Oleks sel mõtet ja on see võimalik?
                            Ette tänades!
                            Last edited by Blacktor; 23.05.12, 11:16.

Comment

• Codecci
                              Luuramas Naisteturniire
                              • Nov 2008
                              • 7574

Ei usu elusees, et kuskil need kasinniboonused uutele kasutajatele märkimisväärselt +EV on, muidu mõned nupumehed oleks selle ammu välja uurinud ja hooraks neid boonuseid tummiselt.

Comment

• Junken
                                Lendur Sass
                                • Sep 2011
                                • 1039

Keegi teab kas deneri audi nr on 671?

Comment

Working...