Esimese teema päritolu on jah 2p2-st, vaatasin et Starsil veel kodukal ametlikku teadet silma ei hakanud. Aga info on usaldusväärne. Panen siis lingi ka juba
positiivsed uudised. HUSNG saidi loomine on ka suurepärane uudis minu jaoks. Kindlasti astun liikmeks.
Infot korjates jäi silma, et maksmine võib keeruliseks osutuda, kui on seb virtuaalkaart, siis peaksid läbi Paypali hakkama saama(kuigi ise olen selle kaardiga korduvalt jänni jäänud, maksin nii DC kui CR membershipi just sellega). Kui oled swedi klient, siis 2p2 teemas oli kirjas mingi kontaktmail, hästi moosid võid läbi site-transferi ka äkki saada.
põhimõtteliselt laudadest enesest, viimase updatega(eile õhtu) tulid micro lauad softi, kui sul pole, siis restardi programm. Rake'i näeb HH-st ja ei ole keeruline arvutada, FTP/Starsi micro võrdluseks tegin ise kiired arvutused.
Ma arvan, et Starsi uuendus on absoluutselt kõigile vajalik. Need, kes mängivad vähem saavad kiiremini VIP levelid võid siis supernova+ leveleid hoida, need kes jälle mängivad rohkem saavad tulevikus milestone boonuseid paremini kätte.
positiivsed uudised. HUSNG saidi loomine on ka suurepärane uudis minu jaoks. Kindlasti astun liikmeks.
Nad käivitavad seda juba aasta aega, väga hea, et lõpuks tööle saadi. Kes seal õpetavad, on täielikud geeniused HU SNG-s, ma olen videosid näinud ja mehed panevad ikka vastase nii hästi käe peale, et mastiga kah ei panda mööda. :D
Nad käivitavad seda juba aasta aega, väga hea, et lõpuks tööle saadi. Kes seal õpetavad, on täielikud geeniused HU SNG-s, ma olen videosid näinud ja mehed panevad ikka vastase nii hästi käe peale, et mastiga kah ei panda mööda. :D
Comment