Läptopi ost

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • fyte
    Pokkerihai
    • Jun 2010
    • 3378

Re: Läptopi ost

Algselt postitas jarlop Vaata postitust
    :D
    Sülearvutid Dell, Lenovo, HP soodushind. Laos üle 300 süleavuti, tasuta transport. Uued- ja kasutatud sülearvutid, soodsad hinnad Elitebook, Thinkpad ja Latitude sülearvutitel. Üle 20 aasta kogemust!

mis sellest arvate? ise kuulen küll esimest korda sellist firmanime, aga tundub hea
    Lenovo on endine IBM. See läppar tundub päris ok tõesti.

Comment

• viki
      Grinder
      • Apr 2010
      • 893

See on nüüd see teema,et kellele meeldib ema,kellele tütar.Edu jarlopile valikute tegemisel!

Comment

• pastilaa
        kuum poiss
        • Apr 2009
        • 7518

AA - üks asi mis häirib veel 15" läpakate juures. Ebamugav (nö vale) klaviatuur :P.

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Algselt postitas raidov Vaata postitust
          Saab ilma adapteriteta ka, enamus mitte netbookidel on vga+ hdmi või display port
          Mul läpakal 30" järel DisplayPortiga, mõtlesin, et kas annaks ühe 20" ka veel järgi ühendada nt HDMI-ga. Läpaka enda ekraani kasutada ei taha.

Comment

• q_q
            dibs esimesele naisele, kes siia satub
            • Jan 2011
            • 6303

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
            Paberil näitajad pole ju ainus kriteerium. Ülioluline on detailide kvaliteet, kokkupaneku kvaliteet, disain. Siin osas pole kallima otsa Dellidele vastast (soovitan näppida neid kui veel puutunud pole). Paralleeli tuues - ma ostaks kehvemate näitajatega volvo kui paremate näitajatega Hyundai. Maitse asi.

"Laua peale ostmine" - ma jällegi loll :(. Ma ikkagi ei saa aru - kuidas sa näiteks maale vanaema juurde 2ks nädalaks sõites oma andmebaasi kaasa võtad lauaarvutiga?

Ja lisaks - "fish" olen ka :(. Jube palju olukordi, kus vaja minna teise tuppa ja seal läppar sülle võtta.

Ise eelistan/vajan seda, et kõik mu IT maailma asjad oleks ühes kohas ja alati võimalikult korraliku ekraaniga kasutatavad. See, kui ma q_q arvates ebaintelligentne fish nüüd olen, teeb mind väga kurvaks. Nuuks...
            mille j2rgi v6tad et dellile pole kvaliteedi kohapealt vastast?

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

Algselt postitas q_q Vaata postitust
              mille j2rgi v6tad et dellile pole kvaliteedi kohapealt vastast?
              Täpsuse huvides - rääkisin kallima otsa Dellist, mitte Vostrost. Mine katsu kuskil Precisionit - siis hea edasi rääkida :). Ma räägin seda enda kogemuste järgi (töötasin vahepeal Precisioniga, elus kokku puutunud enamike tuntud tootjate läpparitega).

Comment

• q_q
                dibs esimesele naisele, kes siia satub
                • Jan 2011
                • 6303

Täpsuse huvides - rääkisin kallima otsa Dellist, mitte Vostrost. Mine katsu kuskil Precisionit - siis hea edasi rääkida :). Ma räägin seda enda kogemuste järgi (töötasin vahepeal Precisioniga, elus kokku puutunud enamike tuntud tootjate läpparitega).
                no ma vaidlen vastu et m6lemad nii lenovo thinkpads kui asus on kvaliteetsemad ja vastupidavamad

ja su eelmisele postile veel

kui sa teema nyyd l2bi loeks siis ma ytlesingi et kui op tahab ikkagi laptopi kasv6i nendel samadel p6hjustel mis sa ytlesid siis see fine

lihtsalt ta ytles "seisab ikka enamasti lauapeal" vms siis lihtsalt soovitasin desktop osta sest laptop desktopi replacementiks osta on lollus

aga kui tahab ikkagi laptop siis 15" parema resoga arvutit mis kergem/parem aku on ju mugavam transportida

Comment

• jarlop
                  FPP Pro
                  • Sep 2009
                  • 241

http://www.laptopid.ee/ kuidas seal üldse see tellimine käib? või ei saagi?

Comment

• oohoh
                    Grinder
                    • Oct 2009
                    • 547

Helista või saada mail

Comment

• kjmrc
                      Pokkerihai
                      • Aug 2009
                      • 4541

Ise eelistan/vajan seda, et kõik mu IT maailma asjad oleks ühes kohas ja alati võimalikult korraliku ekraaniga kasutatavad.

Täpselt!!!!!!!!

Comment

• k2snakalle
                        Pokkerihai
                        • Dec 2008
                        • 2545

olen q_q-ga ühes pundis..
                        kogemus on nii odavama otsa thinkpadiga kui ka odavama otsa delliga ja mitte ainult 1 eksemplar vaid läbi tuttavate ikka palju erinevaid ning julgen kindlalt väita,et thinkpad teeb Dellile vastupidavuselt silmad ette.
                        Usun et tippklassi thinkpad ei jää alla ka siin palju kiidetud Precisionile.

Comment

• k2snakalle
                          Pokkerihai
                          • Dec 2008
                          • 2545

jarlop, võimaluse korral lase kindlalt sisse panna SSD kõvaketas. 7200rpm on juba nostalgia ja ei tea miks neid ikka sisse topitakse.
                          SSD kõvaketas tuleb väga kasuks just kui sul on suured käte andmebaasid, pt/hem töötavad ikka palju kiiremini tänu SSD kettale.

edit: ssd on muidugi kallim, aga julgen väita, et sa ei kahetse :)

Comment

• VisaHing
                            mees nagu orkester
                            • Dec 2009
                            • 6718

Kuna i9 tuleb? any thougts?

Comment

• Mrt1989
                              Grinder
                              • Mar 2010
                              • 999

Ivy Bridge tuleb . Ja kuna ssd on oma hinna/mahu suhtes kallis siis soovitaks vaadata Seagate XT ketaste poole . Hübriid kettad millele lisatud väikene ssd kuhu saab oma OS i installida.

Comment

• RudiTurbo
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 4167

Õige Baller ostab mõlemad. Ise olen grindinud 90% ajast desktopil, aga oli aeg, kus kõvaketas pärast ühte voolukatkestust natuke aega pulli tegi, siis grindisin laptopi peal nii, et ühendasin monitori ja klaviatuuri taha ning isegi siis ei olnud grindimine nii mugav kui desktopi taga. Ja grindimine TV ja diivan ??? === FPP Pro.

Comment

Working...