Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • camu
    Super Moderaator
    • Jan 2009
    • 3411

Re: Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!

Kurat, lisaks ei leidnud ma mitte ühtegi teaduslikku uurimust selle kohta. Seega tahaks ikkagi linki.

Comment

• Oliverk
      Moderaator
      • Nov 2008
      • 3016

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
      Lol obv.
      Ma pole mingi ekspert aga igale kuvarile on mingi reso ju mõeldud ka kasutamiseks? Lambos 10kesi sõita võib olla ka veits ebamugav aga polegi mõeldud 10ekesi sõitmiseks. Monitoril ka mingi kindel reso isegi infos kirjas kui selle poest ostad ju ?
      Loogish et igal kuvaril on native reso, see aga ei muudafakti et 14" resose monitori saad valida 1024x768-1920x1200 reso vahemikus.

Edit vist alates 15" ikka
      Last edited by Oliverk; 10.01.12, 16:45.

Comment

• Kloonike
        Grinder
        • Nov 2008
        • 898

Algselt postitas camu Vaata postitust
        Kurat, lisaks ei leidnud ma mitte ühtegi teaduslikku uurimust selle kohta. Seega tahaks ikkagi linki.
        Ära ole nit. Obv, et johnny räägib pildi teravusest siin, tehnikakaugele inimesele jääbki mulje, et nägemine ja pildikvaliteet võivad olla kuidagi seotud.

Comment

• camu
          Super Moderaator
          • Jan 2009
          • 3411

Algselt postitas Kloonike Vaata postitust
          Ära ole nit. Obv, et johnny räägib pildi teravusest siin, tehnikakaugele inimesele jääbki mulje, et nägemine ja pildikvaliteet võivad olla kuidagi seotud.
          Öelnud kohe siis

Comment

• rohelinekonn
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 3808

oli au sellise hääraga mängida just mõned käed :D::D:D::D

Comment

• qbj0hn
              Auk on auk. FAKT!
              • Nov 2008
              • 7091

Algselt postitas Oliverk Vaata postitust
              Loogish et igal kuvaril on native reso, see aga ei muudafakti et 14" resose monitori saad valida 1024x768-1920x1200 reso vahemikus.

Edit vist alates 15" ikka
              Yeah see lause oli tõesti vale kui nii võtta.
              Pigem siis suurim reso mis sobib ka X monitorile nii, et pilt on hea :D? Ei oska ma sõnastada seda, saad aru kyll.. :D
              Last edited by qbj0hn; 10.01.12, 16:55.

Comment

• Kloonike
                Grinder
                • Nov 2008
                • 898

Algselt postitas camu Vaata postitust
                Öelnud kohe siis
                Kes oleks kohe mida öelnud? Mulle jäi mulje, et sina ajad siin õlekõrt lõhki... Võinuks ju ise öelda, et monitorilt loetav pilt on kõrgema resolutsiooniga teravam kui madala resolutsiooniga ja et LCD monitoridel native resolutsioon on optimaalne ja tavaliselt ka kõrgeim/suurim resolutsioon, mida ma monitor võimaldab. Kõik mitte-native resod on ähmased, sest pikslite arv on fikseeritud (monitor ei suuda piksleid veel omakorda osadeks jagada, et saavutada füüsiliste pikslite arvule vastavat "formaati" vms)

Comment

• camu
                  Super Moderaator
                  • Jan 2009
                  • 3411

Ei ei. Point ei olnud selles. Point oli selles, et suurem reso rikub vähem silmi. Ma tahan nõustuda, aga ma tahan kinnitust normaalsest kohast, mitte mõnda suvalise interneti kasutaja arvamust suvaliselt saidilt.
                  Kui ma seda ei saa, sis pole ju hüpotees (mis see muud oli?) tõestatud, või?

Comment

• Kloonike
                    Grinder
                    • Nov 2008
                    • 898

Ok, üsna kindel, et nii see ei ole, et resolutsioonist silmade rikkumine oleneb... Kui see oli aus küsimus, saan aru, kui mitte, jäi mulje, et tegu on niisama trollimisega. Wp kui nii, sest "play dumb" on hea counter atm. Mäletan ise kui 6-aastasena poes vargil käies ja vahele jäädes ütlesin: "tahtsin võtta", mõistes väga hästi, mis plaani ma reaalselt ellu viia üritasin :D Aga ok, no harm done

Comment

• camu
                      Super Moderaator
                      • Jan 2009
                      • 3411

Pmt oli aus küsimus. Sest mulle tundus qbj0hn´i väide veidi jabur ning seoses sellega tahtsingi teada, kust ta oma väite võtnud on. Avalikus foorumis ja avalikus ruumis üldse peaks ju enda väidet millegagi kaitsta oskama, et asi lihtsalt lahmimiseks ei läheks.
                      Mu mõte selles, et tuleks säilitada siiski loogiline mõtlemine ja kriitiline meel selle suhtes, mida inimesed väidavad. Ma ei pea siin silmas anonüümseid inimesi netiavarustes, vaid ka näiteks poliitikuid, õpetaijaid, ülikooli lektoreid, sõpru, vanemaid - keda iganes.

PS! Ei mõtle kellegi kohta midagi halba.
                      Last edited by camu; 10.01.12, 17:22.

Comment

• Kloonike
                        Grinder
                        • Nov 2008
                        • 898

Cool, vabandan ka juhuks kui ise liialt kriitiline olin.

Comment

• kuco
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 1910

Keegi suudab selle video üles otsida, kus NBC Heads Up championshipi ajal küsiti mängijate käest, et kuidas te lendate.
                          Tuli rodu vastuseid: First x N, Business x M ja siis Phil Ivey, private (like "kuidagi teisiti oleks võimalik ka liikuda?" nägu peas)

Comment

• Potsataja
                            õilishing
                            • Oct 2008
                            • 5270

Vaatasin Sherlocki teise hooaja teist osa ja lõpuks jäin mõtlema hoopis autode teemal. Silma jäi nimelt ka üks minu kahest lemmikmaasturist, mis on ajaga natuke vähem robustemaks muutunud, kuid samas sarnasemaks minu teisele lemmikmaasturile. Hinna osas on aga erinevus mäekõrgune, Defender maksab 35 880€ ja G 350 BlueTEC L 84 348€. On keegi neist ühega või koguni mõlemaga sõitnud ja mis mulje on jäänud ?

Comment

• flipmachine
                              Pokkerihai
                              • Jul 2009
                              • 1857

Kreeka valitsus otsustas kuulutada ametlikult puuetega inimesteks ka näiteks pedofiilid, ekshibitsionistid ja kleptomaanid, mis vihastas Kreeka puuetega inimeste organisatsioone.

Comment

• Potsataja
                                õilishing
                                • Oct 2008
                                • 5270

Nõustun Kreeka valitsusega, kui puudelised ka oma puude likvideerimise nimel vaeva näevad, kas siis keemilise või otsese kastreerimise näol. Ma olen ka puudeline aga vaieldamatult olen ma nõus sellega, et pedofiilid on oluliselt suurema puudega.

Comment

Working...