Lennukid

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ristijeesus
    Klubi Liige
    • Oct 2009
    • 2533

Re: Lennukid

Kui võtta näiteks ainult Ryanair ja Easyjet, kelle teenust kasutab aastas kokku üle 100 miljoni reisija, siis pole mitte ükski inimene nendega lennates kunagi surma saanud. Isegi kuuevarbaliste pankrotiohus AB on siiani kõik reisijad tervena maapeale tagasi toonud. Meie EA samuti. Lendamine on ikka päris turvaline võrreldes autosõiduga.

Comment

• Pahvak
      Pastilaa?? Ei!
      • Dec 2008
      • 4431

Nojah. Mõtlesin enne selle alaska 12x jutu peale, et mis seal vahet on kas õnnetus juhtub tõenäosusega 1/100 000 või 12/100 000. Minu eelistusi transpordi osas see väga ei mõjuta. Numbrid muidugi lambist võetud.
      Fullstacks have more fun.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas alaska Vaata postitust
        Statistika on jah selline imelik asi, mida saab vastavalt enda soovidele väänata. Kuna enamus õnnetusi lennukiga juhtub õhkutõustes või maandudes, siis peaks olema selge, et kui võrrelda igat sinu autosseistumist ja kuhugi sõitmist (poodi nt) lennuki kohaltvõtuga, siis lennuk on tunduvalt ohtlikum. Ohutu lennukisõit tuleb statistiliselt sellest, et iga ohtliku õhkutõusuga läbitakse tohutu hulk ohutuid kilomeetreid, autoga aga oled sa ühesuguses ohus kogu reisi vältel. Minu näites oli lühike vahemaa, aga palju õhkutõuse ja maandumisi.
        +1

Üleüldse võrdlus auto vs lennuk on debiilne. Kui maailmas oleks täpselt samapalju autosid kui lennukeid ja iga autojuht läbiks samasuguse koolituse kui lennupiloot ning igat autot/autojuhti enne igat sõitu kontrollitakse nagu lennukeid/piloote siis lennuõnnetuste statistika võrreldes liiklusõnnetustega erineksid nagu öö ja päev.

Comment

• Afeen1989
          Julm Donk
          • Apr 2011
          • 76

Ise lendasin esimest korda nii kuu aega tagasi Helsingi-Frankfurt ja tõeliselt kaiffisin lendamist, tasuta pirukas ja paar napsu tegid veel mõnusamaks oleku. Aga autoga sõita Tln-Tartu maanteel siis tõesti peaks mainima ,et sitaks olnud olukordi kus nibin nabin pääsenud, mingid ossid arvavad ,et peavad kindlasti oma bemmiga tegema mõõda sõite kuskil päraperses kurvi peal.
          Seega kõik liiklusvahedid ohtlikud ja jala ei tasuks ka enam üldse kõndida kuna ohtlik on.

Olen kuulnud ,et võta kohad lennuki taha otsa seal pidavalt olema natuke suurem protsent ,et alla kukkudes ellu jääd.Rõhutan ,et olen kuulnud pole 100% kindel selles :)
          Last edited by Afeen1989; 11.10.11, 13:18.

Comment

• tolmuahv
            Klubi Liige
            • Feb 2009
            • 2502

Viimane ei vasta vist tõele. Mingi research väitis, et see sõltub õnnetuse liigist. All in all ei pidavat vahet olema eriti, kuivõrd sa ei tea, milliseks õnnetuseks just parasjagu valmistud.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas Afeen1989 Vaata postitust
              Olen kuulnud ,et võta kohad lennuki taha otsa seal pidavalt olema natuke suurem protsent ,et alla kukkudes ellu jääd.Rõhutan ,et olen kuulnud pole 100% kindel selles :)
              Nope. Väljapääsu uste juures kõige suurem % ellujääda

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• emmimees
                Klubi Liige
                • Aug 2010
                • 2719

Videos ju selgelt öeldakse, et tagumistel reisijatel on 40% suurem tõenäosus ellu jääda :D.

Comment

• Afeen1989
                  Julm Donk
                  • Apr 2011
                  • 76

Et siis selline õnnelik juhtum ka.

Ma viiks vennale raudselt pudeli Vanakat.

Comment

• kollane
                    Pokkerihai
                    • Nov 2008
                    • 2031

dok ka sellest tehtud. olen kõik osad ära vaadanud, soovitan.

full list osadele:
                    Last edited by kollane; 11.10.11, 14:49.

Comment

• nikitheone
                      Mr. Puujalg
                      • Aug 2009
                      • 6446

meh, lendasin täna tln-helsingi-budapest. igav oli nagu alati ning lennujaamatoit + lennukitoit on ikka veel halb :(
                      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• bauss
                        Grinder
                        • Sep 2009
                        • 737

lennujaamatoit oleneb küll igati lennujaamast ja sealsetest söögikohtadest, nii ei saa üldistada. kopenhaageni lennujaamas parim steak, mida söönud olen näiteks.

Comment

• petteri
                          Jube Noob
                          • Feb 2011
                          • 162

Algselt postitas kollane Vaata postitust
                          http://www.youtube.com/watch?v=Hb_Czly6D_c

dok ka sellest tehtud. olen kõik osad ära vaadanud, soovitan.

full list osadele:
                          http://en.wikipedia.org/wiki/Mayday_(TV_series)
                          Tõsiselt hea sari jep, endal praegu poole peal vaatamine, soovitan!

Endal tuleb kohe varsti esimene lend, loodab, et kõik läheb normilt.
                          Last edited by petteri; 12.10.11, 15:18.

Comment

• peete82
                            Vana Tegija
                            • Jan 2010
                            • 1310

Algselt postitas bauss Vaata postitust
                            lennujaamatoit oleneb küll igati lennujaamast ja sealsetest söögikohtadest, nii ei saa üldistada. kopenhaageni lennujaamas parim steak, mida söönud olen näiteks.
                            aga kallis kui kurivaim.

Comment

Working...