Re: Naiste väljamõeldised, beibendussektor, grillkanad jne
Ma lantisin kunagi sõbraga mingid suht kenad (aga mitte kõige nutikamad) maalt tulnud tüdrukud ära Tartus Raekoja platsilt. Läksime parki ja ajasime möla õlle kõrvale. Tsikid olid enda jutu järgi kõvad hääletajad, rekkadega pool maailma läbi käinud. "Oleme autoga rootsis, saksas, ameerikas, prantsusmaal käinud". Järgmise paari tunni jooksul sai neile sellist paska aetud, et sellele oli raske tullagi. Muuhulgas, et kuuvarjutus tekib siis, kui päike tuleb kuu ja maa vahele. Ja et angerjaid püütakse solgikaevudest ja see on ebaseaduslik. Kõik kiideti asjalikult heaks ja tihti lisati oma kogemusest midagi juurde (a la, ma olen ka vahel püüdmas käinud).
"Oleme autoga rootsis, saksas, ameerikas, prantsusmaal käinud". Järgmise paari tunni jooksul sai neile sellist paska aetud, et sellele oli raske tullagi. Muuhulgas, et kuuvarjutus tekib siis, kui päike tuleb kuu ja maa vahele. Ja et angerjaid püütakse solgikaevudest ja see on ebaseaduslik. Kõik kiideti asjalikult heaks ja tihti lisati oma kogemusest midagi juurde (a la, ma olen ka vahel püüdmas käinud).
Rohkem fakte ei mäleta, see oli 10+ aastat tagasi. Need paar tk jäid eredamalt meelde. Aga sellist border-line paska võib asjaliku näoga praktiliselt kõigile naistele ajada. Isegi kui nad kahtlustavad, et midagi on valesti, siis nad on tihti ebakindlad ja kardavad lollina paista kui kahtlema hakkavad.
Tänane näide päriselust: Tuli uudis, et LHV tõstab oma pensionifondi haldustasu 2%-ni aastas. Kui sa oled 20-aastane ja liitud, siis pensionile lähed ca. 70-aastaselt, sest pensioniiga tõuseb. S.t. sa maksad 50 aasta jooksul 2% p.a. Ehk kokku 50*2%=100%. Ehk palju õnne, fondihaldur võtab kogu su raha selle perioodi jooksul endale. Üllatavalt suur osa naisi ostab seda.
;o
Just täna käisin kristiines ja nägin endist klassiõde seal LHV letis töötamas ning ta ütles, et haldustasu on max 2€ vms. Ei ole eriti kursis selle teemaga ka, kuna lähiaastatel pole plaani tööle minna veel kusagile ametlikult - vb pidasid midagi muud silmas?
Comment