Kusjuures ma enne ei uskunud, et kasiinodes võib lõbusaid pidusid olla. Ranka kogu aeg rääkis, et jube äge kasinnis pidu panema. Ma mõtlesin, et ta natuke imelik on.
Aga need korrad kui ise turnal sumistanud või siis teisi oodanud on olymps päris heaks peo alguse kohaks kujunenud :)
Aga siin jah see jama, et alla 21 ei saa sisse. A lätis vist vanusepiir 18? :)
Sel juhul pakun ma välja, et tulge tartu. Saame teha siin Olympsis väikse cashilaua pärast linnapeale jooma ja tudengineidusid sebima(Y). Kõik hea käe ja jala juures ning ei pea meeletuid vahemaid taksoga sõitma, et kuskile jõuda. 100 kr saab ükskõik kuhu terve linna piires.
mul tallinnas nii,et juba 60eek saab kesklinnas.mustakale koju jube odavaks on taksod läinud, eile oli häbi taksistile linnast mustakale tipi juurde sõites 45 eek anda ja viskasin 70 eek lihtsalt kahju vaadata
Sel juhul pakun ma välja, et tulge tartu. Saame teha siin Olympsis väikse cashilaua pärast linnapeale jooma ja tudengineidusid sebima(Y). Kõik hea käe ja jala juures ning ei pea meeletuid vahemaid taksoga sõitma, et kuskile jõuda. 100 kr saab ükskõik kuhu terve linna piires.
lol@cash ja prast. No way, purjus peaga ikka rull ja oasis ning siis edasi linnapeale kraave kaevama.
Nojah, eks siin ole mõttemaailma ja harjumuste asi. Samuti on "odavus" ja "mittekvaliteetne läbu" väga suhtelised mõisted.
Mul küll ei ole ühelgi peoõhtul üle 2K kroone kulunud (vist), mis minu jaoks ei ole väga odav pidu, kuid samas olen ka pidu pannud sisuliselt 0 krooniga. Ja ma ei saaks öelda, et üks pidu oleks teisest parem olnud. Ja tegelikult ei tee peost head pidu mitte papp mis sul taskus on vaid seltskond, muusika, amtosfäär jms.
Ja ma usun, et neid sisutühje inimesi oma kuldsete (või üle kullatud) kettide ja bling-bling vidinatega, kellel silmis täiesti tühi pilk, millest kuvab nende suur "intelligentsus" ja kes oskavad rääkida sulle võibolla ainult sellest kui kõvad mehed nad on, kui palju neil pappi on ja kui kõva autoga nad ringi sõidavad , võid sa kuskil fancydes kohtades kordades rohkem kohata kui urkabaarides. (Võimalik et ma olen liiga stereotüüpides kinni).
Ja huvi pärast küsiks kui vana Sa oled :)
QFT, mu parimad peod on olnud ka ~ 50-kroonised :)
Aga lounge mõte ja Riia tunduvad kõige paremad, kuskil Veenus klubis ruumi rentimine tundub suht orb... Sellised etteplaneeritud asjad, et "rendime ruumi ja istume õhtu otsa seal" peod on tavaliselt kõige sitemad, kuskile lounge maha, mõned õlled-kokteilid ja vaatab mis edasi tuleb on tavaliselt win :)
Või siis Riiga, võõras linnas on tavaliselt kõva möllu panna ja kasinnis ka omamoodi mõnus bustoks minna :P
riia obv parim, kasinnis tasuta alks, mingi turna donkament ja kaasaelamised on ilmselgelt nuts, mina teen mõne 5 high bluffi ka alati kaasaelajatele , seda luban.
täispeaga donkamendid on kõige parem õhtu algus. proovitud korduvalt.
Kui Riia oleks teemaks, siis ise saaksin sellele mõelda vast ehk järgmises kuus, sest see enam eriti odav lõbu ei tuleks. Samas loomulikult võib alati 5 korda järjest punane tulla või number 7 tulla, kui tunne on ja raha ongi tasutud, kuid hetkel ma suht vaene üliõpilane :D.
Comment