Soome pokkeriässal Ilari "Ilari FIN" Sahamiehel oli nädalavahetusel PokerStarsis kohutav päev, kui Viktor "Isildur1" Blom võitis peaasjalikult just temalt rahalaudades kokku üle miljoni dollari.
Täna sina, homme mina. Rahval on tsirkust ja bossid on rahul.
Uus tunniplaan on isegi päris kena, kui välja arvata asjaolu, et iga päev on loengute vahel mingi 2h auk. Ma saan aru küll, et see on lõunal käimiseks mõeldud, aga nii kaua ei lähe ever söömiseks aega.
Uus tunniplaan on isegi päris kena, kui välja arvata asjaolu, et iga päev on loengute vahel mingi 2h auk. Ma saan aru küll, et see on lõunal käimiseks mõeldud, aga nii kaua ei lähe ever söömiseks aega.
No söömine pole mingi tühine asi, et sa pead sellega kiirelt ühele poole saama. Peale söömist on vaja seedida ka, sest täis kõhuga on mõttetöö tihtipeale kehvem? Ja aju peabki puhkama ju.
2,5a veel kooliteed... kooliga ja muude asjadega nii palju jama, et isegi foorumis polnud esmaspäevast saati käinud :D
Hakkas elu hea aine pihta.. tehniline joonestamine! :) Õpetaja on "parim" :D Mõnusalt ülbe je endast super heal arvamusel olev 75a vanamees.
(kes joonestamises hea, siis võiks teada anda....suure tõenäosusega vajan abi, väiksed joogid või $$ minupoolt siis)
Comment