Lol ma esimest pressikat vaadates juba lold. Andrus korra mokaotsast monotoonselt ja ebakindlalt ütles "ma ei ole keelatuid aineid tarvitanud" ..ja rohkem nagu ei olegi räägitud sellest kas ta on või ei ole, nüüd mingite juriidiliste nüanssidega üritatakse vaid manipuleerida. Samas kes spordiga lähemalt kokku puutunud on, teavad nkn, et pudru ja kohupiimaga maailma parimaks ei saa :)
+1
Kui Kristiinal oli A proov positiivne, no ikka hoopis teine pressikas oli, suurte silmadega ja väga kindlalt ütles, et tema pole kunagi ühtegi ainet tarvitanud ja voilaa B proov oligi negatiivne, Veerpalu pressikal käis mingi ila ajamine ja keerutamine ja nüüd üritavad lihtsalt mingite tehniliste nüansidega valet tõeks tõestada.
IMO on aeg spordis keelatud ainete nimekirjad ja reeglid üle vaadata. Sest ma kujutan ette, et praegu enamus kasutavad niikuinii ja need kes vahele jäävad saavad pasarahe kaela. Alati on olnud nii, et see kellel on parem "salarelv" mingite lisandite näol, see ka võidab- kui vahele ei jää on kõik ok ja keegi kunagi tõenäoliselt teada ei saagi. IMO tulevikus läheb asi veelgi rohkem sinnapoole kus võidab see kelle arstid-keemikud, biokeemikud-kes-iganes on laborites paremat tööd teinud. Ning sellejuures teha nägu nagu sport oleks puhas ning samal ajal mõningaid vahele võtta...
€19.50, holy sh*t. Kuskil tehti test ka selle kohta, tavaline placebo efekt (kui seda sõna võib kasutada ka sporditulemuste kohta), pandi käe peale nii see Enerme kui ka tavaline $1 kummipael ja inimene kelle peal testiti ei teadnud kumb tal hetkel peal on, kaeti ära kuidagi vms ja mõlema paelaga samamoodi tulemused paranesid.
Keegi juhuslikult autot pole lasknud tartus kuskil poleerida :D?
Mingi päris onu vasja juurde garaazi kuhugi ei tahaks viisa .. autogavanni.ee vaatasin et 190€ maksab see .. pole never lasnud seda teha, mis see standard hind on?
Keegi juhuslikult autot pole lasknud tartus kuskil poleerida :D?
Mingi päris onu vasja juurde garaazi kuhugi ei tahaks viisa .. autogavanni.ee vaatasin et 190€ maksab see .. pole never lasnud seda teha, mis see standard hind on?
Töökojas kus ma töötasin , teigime terve auto 80 euriga ära. Kuid Tallinnas standart hind 100 euri kanti. Mina igajuhul rohkem ei maksaks. Sellise hinnapiiriga leiad piisavalt kohti kus teha.
USA-s anti välja lastele mõeldud värvimisraamat 2001. aasta 11. septembri terroriaktide teemal. Skandaali on tekitanud näiteks lehekülg, kus lastel on võimalik värvida al-Qaida juhi Osama bin Ladeni tapmisstseeni.
Sellega seoses meenub ka enda koolitee algus. Ajad ja vaenlased on teised aga ajupesuga tuleb ikka varakult algust teha.
Comment