SEPTEBMRI OFFTOPIC - LÄKI KOOLI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sildid: Ei ole
-
-
Re: SEPTEBMRI OFFTOPIC - LÄKI KOOLI
Algselt postitas 2ssapaar Vaata postitustjätsin kooli vahele, mõtlesin et hakkan pokkeriproks :)

Comment
-
PALUN TÕSISELT ABI! EMTA VÄRK EI LÄHE IE-GA MAHA, MOZILLA JA CHROMEGA FUNKAB AGA TEE MIS TAHAD INTERNET EXPLOERIGA KEELATUD SAITIDELE EI SAA EHK EI LOE GOOGLE DNS-I. OLEN GOOGELDANUD END LOLLIKS JA EI LEIA ABI. OSKAB KEEGI AIDATA?
KRAYZIE SOOVITUSEL UNINSTALLISIN IE JA IKKA EI FUNKA.
IE VERSIOON: 7.0
EDIT: läpparis töötab kõik fine
Comment
-
mõni aasta sai sama asi sooritatud, aga selle vahega, et päris nokki ei suutnud meest lüüa. Selleasemel tahtis ta mind maha lüüa:D A meheks oli kurikuulus Toomas Liivak kh:DAlgselt postitas Tarmonator Vaata postitustHoly kaka...
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)[youtube]2V-sabL1OXE[/youtube]
Comment
-
Algselt postitas ranka Vaata postitustPALUN TÕSISELT ABI! EMTA VÄRK EI LÄHE IE-GA MAHA, MOZILLA JA CHROMEGA FUNKAB AGA TEE MIS TAHAD INTERNET EXPLOERIGA KEELATUD SAITIDELE EI SAA EHK EI LOE GOOGLE DNS-I. OLEN GOOGELDANUD END LOLLIKS JA EI LEIA ABI. OSKAB KEEGI AIDATA?
KRAYZIE SOOVITUSEL UNINSTALLISIN IE JA IKKA EI FUNKA.
IE VERSIOON: 7.0
EDIT: läpparis töötab kõik fine
mis OS?
Endal oli sama probleem XP laptopiga - viskasin IE8 masinast välja ja asi lahenes. Hetkel jookseb süsteem IE6 peal...
Comment
-
Windows Visa. Isegi ruuteril vahetasin DNS-id ära ja proovisp ka IPV6-el. None. Kas miski windows firewall või defender või muu pask ei või seda põhjustada? Panin ka need kinni.Algselt postitas krayzie Vaata postitustmis OS?
Endal oli sama probleem XP laptopiga - viskasin IE8 masinast välja ja asi lahenes. Hetkel jookseb süsteem IE6 peal...
Comment
-
Ei jõudnudki testida, sest probleem lahenes "ise-enesest". Restartisin mitmeid kordi ruuterit + starmani jublakat ning lõpuks hakkas tööle. Närve kulus 5 viinapudeli eest, nii ma arvan.Algselt postitas alaska Vaata postitust
seal paistab see Internet protocol version 6, kas sul on seal linnuke? Kui on võta ära ja pane sealt 4 juurest properties ja dns aadressid.
Suured tänud ikkagi, järgmine kord tean ka seda testida.
Comment
Comment