See peaks olema teemaalgataja soov, ehk siis mitte vabatahtlik postitus. Ma eeldan, et see on sellepärast, et kui mingi poolkahtlane tüüp selle kirjutab, siis saavad teised seda teemas kohe öelda, mitte teemaalgataja ei pea kõigile ulatuslikke backgroundchecke tegema.
Mis on ala "sent PM" postituste mõte? Inimene näeb niigi, et talle on PM saadetud ju.
Kõik ei pruugi tähele panna seal üleval, et "Teated: 1" on. Prodes ma panen päris hästi tähele, aga PokerNewsis nt olen alles 2 nädalat hiljem avastanud, et PM saadetud.
Settingutest saab popupi ka lisada PMi tulemisel, fwiw. Mäletan, et endal oli vanasti sama teema, et märkasin alles palju hiljem mõnda sissetulnud sõnumit.
Kõik ei pruugi tähele panna seal üleval, et "Teated: 1" on. Prodes ma panen päris hästi tähele, aga PokerNewsis nt olen alles 2 nädalat hiljem avastanud, et PM saadetud.
+1
Kunagi mingi nädal aega vedeles PM ja isegi ei märganud üleval ribal.
Last edited by qbj0hn; 01.08.11, 23:53.
Põhjus: lenC selgitas and im moron
Sa räägid hoopis teisest asjast, aga sinu pakutud probleemile on lahendus peale lülitada see, et saad maili iga kord, kui PM-i saad.
Last edited by lenC; 01.08.11, 23:51.
Põhjus: PP-s siis, PN-i kohta ei tea, kas saab nii
Kas kellelgi on failidena kunagi alla laetud Pr1nnyraiding 3 seeria esimese video kommentaarides olnud rangede tabeleid? Seal krt lingid ei tööta enam. Tänud ette!
Kas kellelgi on failidena kunagi alla laetud Pr1nnyraiding 3 seeria esimese video kommentaarides olnud rangede tabeleid? Seal krt lingid ei tööta enam. Tänud ette!
Ja sooviks samuti neid tabeleid ning sama video HUD'i kui kellelgi vedeleb, seda sai kommentaariumist alla laadida, aga enam see link ei tööta.
Comment