AUGUSTI OFFTOPIC - Ja varsti ongi läbi.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • muruntau
    • Jan 2009
    • 4325

Re: AUGUSTI OFFTOPIC - Ja varsti ongi läbi.

ei midagi...

whatevathefakingeva
    Last edited by muruntau; 26.08.11, 04:30.

Comment

• Svenza
      Svetlana aka Buldooser
      • Oct 2008
      • 3591

Algselt postitas yolpa Vaata postitust
      mäletan kui mul sõber ükshommik helistas ja rääkis, et olid sõbraga svenza tartu lümpsist kaasa võtnud, mingi aeg vist koos tilka pannud ja siis oli mees neil üle visanud ja nii kui svenzal lubati pea auto sumpasse toppida siis oli mees alandlik nagu lammas. Muidugi ega seda meest see maa peale ei toonud ja ikka nägin teda päev-paar hiljem "foorumis teistele kannaga näkku löömas".

jutu põhimõte oleks see, et ega kui see vend pasunasse saaks, siis ega sellised pubeka mõistusega "täiskasvand mees" nagunii ei muutuks.
      Kinnitan, et midagi sellist kindlasti kunagi juthunud pole. Esiteks ma ei käi sinusuguse tölli "sõpradega" ringi, ammugi veel jooks koos selliste ahvidega.
      Teiseks ma arvan, et nad on samasugused prillidega nohkarid nagu sinagi, kes laua taga nohisevad omaette ja pärast foorumis julgevad alles sõna võtta. Sa prill ei julge präis elus minuga rääkidagi ju...
      Ainus inimene kelle pea sumpsi läheb, oled sina. Ei jõua su tagasitulekut oodata, kallis tough guy :D

Comment

• kjmrc
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 4541

Algselt postitas erplander Vaata postitust
        lol, selle ristsõna autor peab olema Tiit Kerves, tal on kombeks panna rohkelt selliseid sõnu, mida tavaliselt isegi ÕS-ist ega ka pea kuskilt mujalt ei leia, üliobskuurseid asju, nt PNEUMOTSEELE (kopsusong), KALOKAGAATNE (ideaalmehelik), IKHOR (magma viimasena hangunud osa) jms.

teine variant, et on Villu Tamme tehtud ja mingi eriti absurdne liitsõna tekitatud...

see küsimus on ka juba suht kahtlane, huvitav kus see ristsõna üldse avaldatud on?

või äkki saad screenshoti panna? :)
        Tiit Kervese ristsõna jah. See on augustikuu Ristikus. Mul shotti pole kuskilt võtta vist :P

Comment

• Carl
          FPP Pro
          • Jul 2010
          • 213

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
          Kinnitan, et midagi sellist kindlasti kunagi juthunud pole. Esiteks ma ei käi sinusuguse tölli "sõpradega" ringi, ammugi veel jooks koos selliste ahvidega.
          Teiseks ma arvan, et nad on samasugused prillidega nohkarid nagu sinagi, kes laua taga nohisevad omaette ja pärast foorumis julgevad alles sõna võtta. Sa prill ei julge präis elus minuga rääkidagi ju...
          Ainus inimene kelle pea sumpsi läheb, oled sina. Ei jõua su tagasitulekut oodata, kallis tough guy :D

Comment

• nikitheone
            Mr. Puujalg
            • Aug 2009
            • 6446

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
            Jah ootan pidevalt uusi poste talt, tegu ikka epic sick elulooga. Tüüp teeb mingi 5k$ ruleti flipi, niiet ei jää söögirahagi ja nii palju kordi laseb oma vaevaga kogutud rolle bustoks :D
            ROFL kuradi head lood, miks ma seda varem avastanud pole. puhas kuld
            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• yolpa
              Pokkerihai
              • Jun 2009
              • 2669

jep svenza, mu fantaasia on lihtsalt piiritu ja mõtlen selliseid lugusi välja, et sind foorumis maha teha. btw kui sa mind lives näinud oled miks sa mulle kohe siis roundhouse kicki pole tõmmanud, keelebarjääri pole siiani tekkinud kellegagi, sinuga ei räägi ma sellepärast, et pole sinuga millesti rääkida. Kui sa kunagi bännist lahti saad, siis võin sulle nende inimeste nimed ja telefoni nr-id pmida kui väga vaja on.

Comment

• Potsataja
                õilishing
                • Oct 2008
                • 5270

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
                Jumala eest Potsataja, mina ei keela sul Svenzaga kaklema hakata. Noored mehed, käed jalad otsas, mis siin enam oodata.
                Aga tehke seda omavahel.
                Mina tegin seda mida minul on palutud siin foorumis teha. Kui sa leiad, et ma kuidagi moodi riivasin su vabadusi ja õigusi, siis võid sa alati mõne siinse kõrgema võimu kandja poole pöörduda ja minu peale kituda.

Head ööd!
                Lausa ulme, kui verbaalselt konfliktne ma täis peaga olen, kui keegi põhjust annab. Samas vägivaldne pole ma kunagi.

Sina toimisid õieti.

Comment

• vennike
                  Pokkerihai
                  • Mar 2009
                  • 1958

yolpa hiti midagi ja tule järgi, ma panen Sanuir'i minema kohe. sitt lugu on see, et terve kuradi saare peal pole ainsamatki kasiinot, holidayfail

Comment

• yolpa
                    Pokkerihai
                    • Jun 2009
                    • 2669

6:45pm: Keiso KO'ed

It's now all over for Estonian PokerStars Qualifier Roland Keiso, who was taken out at the hands of New Zealander Ben Paurini.

Paurini raised to 8,500 before the flop before Keiso shoved for his last 35,500 holding 6♥6♦. Paurini called, tabling A♠3♠, but despite Keiso hitting bottom set on the flop of 9♠Q♣6♠, Paurini hit the nut flush when the turn and river ran out A♣, 2♠.

Keiso's free to enjoy the rest of his time exploring what Queenstown has to offer, while Paurini will be around a little longer, now holding 185,000 in chips.

tglt oli see flopi action, aga jh, igatepidi beat

Comment

• Carl
                      FPP Pro
                      • Jul 2010
                      • 213

Blä, varsti hakkab kool jälle ning tundub, et peab rekse adjustima õppima, sest väga 1-5 ajal öösel sessida siis ei kannata.

Comment

• virukunn
                        Pokkerihai
                        • Jul 2010
                        • 2036

Algselt postitas Carl Vaata postitust
                        Blä, varsti hakkab kool jälle ning tundub, et peab rekse adjustima õppima, sest väga 1-5 ajal öösel sessida siis ei kannata.
                        +1 :S:S:S:
                        Tra need suved nii kiirelt alati lähevad.

Comment

• Pahvak
                          Pastilaa?? Ei!
                          • Dec 2008
                          • 4431

Algselt postitas Carl Vaata postitust
                          Algselt postitas virukunn Vaata postitust
                          +1 :S:S:S:
                          Tra need suved nii kiirelt alati lähevad.
                          Väga hea, et kool hakkab.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                          Fullstacks have more fun.

Comment

• leits
                            Hundinui
                            • Apr 2009
                            • 9562

Mul ka viimane semester .. saab ka ehk lõputööd lakboxida..

Comment

• nikitheone
                              Mr. Puujalg
                              • Aug 2009
                              • 6446

mul ei hakka kool :)))
                              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Dogers
                                Pokkerihai
                                • Dec 2008
                                • 2500

ma võtsin ka magistrantuuri ette :/

Comment

Working...