AUGUSTI OFFTOPIC - Ja varsti ongi läbi.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Re: AUGUSTI OFFTOPIC - Ja varsti ongi läbi.
vokartoffel w?Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitustno kuidas sa nii mööda saad panna???? sinust vanem. minust noorem.
rofl. siin ära nüüd küll eksi. arvan, et pumper on 1960-2000-nda aasta lugude kõige suurem ekspert foorumis. see ütleb sulle bändi nime, loo nime, autorid, nende elulood ka ainuüksi esimese 1 minuti jooksul ära.Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitustkuigi ma ei teagi teda, siis pakun pumper.
Comment
-
Algselt postitas Relamz Vaata postitustLeits
täiega purki panid
Comment
-
no ikka sajaga mööda. ma ütlesin sa ei arva seda ä.Algselt postitas ranka Vaata postitustvokartoffel we?
Comment
-
-
eriti mööda.Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitustSiis on rage.
Comment
-
ja kui ei ole, siis viimane pakkumine hoss23, lähen magama, gl.
ärgates esimese asjana tahan teada:(
Comment
-
ja kui ei ole, siis viimane pakkumine hoss23, lähen magama, gl.
Comment
-
ei ole ikka. seda näeme kas sinu ärgates on keegiAlgselt postitas KristjanLaas Vaata postitustja kui ei ole, siis viimane pakkumine hoss23, lähen magama, gl.
ä arvanud :D
Comment
-
no me ei saa pakkuda siin miskit imeasju. anna mikseid vihjeid ka. praegusel juhul iga teine vastab kriteeriumitele. anna miski linn või mida mängib või no miski spetsiiflisem vihje. kurk ka räigelt kuivab, tahaks õlli saada juba.
Comment
-
mina olen pärnus :D see on minu isiklik tragöödia :D ei ole imeasi :D ma ütlen sulle kolmandat korda et sa kukud perseli kui sa teada saad v ä arvad.Algselt postitas ranka Vaata postitustno me ei saa pakkuda siin miskit imeasju. anna mikseid vihjeid ka. praegusel juhul iga teine vastab kriteeriumitele. anna miski linn või mida mängib või no miski spetsiiflisem vihje. kurk ka räigelt kuivab, tahaks õlli saada juba.
Comment
-
no pärnus ju ainult jgrn hell aga see peaks ikka teadma. siis miski kahest paarist keegi äkki? andu_andu-t ei usu eriti aga kes teab.Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitustmina olen pärnus :D see on minu isiklik tragöödia :D ei ole imeasi :D ma ütlen sulle kolmandat korda et sa kukud perseli kui sa teada saad v ä arvad.
Comment
-
no reade teil ei ole. esptatrick ju vana singervingeri ja hipiklubide fänn.Algselt postitas alaska Vaata postitustEstpatrick?
svenza ka ikka peaks teadma. kuulsin, et kui ta USA-s veel aastaid tagasi elas, kui olid veel magentlindiga pleierid siis kuulas singerit ja nuttis patja, kuna koduigatsus oli.Algselt postitas alaska Vaata postitustTegelt svenza?
Comment
Comment