Fantasy NFL

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • taipupole
    Lõpuboss
    • Oct 2008
    • 2181

Re: Fantasy NFL

Algselt postitas sven Vaata postitust
    Palun ytle mulle kus annab scoring systeemi enda tahtmise jargi tasuta muuta.
    ESPN. Muuda, palju tahad.

Ja see viimane osa kõlas valesti.

Comment

• sven
      Jube Noob
      • Nov 2010
      • 127

Laksin vaatasin ja sul on oigus, espn'is saab tasuta seda teha. Me siiski ilmselt jatame oma liiga cbs'i, sest see on kus oleme seda juba mitu aastat teinud ja inimene on harjumuste ohver. Samas selle tasuta liiga mis teeme voime sellisel juhul vabalt espn'is teha. Ranka ytles et andis sulle edasi mu msn'i informatsiooni, nii et kui on huvi ykskoik kumma vastu, siis ikkagi vota yhendust ja seal oleks ka kergem arutada detaile.

Comment

• taipupole
        Lõpuboss
        • Oct 2008
        • 2181

Sorks, kuid ma ei ole oma elus veel nii kaugele jõudnud, et maksta enam kui 10% liiga maksumusest mingi totruse eest. Seega kui see toimub CBSis ja selle eest peab seal maksma ja tasuta ei saa, siis kahjuks selle vastu huvi ei tunne. Tasuta liiga ei huvita.

Ma lihtsalt mainiks ka, et see enam kui 10-protsendiline fee on siiski hea praad ning oleks teatud mõttes mõistlik, kui sa teistele osalejatele kasvõi aruteluks pakuks välja koha, kus nad saaksid võtta prae ja ei peaks mõttetult raha kulutama.

Comment

• sven
          Jube Noob
          • Nov 2010
          • 127

Raakisin enamusega liigast juba ja koik kellega olen raakinud eelistavad maksta selle 8 euri. Lisaks custom scoringule saab sellega ka teha koik raha asjad otse site'i peal ja bidding bucks etc. nii et tundub et see on ikkagi vaart seda.

Comment

• taipupole
            Lõpuboss
            • Oct 2008
            • 2181

Avanes üks koht NFL'i fantasy liigasse, 12 meeskonda, default scoring, ESPN. Osalus on 20 eurot. Seltskond on kõik eestlased, kuid tuleb veebidraft, sest asutakse mitmes riigis ja mandril.

Pank jagatakse nii põhihooaja võitja kui ka play-offide tulemse järgi, tõenäoliselt nii:
            Two BI for season best record as by ESPN
            Two BI for second place in play-offs
            BI for third
            Everything else to play-offs winner (7 BI)

BI=20 eurot.

Kui on huvi, saada PM!

Comment

• sven
              Jube Noob
              • Nov 2010
              • 127

Vaike bump teemale. Meil on veel vahemalt 6 vaba kohta tasuta liigas millele ka vaiksed auhinnad. Kui saame jargmise nadala jooksul 10 kokku, siis jouame veel drafti ara teha.

Comment

Working...