*** JUUNI OFFTOPIC ***
Collapse
X
-
-
Re: *** JUUNI OFFTOPIC ***
Mai tea, ma vaataks pigem sellist tennist.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)[YOUTUBE]Yfg9pDy0Ccw[/YOUTUBE]
Comment
-
no jah, aga kes veel vanematega koos elab, siis neil on veits akward, kui sa vaatad enda toas uks kinni tennist ja ema kuuleb teisest toast ning mõtleb hmm :DAlgselt postitas vapsik Vaata postitustKui hääl maha panna, siis kannatab kuidagi vaadata. See karjumine on küll jube häiriv peale igat lööki.
Comment
-
-
-
Seal oleks suurem osa graafikuid ühesugused...29.06 peal on järsk ja põhjatu langus...Algselt postitas hotcocacola Vaata postitustjuuni graafikute teemat vist polegi veel tehtud?
Comment
-
krt ma ei teagi milline pill nüüd võtta... kas VW golf3 vr6 2.8 128kw või 3-ne bemm 91a 2.5 141kw. Bmw tundub ofc parem, aga krt talvel on nii palju müttamist, et tagavedu võib vähe jamaks jääda :D
Comment
-
Fullstacks have more fun.
Comment
-
Miks bemm parem tundub ? Eks nii Golf, kui selle aastakäigu bemm on mõlemad "rahvaautod" (antud isendidelt muidugi tavalisest kõvemad mootorid jne.), kuid bemmi ülalpidamine peaks ikka omajagu kulukam olema.Algselt postitas k2snakalle Vaata postitustkrt ma ei teagi milline pill nüüd võtta... kas VW golf3 vr6 2.8 128kw või 3-ne bemm 91a 2.5 141kw. Bmw tundub ofc parem, aga krt talvel on nii palju müttamist, et tagavedu võib vähe jamaks jääda :D
Comment
TC
Comment