The Full Tilt Poker Security department has recently concluded an extensive investigation and we have determined that some of your opponents were in violation of our site terms.
We have permanently closed all of the offending accounts. In cases of proven cheating, 100% of the confiscated funds are returned to the players who were victimized. The reimbursement calculation is based on the number of tournaments or hands played against the offending players, and the amount won or lost against them.
We have determined that you are entitled to a refund of $6.81 which will be placed in your account in the next 72 hours.
Mul oli samuti vahepeal acc lukus, ca 5-6päeva läks aega, enne kui lahti sain (pidin buddytransferiga saadud 150$ tagasi kandma). Pmtl see tüüp, kes mulle neid dollareid müüs, oli need omakorda saanud vist kellegilt, kes sai need chipdumpinguga. Sisuliselt olin siis mina nagu 3-4. lüli vm.
ise ka just otsisin teist tuba FTP kõrvale..
ja party poker on kõige parem valik imo.
nende vip programm + 23% rakebacki.
say what, kuskohast seda 23% tänapäeval saab?
Dunno kuda ipokeris seis on teiste tubadega kas neid nüüd saab Eestist mängida, muidu ipoker ka hea variant.
Krdi messengeri support, blokkisid mu msni ära. Ja enam ei saa recovery ka kuna see nii ammu tehtud msn, ja seal mingi üli vana email. Mille parooli ammugi enam ei tea. Ajab närvi....
K6ik tahavad lennata, eks ole.
Kes v6tab viina ja s6idab s6bra sodiks, kes teeb kanepit ning "jookseb kinni". Yhtemoodi pask tulemine.
Tana pasundavad kohalikud lehed omamoodi nahtusest. Pidurdamatu agressiivsus politseinike poolt.
Lugu ise jargmine: yks erivalja6ppega mundriline kurdab facebookis kuidas viimane nadalavahetus laks konkreetselt ****** kuna ei olnud ainsatki v6imalust nuiaga peksta ja linnarahvast gaasitada kuna ylemused olid varemalt "s6nad peale lugenud".
Minu teada on standard tunnipalgad lihttöödel 2-3€, nii et Eestis ilma tutvusteta suht mõttetu minna kuhugile.
Tegelikult on ka 2-3€ parem, kui mitte midagi. Asi on aga komplitseeritum siis, kui elad maal ja tööl käimine nõuab lisakulusid ning õigeid bussiaegu.
Lihttöö suurim miinus näruse palga kõrval on muidugi jobudest ülemused. "Järjekord" on ju alati ukse taga. Viimases töökohas oli päris kurb vaadata liinitöölisi ja seda, kuidas neid koheldakse. Normaalne palk ja lisahüved ning parem ametikoht muudavad elu juba palju paremaks.
Krt, hetkel näen ma juba pidevalt unes, kuidas ma olen uuesti tööl mõnel vanal töökohal. Üldiselt on võlgadeta inimesel parim variant võimalus Töötukassa vms. kaudu oma äri püsti panna. Enamjaolt hävib, kuid vahel siiski mitte ja ka kogemus on midagi väärt.
Comment