*** Ametlik unenägude teema ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Pahvak
    Pastilaa?? Ei!
    • Dec 2008
    • 4431

Re: *** Ametlik unenägude teema ***

lol
    Fullstacks have more fun.

Comment

• soouni
      Grinder
      • Jul 2010
      • 771

Vägev uneteema ja päris sick unenäod. Ise paar aastat tagasi üritasin ka lucid dreamingut arendada. Jõudsin ainult nii kaugele kui suutsin unes ära tunda et oh see ongi uni. Aga siis ehmatusest ärkasin üles. See on päris vinge asi aga mul jäi sellepärast pooleli, et pidin koguaeg äratuse peale üles ärkama ja see rikkus unenägude meeldejätmise ära. Rekord mis ma sain oli ühe ööga 5-t unenägu meenutada hommikul ärates. 2 olid ähmased aga teised kolm olid päris reaalsed. Ma tean, et nii on kõige parem kui saad hommikul ärgata ilma kellata või millegi äratamiseta ja siis koheselt möelda unenägudele. Nii üritasin treenida. Vaatan, et see nii aktiivne teema siin peaks uuesti proovima harjutama päris sick asi ja mahe.
      Reaalselt ma ei tea kui tõsi aga olen kuulnud et kui oled skiller siis saad teha mis tahad unes ehk ala midagi harjutada pokkerit mängida näiteks. Ja seal pidid ka seda õppima.

Viimasel ajal kui meeles on olnud siis olen suht reaalselt und näind et kuskil toimetan või räägin mingite inimestega.

Huvipärast küsin kui paljud suudavad juba siis korralikult siin lucid dreamingut ning kas keegi nii skilled ka on, et teeb ka astraalrännakuid unes. See pidi päris mindfucked asi olema.

Mõnusat und kõigle. Ma üritan täna siis nii, et ennem und mõtlen täiega jalkale. Ja vaatame kas üle pika ajab tuleb välja, et näen und sellest.

Ennemast korra olen suutnud nii, et mida mõtlen ennem magama jäämist intevsiivselt seda ka näen unes.
      Kuskil mingi eesti sait oli ka päris hea mis õpetas seda.
      Ja uuesti tahaks leida oma ideaalselt unetsüklit üles kus ma puhkan kõige paremini. Vahepeal kui harjutasin unetsüklit siis suvel suutsin leida et ideaalselt töötas mingi öösel 2-st kuni hommikul 10-ni oli mahe uni.

Veel, et paljud keegi kogevad või suudavad nii, et ennem magama minekut mõtled mis kell pean ärkama hommikul ja siis suudad automaatselt ärgata see kell ilma mingi kõrvalise abita. See tuli vast kõige paremini välja kuna teadsin et pean täpselt see kell tõusma ja igapäev peagu ärkasin paar minutit ennem vajalikku aega üles.

Comment

• Vandalar
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3577

Kui sind ajas naerma sõna parool, siis saan sinust aru- ma ei pidanud silmas sinu pangakonto ega pokkeritoa oma. Aga kui sind ajas naerma eksperiment ise, siis nevermind.
        Ise näiteks mõne une peale kaotan üsna kiiresti stabiilsuse ära ja uni kaob, sest elamus on lihtsalt nii võimas.
        Last edited by Vandalar; 23.04.11, 22:34.

Comment

• Pahvak
          Pastilaa?? Ei!
          • Dec 2008
          • 4431

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
          Kui sind ajas naerma sõna parool, siis saan sinust aru- ma ei pidanud silmas sinu pangakonto ega pokkeritoa oma. Aga kui sind ajas naerma eksperiment ise, siis nevermind.
          Ise näiteks mõne une peale kaotan üsna kiiresti stabiilsuse ära ja uni kaob, sest elamus on lihtsalt nii võimas.
          Kõige parem on unenäos sõbraga PLO2 flippe teha ja pärast vaatate, kas tuli mõlemal sama board.
          Fullstacks have more fun.

Comment

• Vandalar
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3577

Ma teen tegelt väikse side projecti ka :) nimelt proovin viking loto tulemusi ette näha unes. Fish me luck.

Comment

• taipupole
              Lõpuboss
              • Oct 2008
              • 2181

Algselt postitas soouni Vaata postitust
              Ma üritan täna siis nii, et ennem und mõtlen täiega jalkale. Ja vaatame kas üle pika ajab tuleb välja, et näen und sellest.
              Peab ikka päris ohmu olema, et püüda jalkat unes näha. Kui juba, siis mõtle sellele, kuidas sa Taira Bänksi koinid vms... Siis on vähemalt, mid näha. Jalkat võib niisama ka mängida

Aga kui ühisund näete, siis on oluline mitte rongi teha.

Comment

• pastilaa
                kuum poiss
                • Apr 2009
                • 7518

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
                Peab ikka päris ohmu olema, et püüda jalkat unes näha. Kui juba, siis mõtle sellele, kuidas sa Taira Bänksi koinid vms... Siis on vähemalt, mid näha. Jalkat võib niisama ka mängida
                Ty.ra on Soouni pool praegu ja kurnatud poiss tahab veidi palli toksida - mis siin imestada.

Comment

• pastilaa
                  kuum poiss
                  • Apr 2009
                  • 7518

Mingi une-eksperimendi võiks teha. Minu mõte oleks selline, et prooviks tõestada shared lucid dreami olemasolu. See tähendab seda, et reaalselt on kaks või enam inimest ühes unenäos ja jagavad ühte ja sedasama unenägu. Selleks tuleks unes oma sõbrale näiteks mingi asi anda edasi või mingi parool või teade ning paluda tal see meelde jätta kui ta ärkama peaks. Siis hiljem saaks kontrollida kas sõber nägi ka sind unes ja küsida mis sa talle unes edasi andsid.
                  I`m in.

Comment

• pastilaa
                    kuum poiss
                    • Apr 2009
                    • 7518

Mingi une-eksperimendi võiks teha. Minu mõte oleks selline, et prooviks tõestada shared lucid dreami olemasolu. See tähendab seda, et reaalselt on kaks või enam inimest ühes unenäos ja jagavad ühte ja sedasama unenägu. Selleks tuleks unes oma sõbrale näiteks mingi asi anda edasi või mingi parool või teade ning paluda tal see meelde jätta kui ta ärkama peaks. Siis hiljem saaks kontrollida kas sõber nägi ka sind unes ja küsida mis sa talle unes edasi andsid.
                    Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                    I`m in.
                    Esimese sessi tegime ära Vandalariga. Läks nii ja naa. Hea oli see, et sattusime täpselt nagu Vandalar kirjeldas shared lucid dreamingu kaudu samasse "maailma". Vandalar pakkus eelnevalt välja parooliks ehk võtme-esemeks mingi tööriista. Halb oli aga see, et selleks esemeks oli tellitav võti, millega Vandalar mulle kohe lagipähe äsas. Good job, otsi uus loll endale. I`m out!

Edit: peavalu siiani

Comment

• fyte
                      Pokkerihai
                      • Jun 2010
                      • 3378

Lol :D
                      Vandalar, kuidas 2$ flipid läksid ka?

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
                        Täna nägin hommikutundidel (lõuna ajal siis reaalajas) täiesti mindfuck und. Mulle ja paarile sõbrale pakuti miskit hästi tasuvat lihtsat tööd. Ma isegi ei mäleta, kes see sõprade kaader oli, kes minuga kaasas oli, aga meid miski 3-4 oli kokku. Igatahes, tööpakkuja nägi välja nagu mingi armeenia maffiamees, kamandas meid veoauto kasti ja ütles, et nüüd sõidame pika tee, teie olge aga kastis kogu aeg vaikselt. Jõudsime lõpuks kohale kusagile, mis ei tundunud Eesti olevat. Armeenlane kamandas meid ühte hoonesse. Seal oli tema ema, kes pakkus meile süüa. Super maitsev kodune eine oli, pikast sõidust oligi kõht maru tühi. Siis edasi ütles armeenlane, et nüüd meil on mitu tundi passimist, et võime teise tuppa minna ja nii kaua videomänge ajaviiteks mängida. Teises toas olidki igasugused konsoolid ja arvutid püsti pandud. Oli see vast lõbus. Siis üks hetk armeenlane tuli tagasi ja ütles, et nii, nüüd on kõik tehtud, sõidame koju tagasi. Veoauto kast oli igasuguseid pakendeid täis laotud, aga me ei hakanud uurimagi, mis seal sees on. Sellel hetkel märkasin, et üks kastis olevatest inimestest on ranka. Rääkisime teepeal pokkerist ja värki. Kui tagasi Tartusse jõudsime ja kastist välja ronisime, siis armeenlane maksis meile mingi hea summa ja ütles, et nii lihtne ongi raha teha ja et ta helistab paari nädala pärast mulle, kui uus sõit on. Samal ajal oli aga Eestis sõda vmt hakkanud, majad põlesid ümberringi, pommitajad lendasid üle. Hakkasime rankaga kõndima kusagile suunas tänavalt ära ja järsku tuli ESTPatrick vastu. Ütles, et tuli Selverist, ja kuna sõda hakkab, siis varus toidumoona. Ta oli ostnud hiiglasliku kasti Pringles Original krõpse. Me rankaga naersime, et miks sa midagi normaalset süüa ei ostnud. Priit ültes selle peale, et kõik muu oli juba poest ära ostetud. Ja sellega enamvähem saigi vist uni läbi.

Ärgates ROFL-isin kõvsti, kui ajuvaba saab üks uni olla. :D :D

jhahahahahhahahahaha. sorry aga pidin seda facebooki sheerima, liialt kõva uni. täiskägar laks.

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas soouni Vaata postitust
                          Veel, et paljud keegi kogevad või suudavad nii, et ennem magama minekut mõtled mis kell pean ärkama hommikul ja siis suudad automaatselt ärgata see kell ilma mingi kõrvalise abita. See tuli vast kõige paremini välja kuna teadsin et pean täpselt see kell tõusma ja igapäev peagu ärkasin paar minutit ennem vajalikku aega üles.
                          Easy ju. Kui mul on järgmisel päeval täiesti "vaba päev" magan niikaua kui tahan, ei aja isegi äratuskell üles. Kui tean, et näiteks kell 08:00 pean kuskile minema siis juba enne tunnike varem uni läinud, isegi siis kui väga väsinud/pohmas vms. olen.

Comment

• sorm
                            Pokkerihai
                            • May 2009
                            • 1511

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
                            Täna nägin hommikutundidel (lõuna ajal siis reaalajas) täiesti mindfuck und. Mulle ja paarile sõbrale pakuti miskit hästi tasuvat lihtsat tööd. Ma isegi ei mäleta, kes see sõprade kaader oli, kes minuga kaasas oli, aga meid miski 3-4 oli kokku. Igatahes, tööpakkuja nägi välja nagu mingi armeenia maffiamees, kamandas meid veoauto kasti ja ütles, et nüüd sõidame pika tee, teie olge aga kastis kogu aeg vaikselt. Jõudsime lõpuks kohale kusagile, mis ei tundunud Eesti olevat. Armeenlane kamandas meid ühte hoonesse. Seal oli tema ema, kes pakkus meile süüa. Super maitsev kodune eine oli, pikast sõidust oligi kõht maru tühi. Siis edasi ütles armeenlane, et nüüd meil on mitu tundi passimist, et võime teise tuppa minna ja nii kaua videomänge ajaviiteks mängida. Teises toas olidki igasugused konsoolid ja arvutid püsti pandud. Oli see vast lõbus. Siis üks hetk armeenlane tuli tagasi ja ütles, et nii, nüüd on kõik tehtud, sõidame koju tagasi. Veoauto kast oli igasuguseid pakendeid täis laotud, aga me ei hakanud uurimagi, mis seal sees on. Sellel hetkel märkasin, et üks kastis olevatest inimestest on ranka. Rääkisime teepeal pokkerist ja värki. Kui tagasi Tartusse jõudsime ja kastist välja ronisime, siis armeenlane maksis meile mingi hea summa ja ütles, et nii lihtne ongi raha teha ja et ta helistab paari nädala pärast mulle, kui uus sõit on. Samal ajal oli aga Eestis sõda vmt hakkanud, majad põlesid ümberringi, pommitajad lendasid üle. Hakkasime rankaga kõndima kusagile suunas tänavalt ära ja järsku tuli ESTPatrick vastu. Ütles, et tuli Selverist, ja kuna sõda hakkab, siis varus toidumoona. Ta oli ostnud hiiglasliku kasti Pringles Original krõpse. Me rankaga naersime, et miks sa midagi normaalset süüa ei ostnud. Priit ültes selle peale, et kõik muu oli juba poest ära ostetud. Ja sellega enamvähem saigi vist uni läbi.

Ärgates ROFL-isin kõvsti, kui ajuvaba saab üks uni olla. :D :D
                            Päris ulme :D

Comment

• Cypher0
                              Pokkerihai
                              • Jan 2010
                              • 1512

Täna öösel üks unenägu oli midagi sellist, et FC Pokkeriprod käis kuskil arengumaal mingite negrudega jalgpalli mängimas ja terve tiim püüdis sealt mingi viiruse kinni. Viirus oli midagi sellist, et kõik tüübid jäid suguvõimetuks ja osadele tüüpidele kasvas juurde teine peenis(!) Ranka tegi selle kohta Pokkeriprodesse uudise, millesse surus vahele igasugu labaseid ja nõmedaid nalju, a la et 'tüüp, kui nurga taha hädale lähed, vaata ikka et õige asja välja võtad ja täis ei lase ennast' jms:D Istusin arvuti taga ja lugesin seda uudist ja mõtlesin, et wtf, solid huumor ikka härral, tüüpidel on kaks riista ja muud jamad ja sellist nalja veel vaja visata. Siis ärkasin ja mõtlesin ka, et no mida und.

Arvestades soouni posti siin natuke aega tagasi, mainin igaks juhuks ära, et ei mõelnud enne magamajäämist intensiivselt FC Pokkeriprod meeste peenistele.:D

Comment

• soouni
                                Grinder
                                • Jul 2010
                                • 771

hah kui sa cyphero tõesti sellist und nägid siis see on ikka rõvedalt sick!

krt mul läks täna isegi kaht und üles ärgates mäletasin natuke aga siis pidin miskit toimetama ja kadunud nad olidki mälust.

Comment

Working...