*** Ametlik unenägude teema ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Vandalar
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3577

Re: *** Ametlik unenägude teema ***

Ma näen ka vahest kummalisi tundmatuid unes...nõu nad siiani küll andnud pole
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• rahvavaenlane
      Klubi Liige
      • Dec 2009
      • 3040

kõik foorumlased peaksid nüüd ühise rinde moodustama ja keelama Vandalari postitused. ei ole vaja ***** kõvaks ajada teemades, kus ma seda ei eelda, fakkk

Comment

• totaldonk
        Grinder
        • Dec 2009
        • 914

Sõbraga hakkasime ka seda lucid dreamingut üritama. Tal on unes "kontroll" juba välja tulnud. Aga huvitavad asjad on näiteks sellised, et ma nägin unes, et kaklesin ühe tüübiga koolis ja järgmine päev kui talle sellest rääkisin, siis ta ütles, et ma olen talle seda juba rääkinud. Ta nagu teadis seda.

Ja järgmine öö ta nägi unes, et ma hitin iga hommikust 11:30 turbo rebuyd Microgamingus. Läks siis hommikul arvutisse vaatama, kas hittisin ja olingi hittinud. lol

Comment

• isenseven
          Grinder
          • Sep 2009
          • 598

Wtf, see on küll ebareaalne:D eriti see hittimise asi

Comment

• qbj0hn
            Auk on auk. FAKT!
            • Nov 2008
            • 7091

Ma seda lucid dreamingut ei julge teha enam.2x on välja tulnud ja teist x oli täielik luupainaja ikka.
            Siuke tunne oli nagu oleks kuskil kohas kinni ja sa ei saa sealt enam kunagi välja.Üles ärkasin siis ka eriti ei jaganud matsu välja mis toimub ja eriti ei teinud reaalsusel ja unel vahet.Ülekeha higine ja värisesin.
            Not fun.

Comment

• Vandalar
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3577

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
              Ma seda lucid dreamingut ei julge teha enam.2x on välja tulnud ja teist x oli täielik luupainaja ikka.
              Siuke tunne oli nagu oleks kuskil kohas kinni ja sa ei saa sealt enam kunagi välja.Üles ärkasin siis ka eriti ei jaganud matsu välja mis toimub ja eriti ei teinud reaalsusel ja unel vahet.Ülekeha higine ja värisesin.
              Not fun.
              Selleks tuleb eelnevalt tööd teha, et kui mingi painaja tuleb, siis sa tead mida teha antud olukorras.

Comment

• Vandalar
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3577

Tabasin jälle matsu ära, et on unenägu ja panin kohe padavai aknast välja lendu. Mingi hetk sõitsin ühe musta sportautoga ringi, millel oli nii palju võimu järgi, et raske kirjeldada. Mootori hääl oli väga madal ja nagu mingi vilinaga natuke meenutas lennukis olemist. Unenäod on ikka nuts.

Comment

• ristik
                  Grinder
                  • May 2010
                  • 903

Täna siis loopisin jokkis peaga telliseid suvaliselt üle maja katuse. 1 tüüp sai surma ja teine invaliidiks. Hakati nõudma mingi iilget hunnikut valuraha, et sellel invaliidil oleks võimalus üldse uuesti kõndima hakata. Debiilsuse tipp.

Comment

• qbj0hn
                    Auk on auk. FAKT!
                    • Nov 2008
                    • 7091

Nägin unes täna kuidas mingi vana liinibussiga käisime kuskil maakohas peol.Eriti meeles midagi pole.
                    Ainult lõppu mäletan kus tahtsime mingile teisele pundile tappa anda.Parkisime bussi nende laagri ette ära,nad olid telkidega.
                    Ja siis üks sõber helistas nende "pealikule" seal ja kutsus välja,et seal metsas kakelda.
                    Viimane asi mis mäletan on see,et tüübid ei tahtnud tulla ja siis mu sõber ütles telefonis,et kui sa kohe ei tule panen sulle harjavarrega vastu pead :D.
                    lulz

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Kägar mis und nägin. Miski taoline teema, et Flop.FM-i ukse ees oli suur lillepeenar ning jube rahvas liikus Flop.FMis edasi tagasi ning lillepeenar tallati ära. Jube närvis olin selle peale, fm-i meestel oli ka suva ning tahtsin absull kõigile lõuga selle eest panna, et peenrast keegi ei hooli. Õnneks ärkasin...

Comment

• SANGPOMM
                        Õpihimuline Mängur
                        • Mar 2010
                        • 479

HAHA, unenäod on nii haiged, aga neid siit lugedes saab kohati ikka korralikult krampi lasta, eriti nuts oli see harjavarrega vastupead. no mida v#¤% tõesti :D

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Täna oli jälle sürr unenägu. Jubeda pundiga lasime viina ja siis läksime koju magama, meiega koos oli Mart Laar, kes tuli siis kaasa ja pidi edasi minema. Võtsime jube kalli taksobussi ning lendasime kuskile majja jube kaugele. Taksobussil taksomeeter jooksis, Laar tuli ka sisse viina võtma (tal oli veel eesti kaitseväe riided seljas, ju sellest, et kaitseminsitriks sai) ning itsitasime, et las taksomeeter jookseb, et Laaril pappi sitaks. Uni kadus, pohmelli ei olnud. Supper!

Comment

• Relamz
                            Vana Tegija
                            • Jan 2010
                            • 1467

Nägin unes kuidas olümpicus automaate skämmisin oma 2.5m krooni eest :D. Nägin veel ~4 unenägu...see sobis siia kõige paremini.

Comment

• low-flow
                              Klubi Liige
                              • Jul 2009
                              • 1208

Täna nägin hommikutundidel (lõuna ajal siis reaalajas) täiesti mindfuck und. Mulle ja paarile sõbrale pakuti miskit hästi tasuvat lihtsat tööd. Ma isegi ei mäleta, kes see sõprade kaader oli, kes minuga kaasas oli, aga meid miski 3-4 oli kokku. Igatahes, tööpakkuja nägi välja nagu mingi armeenia maffiamees, kamandas meid veoauto kasti ja ütles, et nüüd sõidame pika tee, teie olge aga kastis kogu aeg vaikselt. Jõudsime lõpuks kohale kusagile, mis ei tundunud Eesti olevat. Armeenlane kamandas meid ühte hoonesse. Seal oli tema ema, kes pakkus meile süüa. Super maitsev kodune eine oli, pikast sõidust oligi kõht maru tühi. Siis edasi ütles armeenlane, et nüüd meil on mitu tundi passimist, et võime teise tuppa minna ja nii kaua videomänge ajaviiteks mängida. Teises toas olidki igasugused konsoolid ja arvutid püsti pandud. Oli see vast lõbus. Siis üks hetk armeenlane tuli tagasi ja ütles, et nii, nüüd on kõik tehtud, sõidame koju tagasi. Veoauto kast oli igasuguseid pakendeid täis laotud, aga me ei hakanud uurimagi, mis seal sees on. Sellel hetkel märkasin, et üks kastis olevatest inimestest on ranka. Rääkisime teepeal pokkerist ja värki. Kui tagasi Tartusse jõudsime ja kastist välja ronisime, siis armeenlane maksis meile mingi hea summa ja ütles, et nii lihtne ongi raha teha ja et ta helistab paari nädala pärast mulle, kui uus sõit on. Samal ajal oli aga Eestis sõda vmt hakkanud, majad põlesid ümberringi, pommitajad lendasid üle. Hakkasime rankaga kõndima kusagile suunas tänavalt ära ja järsku tuli ESTPatrick vastu. Ütles, et tuli Selverist, ja kuna sõda hakkab, siis varus toidumoona. Ta oli ostnud hiiglasliku kasti Pringles Original krõpse. Me rankaga naersime, et miks sa midagi normaalset süüa ei ostnud. Priit ültes selle peale, et kõik muu oli juba poest ära ostetud. Ja sellega enamvähem saigi vist uni läbi.

Ärgates ROFL-isin kõvsti, kui ajuvaba saab üks uni olla. :D :D

Comment

• Vandalar
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3577

Mingi une-eksperimendi võiks teha. Minu mõte oleks selline, et prooviks tõestada shared lucid dreami olemasolu. See tähendab seda, et reaalselt on kaks või enam inimest ühes unenäos ja jagavad ühte ja sedasama unenägu. Selleks tuleks unes oma sõbrale näiteks mingi asi anda edasi või mingi parool või teade ning paluda tal see meelde jätta kui ta ärkama peaks. Siis hiljem saaks kontrollida kas sõber nägi ka sind unes ja küsida mis sa talle unes edasi andsid.

Comment

Working...