*** Ametlik unenägude teema ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • KristjanLaas
    Pokkeritark
    • Oct 2009
    • 6450

Re: *** Ametlik unenägude teema ***

Niisiis nägin unes, et mulle tuli PP poolt kiri, et nende auliige prantslane Jean (kasutajanimega pastilaa) on seadnud tugeva kahtluse alla kas ma ikka võiksin seda foorumit lugeda või olen selleks liiga suur gambler. Suurim fakt oli see, et ma iga päev ei võida. Mõned korrad võidan, aga see on lucky day ja algaja õnn on igasse mängu sisse kodeeritud. Ja ma peaks mingit universumi raamatut lugema kui ma ei usu. Terav arutelu oli ja unenäos endalegi üllatuses hakkas emmimees mind agaralt kaitsma. Öeldes, et mõnedes kohtades mängiks ta AA või ATo teistmoodi, aga muidu pole hullu.

Ei mäletagi kuidas see lõppes, aga läksin teise tuppa AK-d vaatama ja Codecci, kes oli mingil põhjusel arutelust endiselt solvunud vahetas pidevalt puldiga Briti Officei peale. Isegi mitte seriaali enda, vaid lihtsalt dvd menüüs oleva kontorihääle peale. Ühel hetkel hoidis ta mind selja tagant kinni ja sosistas eriti geilt kõrva "ma ei lase sul ealeski AK-d vaadata" ja limpsas keelt.

Hmm, ehk on tõesti viimane aeg mingisse instituuti end üles anda.

Comment

• qbj0hn
      Auk on auk. FAKT!
      • Nov 2008
      • 7091

Ei mäletagi millal viimati unenägu meelde jäi,küll aga sonin läbi une päris palju :D.
      Kunagi ma mäletan ma öösel panin hea naeru maha kui järsku vend hakkas läbi une julmalt sonima ja pani siukse lause maha "Eino oled tont siis oled pohhui ju" :D.

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

Viimane mis meeles, oli selline, et nägin unes, kuidas vend suri ära, mul ilge paanika, ülejäänud rahvas räägib samalajal sellest nagu mingisugusest lahedast sündmusest. Ma käin ja karjun kõigi peale, mis teil viga on jne. Nädal hiljem räägin vennaga, ta oli unenäo juhtumise ajal Egiptuses, mingisuguses toidumürgituses, sittus ja ropsis öö läbi ja arvas, et nüüd on lõpp. Päris freaky. Samalajal kui see mäss seal algas.

Comment

• Vandalar
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3577

Üks huvitav unenäo zanr on mul selline kus ma lihtsalt käin mingis saalis kus on palju uksi või lihtsalt mõnes suures hoones kus on palju uksi, käin ringi seal ja iga ukse taga on mingi erinev koht. Pmst nagu teleportin ennast nende uste kaudu erinevatesse olukordadesse/kohtadesse.

Comment

• andu_andu
            Pokkerihai
            • Jan 2009
            • 4050

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
            Niisiis nägin unes, et mulle tuli PP poolt kiri, et nende auliige prantslane Jean (kasutajanimega pastilaa) on seadnud tugeva kahtluse alla kas ma ikka võiksin seda foorumit lugeda või olen selleks liiga suur gambler. Suurim fakt oli see, et ma iga päev ei võida. Mõned korrad võidan, aga see on lucky day ja algaja õnn on igasse mängu sisse kodeeritud. Ja ma peaks mingit universumi raamatut lugema kui ma ei usu. Terav arutelu oli ja unenäos endalegi üllatuses hakkas emmimees mind agaralt kaitsma. Öeldes, et mõnedes kohtades mängiks ta AA või ATo teistmoodi, aga muidu pole hullu.

Ei mäletagi kuidas see lõppes, aga läksin teise tuppa AK-d vaatama ja Codecci, kes oli mingil põhjusel arutelust endiselt solvunud vahetas pidevalt puldiga Briti Officei peale. Isegi mitte seriaali enda, vaid lihtsalt dvd menüüs oleva kontorihääle peale. Ühel hetkel hoidis ta mind selja tagant kinni ja sosistas eriti geilt kõrva "ma ei lase sul ealeski AK-d vaadata" ja limpsas keelt.

Hmm, ehk on tõesti viimane aeg mingisse instituuti end üles anda.

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
              Suurim fakt oli see, et ma iga päev ei võida.
              Seda ongi väga raske ümber lükata.

Comment

• KeRRRt
                Grinder
                • May 2009
                • 774

üks öö olin unes öelnud hästi kõvasti ja emotsionaalselt "TRA TÕMBA NAHHUJ". Tüdruk kõrval ehmatas ära. Endal polnud hommikul midagi meeles.

Comment

• inward
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 6275

Algselt postitas KeRRRt Vaata postitust
                  üks öö olin unes öelnud hästi kõvasti ja emotsionaalselt "TRA TÕMBA NAHHUJ". Tüdruk kõrval ehmatas ära. Endal polnud hommikul midagi meeles.

Karta on, et ehmatas ära. Leidub ka selliseid mehi

Comment

• qbj0hn
                    Auk on auk. FAKT!
                    • Nov 2008
                    • 7091

Aastaid tagasi kui ühte mmorpg-d sai taotud siis sai päris kõvasti selliseid unenägusid näha ja läbi une segast panna,a'la "Dex 90 JAHH" ja magama tagasi :D

Comment

• low-flow
                      Klubi Liige
                      • Jul 2009
                      • 1208

Tänane dream controll oli üsna standard: avastasin end mingi hetk miski maja katuselt. Kuidas sinna sain, seda ei mäletanud, aga reality check kellaga ja ilmselgelt oli tegu unenäoga, ning sellest hetkest oli kontroll minu käes. Piisas ainult mõelda, et korstna tagant leian tiivad, kui leidsingi. Siis tuli mingi mega kõva tuuleiil ja viis tiivad minema. No kurat mõtlesin, kas mina kontrollin seda maailma või ei, nüüd leian järgmis korstna tagant veel ühed tiivad (ja obv et leidsin). Need läksid kohe selga ja siis üle katuse ääre liuglema. Maja oli madalam, kui ta esialgu oli tundunud, aga sellegi poolest liuglesin mööda linna üsna kaua ringi. Fun times. :P

Btw Kristjan, hardcore shit unenägu sul. :D

Comment

• Vandalar
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3577

Kui uni tahab kaduma hakata, siis tuleb peopesi kokku hõõruda unes ja pidi aitama enamasti.

Comment

• Relamz
                          Vana Tegija
                          • Jan 2010
                          • 1467

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                          Kui uni tahab kaduma hakata, siis tuleb peopesi kokku hõõruda unes ja pidi aitama enamasti.
                          Või siis ülikiiresti koha peal ringi keerutada.

Comment

• Potsataja
                            õilishing
                            • Oct 2008
                            • 5270

Loen low-low juttu ja muigan tasapisi. Nimelt ma olen seda tüüpi, kes on valmis uskuma kõike ja samas kahtleb kõiges (sh. ka oma tõekspidamistes). Näiteks ´´Inceptioni`` teema on mulle päris ammu tuttav, ehk nö. unenäost unenäkku ärkamine, ainult vahel läheb tsükkel unenägude ja reaalse ärkamise vahel liialt pikale. Samuti olen ma unes näinud kaks korda iseenda surma ja kaks korda maailma lõppu ( top1 elamus), kuid lucid dreamingu teemas kahtlen ma sügavalt.

Muide, kas siin on veel isikuid, kes ka 30 minutilise magamise puhul suudavad ühe norm. unenäo kasvõi poolikult ära näha ?
                            Last edited by Potsataja; 18.02.11, 16:15.

Comment

• low-flow
                              Klubi Liige
                              • Jul 2009
                              • 1208

Algselt postitas Relamz Vaata postitust
                              Või siis ülikiiresti koha peal ringi keerutada.
                              Jep, see mõjub mul ka maru efektiivselt. Peopesade kokkuhõõrumist pole proovinud, järgmine kord katsetan.

Potsataja, selle uskumise või mitte uskumisega on nii, et kõige lihtsam on ise järgi proovida, kuna vajalikud tegevused mingisugustegi tulemuste saamiseks on väga lihtsad ja praktiliselt mitte üldse aega nõudvad. Mina näiteks alguses selle teemalisi materjale lugedes/vaadates suhtusin asjasse ka üsna skeptiliselt ja mitte väga uskuvalt, aga kui see kõik tõepoolest toimima hakkas (pärast kõigest paari korda proovimist), siis oli selline vasikavaimustus asjast, et põmst juba kibelesin päeval õhtust magama minekut ootama, et midagi uut ja vinget proovida.

Comment

• Pahvak
                                Pastilaa?? Ei!
                                • Dec 2008
                                • 4431

Proovisin ka kunagi seda lucid dreamingu värki. Kirjutasin unenägusid ülesse ja tegin reality checke ärkvel olles ja paar korda tuli isegi väljas. Obv oli lendamine esimene asi, mida proovida.
                                Fullstacks have more fun.

Comment

Working...