Ametlik valimiste/poliitika teema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Herbert Sammal
    Jube Noob
    • Jul 2013
    • 165

Re: Ametlik valimiste/poliitika teema

Kuidas sa nüüd sellise paralleeli suutsid tõmmata?

Üldiselt ei arva, v.a mõned üksikud punktid.

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

Üheski riigis, kus pole demokraatlike valimisi, pole hea elada. Vähemalt minu arvates.

Comment

• Herbert Sammal
        Jube Noob
        • Jul 2013
        • 165

Algselt postitas alaska Vaata postitust
        Üheski riigis, kus pole demokraatlike valimisi, pole hea elada. Vähemalt minu arvates.
        Kahe lolli hääl loeb rohkem kui ühe targa oma?

Comment

• viki
          Grinder
          • Apr 2010
          • 893

Lihtsalt huvi pärast oleks mul pastilaale ja kotkas1000le(kui siinse kogukonna kõige tolerantsematele isikutele)küsimus.Kas te isiklikult tõesti tahate,et Eestis oleks võimalikult palju pagulasi?

Comment

• Herbert Sammal
            Jube Noob
            • Jul 2013
            • 165

Mul oleks ka küss neile "erinevus rikastab!" fännidele- oletame, et maruliberaalide märg unenägu saab tõeks: kõik rassid segunevadki (kõik näevad ühte moodi välja), rahvused segunevad/kaovad (kõik on üks ja sama), seksuaalsus muutub kõigil selliseks, et kõik panevad kõiki ja kõike- kas siis hakatakse heledama/tumedama nahaga inimesi kaitsma? Kui keegi kaldub siis pisut heteroseksuaalsuse poole siis tuliselt toetatakse teda?

Comment

• LuuK
              Vana Tegija
              • Dec 2008
              • 1138

põhjuse leiab alati

Comment

• pastilaa
                kuum poiss
                • Apr 2009
                • 7518

ma tahan, et eestis oleks võimalikult palju heatahtlikke ja toredaid inimesi. jumala savi, kas on ta juut, neeger või pe-de.

Comment

• peete82
                  Vana Tegija
                  • Jan 2010
                  • 1310

ja neid saame me juurde Aafrikast, yea, right.

Comment

• Herbert Sammal
                    Jube Noob
                    • Jul 2013
                    • 165

Hakkasin korra mõtlema selle väite peale, et Aafrikasse lihtsalt ei mahu enam inimesed ära. Okei, seal elab 1,1 ja pisut peale miljardit inimest. Ja no ei mõista, et mis moodi ei mahu. Üks hea kaart selle kohta-

(keda jutt ka huvitab selle kaardi kohta siis - http://www.sciencealert.com/this-is-...rticleReadMore )

Comment

• peete82
                      Vana Tegija
                      • Jan 2010
                      • 1310

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                      ma tahan, et eestis oleks võimalikult palju heatahtlikke ja toredaid inimesi. jumala savi, kas on ta juut, neeger või pe-de.
                      Järjekordselt lehvitame rassismiteemaga.
                      Olgu need immigrandid valged, mustad või sinised, pole vahet; kui nende saabumisega kaasneb meil kuritegevuse tõus ja turvalisuse vähenemine, ma ei ole selle üle õnnelik.
                      Kui siia saabuvad mõistlikud inimesed, kes kavatsevad siin tööle hakata, ei ole midagi selle vastu. Islam jätku ka sinna, kust tuldi.

Comment

• alaska
                        forever
                        • Oct 2008
                        • 6599

Kuritegevuse tõusu küll ei taha. Üks viis kuritegevust eestis vähendada:

Comment

• rahvavaenlane
                          Klubi Liige
                          • Dec 2009
                          • 3040

peaks moodustama tugigrupi APV ( anonüümsed pagulaste vihkajad) ja pastilaa tugigrupi hingekarjaseks

Comment

• Potsataja
                            õilishing
                            • Oct 2008
                            • 5270

Ligi 300 000 elanikuga Malmö on suuruselt kolmas linn Rootsis. Vähem kui kahe aasta jooksul on seal toimunud üle 40 plahvatuse. Malmös elav eestlane Herman ütles Delfile, et hoolimata paljudest plahvatustest eri linnaosades, on näiteks vanalinna lähedal Slusseni kvartalis turvaline.

Kohalike sõnul toimub nende linnas tõepoolest üht-teist, kuid see on nii igas suuremas linnas ning Malmö ei ole ainus taoline negatiivne näide.

Tundub, et Tallinna ja sadade teiste suuremate linnade elanikud Euroopas elavad pimeduses ja ei tunnista reaalsust.

Comment

• Codecci
                              Luuramas Naisteturniire
                              • Nov 2008
                              • 7574

Ma olen for fun inimestelt küsinud pagulaste teema kohta... Kõrgharidusega ema ütles, et ta ei tea kedagi kes teaks kedagi kes pooldaks nende siiatoomist Eestisse ja tema tutvusringkond koosneb põhiliselt kõrgharidusega kultuuriinimestest - laulukoorid, kultuurimaja töötajad jms. Oleks siis reaalselt sõjapõgenikud, aga kõik on täies elujõus mehemürakad. Kõik nad on natsid ja rassistid, see 'pehme' kõrgharidus ei kvalifitseeru, eks pastilaa?

Peale sinu teksti eelmine kuu küsisin paarilt sommilt, et kas tõesti noored pooldavad seal pagulaste toomist Soome - tuttavate kuskil ~ 10 'ne väga edukate pokkerimängijate grupp naeris mu välja, teisega convo:
                              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Suht lolsamplesize, aga still, kuskohast sa neid pooldajaid nii massiivselt leiad pastilaa, et 'enamus kõrgharidusega; enamus Soome noori' jms pooldavad? Tööintervjuudel küsid seda küsimust?

Comment

• Maxi
                                Pokkerihai
                                • Nov 2010
                                • 1849

Codecci, see on ehtne victim blaming, et inimesed ennast halvasti tunneks, tüüp ütleb et soome on kõige rassistlikum riik euroopas, cmon, sama räägitakse eestis eestlaste kohta, et umbes kõige sitem rahvas europas kuna on ksenofoobid, rassistid jne.
                                Max level brainwashing käib koguaeg ja ma ei saa aru inimestest kes ennast mõjutada lasevad sellest.

Comment

Working...