Zen ja muud jutud

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • BuildUp
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2547

Re: Zen ja muud jutud

Kuidas see zeni teema üldse mmaga haakub?

Comment

• Uniquest
      Grinder
      • Oct 2008
      • 615

[YOUTUBE]9l-YYqjhVi4[/YOUTUBE]
      Last edited by Uniquest; 23.12.10, 12:13.

Comment

• minbetmillionaire
        Õpihimuline Mängur
        • Jan 2010
        • 363

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
        Kes lucid dreamingust nt. kuulnud/huvitub? Olen ise lugenud ja kogenud ja igati võimas asi on. Väidetavalt on Tiibetis olnud juba aastasadu unejoogad :)
        Tegelesin nooremana lucid dreaminguga ja isegi õnnestus, päris tore värk on see jah. Astraalprojektsiooniga jamasin ka aga see nõuab ilmselt suuremat pühendumist ja mida iganes, jätsin miskipärast katki. Aga plaanin sellega uuesti tegelema hakata.

Comment

• con
          Pokkerihai
          • Jul 2010
          • 1954

1hea dok film shaolini munkadest ja Zenist.teised 2 osa ka olemas. soovitan.
          [YOUTUBE]J6Z-ekyyK8o&feature=related[/YOUTUBE]

kui bragida juba siis pmst kõik löögi tugevuse maailmarekordid kuuluvad idamaiste kunstide esindajatele. on kümneid lööke kuidas tappa inimene/purustada liigesed mis pole kuigi rasked. imo õige võrdlus oleks võitlus elu ja surma peale.

konkreetselt karate on jh spordiks muutunud ning ei keskendu enam vaimsetele väärtustele niipalju kui võiks kuid ei tasu kõike ühte punti panna.

olen ise kõiki populaarsemaid võitluskunste harrastanud ja kung-fu andis mulle kõige rohkem just mindseti ja füüsilise vormi poolest.

self-hypnosis on asi millest tahaks rohkem teada
          Last edited by con; 23.12.10, 14:38.

Comment

• muruntau
            • Jan 2009
            • 4325

Zen kui pokkeri mindseti parandaja:

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

Algselt postitas con Vaata postitust
              1hea dok film shaolini munkadest ja Zenist.teised 2 osa ka olemas. soovitan.
              [YOUTUBE]J6Z-ekyyK8o&feature=related[/YOUTUBE]

kui bragida juba siis pmst kõik löögi tugevuse maailmarekordid kuuluvad idamaiste kunstide esindajatele. on kümneid lööke kuidas tappa inimene/purustada liigesed mis pole kuigi rasked. imo õige võrdlus oleks võitlus elu ja surma peale.

konkreetselt karate on jh spordiks muutunud ning ei keskendu enam vaimsetele väärtustele niipalju kui võiks kuid ei tasu kõike ühte punti panna.

olen ise kõiki populaarsemaid võitluskunste harrastanud ja kung-fu andis mulle kõige rohkem just mindseti ja füüsilise vormi poolest.

self-hypnosis on asi millest tahaks rohkem teada
              See löökide asi võib täitsa paika pidada, paraku efektiivse võitluskunsti/spordi eesmärgiks ei ole liikumatut objekti võimalikult kõvasti lüüa, vaid võitlema õppida.

Comment

Working...