*** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Sass
    Bännitud
    • Dec 2008
    • 1889

Re: *** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

codecci adminniks!!!!

Comment

• Makuz
      FPP Pro
      • Jan 2010
      • 214

Keegi tark oskab öelda, et kui ma näiteks panin neljapäeva õhtul raha laekuma ühest pokkeritoast ja täna küsiti mult isikut tõendavat dokumenti, siis kas on lootust et tuleb kohale ära ilma selle jama saatmiseta? Näitab küll muidu et work in progress vms

Comment

• Tarmonator
        Lingiparandaja
        • Oct 2008
        • 3274

[ ]tuleb
        [x]ei tule

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
          Kui ta slowrollis sind või SB grimmis siis arusaadav, aga sinu tekstis oli ainult see välja toodud, et ta lahkus peale võitmist ehk hit'n'runnis - selle vastu mul pole absoluutselt midagi kui sa tuled, võidad ja lahkud kohe peale võitmist. Kui ta on tegelikult regular ja teeb seda sulle regulaarselt - see on juba scummy. Aga niimoodi kaasmaalast outida ja douchebagiks sõimata (kes võib-olla käib ka siin foorumis lugemas) ainult seetõttu, et ta hit'n'runnis sind on minu arvates üle piiri.

Kui mul sõidaks katus ükspäev ära, läheks teeks Iveyga $500/$1000, võidaks $200K poti ja kohe peale seda quitiks, kas ma oleks siis douchebag? Pigem Ivey oleks õnnelik, et sai fishilt actionit olenemata tulemusest :)
          LOL. Enamus donke teebki HRN-i regulaarselt. Tuleb, võidab ja kaob. Läheb järgmise regulari juurde, kobistab ja jälle kaob. See, kas ta on regular on täiesti ebaoluline. Ja soovin sulle lõbusat meeleolu, kui järgmine kord saad hit and runnitud. Vaata, et sa siis omaettegi ühtegi sõna välja ei pobise.

Aa ja kui katus ära sõidab ja siis maha tuleb on hoopis teine asi. Seda on kohe näha ka PTR'ist, kui mängija on võitev ja lihtsalt tiltab ning peale hitti kaob. Reeglina sellisel ei ole ka eriti halvustavaid HNR stiilis kommentaare.

Minu jaoks oli ja jääb dbagist eestlastest hit and runneriks, kes mängida ei oska. Hoidku oma krediitkaart siis kindlalt mängimise aeg käele võimalikult lähedal, et saaks kiirelt taas deponeerida.

Comment

• lebovend
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2420

ma siinkohal saan pigem rankast aru, kui codeccist. hitandrun on p2hh ja nii on.
            alguses lausa arvasin, et codecci leveldab siin. ja yldiselt ajab see ka n2rvi kui tahad lihtsalt kuskil
            p2evikus/offtopicus tilti leevendada ja siis sind yle trollitakse, tyypiline n2ide oleks raix, kes peab alati
            panema mingi onelineri mu p2evikusse, kui on aru saada, et tuju pole just k6ige parem. milleks nina alla h66ruda veel
            mingit random paska, laske inimestel rahus tildata. ma ei tea, ma seda ASD££$£$ teemat pole aastake v6i nii isegi piilunud, aga
            kas seal on ka nii, et peale igat korda kui keegi elab oma tilti v2lja, suratakse mingi quote ala stiilis: "standard" v6i "ole happy, et said fishiga m2ngida, long runis sa ju v6idad" v6i ala "said nupud ees sisse". no shit, sherlocks.

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              LOL. Enamus HNR-eid teebki HRN-i regulaarselt. Tuleb, võidab ja kaob. Läheb järgmise regulari juurde, kobistab ja jälle kaob. See, kas ta on regular on täiesti ebaoluline. Ja soovin sulle lõbusat meeleolu, kui järgmine kord saad hit and runnitud. Vaata, et sa siis omaettegi ühtegi sõna välja ei pobise.

Aa ja kui katus ära sõidab ja siis maha tuleb on hoopis teine asi. Seda on kohe näha ka PTR'ist, kui mängija on võitev ja lihtsalt tiltab ning peale hitti kaob. Reeglina sellisel ei ole ka eriti halvustavaid HNR stiilis kommentaare.

Minu jaoks oli ja jääb dbagist eestlastest hit and runneriks, kes mängida ei oska. Hoidku oma krediitkaart siis kindlalt mängimise aeg käele võimalikult lähedal, et saaks kiirelt taas deponeerida.
              Eee ma mõtlesin selle regulaarse hit'n'runnimise all seda, et ta just sinu vastu seda teeb pidevalt. Üks asi on öelda foorumis "tra sain jälle 5x täna hit'n'runni, fucking fishid", teine asi on keegi nimeliselt välja tuua (eriti kui ta ise või keegi tuttav seda lugeda võib). Mängida ta ilmselgelt ei oska (või vähemalt mitte nii hästi kui sina), muidu ta ju ei hit'n'runniks.

Kui sinu vastu istub keegi kes esmapilgul tundub fish, mängid temaga 50 kätt, saad 2 buy-ini plussi ja avastad, et tegu ühe parima regulariga, mis sa siis ette võtad? Mängid temaga niikaua kuni oled 2 buy-ini tagasi andnud kuigi tead, et oled antud olukorras rahakott? Või quitid ja oled douchebag hit'n'run fish enda arusaama järgi?

Comment

• con
                Pokkerihai
                • Jul 2010
                • 1954

tüübil kõigest 7 sessi aga keskmine sess on ca 30 kätt. imo midagi see ütleb.
                iseenesest arusaadav. suurt miskit mängust ei jaga, limiidid kõrged, korralik adrekas. hitid(luckid) midagi siis kiirelt laud kinni ja tõmbad hinge veits. ega selline miskit eetikast ei jaga, ei saa süüdistada ka otseselt.

ennast ajab tilti see kui on fit/fold passiivne fish kes pf ainult foldib ja "flush vs flush/ kicker vs kicker" tüüpi situatsioonis stacki ära võtab. tavaliselt ei suuda lauast lahkuda siis ja asi lõppeb sellega, et fish lahkub ca 3bi stackiga lauast.
                ei suuda asjustida nendega, peab eemale hoidma. peaks miski raamatu ka tegelt ette võtma.
                Last edited by con; 13.12.10, 20:35.

Comment

• Codecci
                  Luuramas Naisteturniire
                  • Nov 2008
                  • 7574

2 nutsi leidu täna:

Comment

• K2snakas
                    Pokkerihai
                    • Feb 2009
                    • 2388

oi kui maun rooney ikka on:D

Comment

• kuco
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 1910

Codecci on nii noor mees, et ei kuulnud neid lugusid siis kui nad olid eurocharti nr 1 lood?

Comment

• Codecci
                        Luuramas Naisteturniire
                        • Nov 2008
                        • 7574

Algselt postitas kuco Vaata postitust
                        Codecci on nii noor mees, et ei kuulnud neid lugusid siis kui nad olid eurocharti nr 1 lood?
                        Esimest korda ma neid lugusid loomulikult ei kuulnud täna. FMP, taas-avastust :)

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                          Eee ma mõtlesin selle regulaarse hit'n'runnimise all seda, et ta just sinu vastu seda teeb pidevalt. Üks asi on öelda foorumis "tra sain jälle 5x täna hit'n'runni, fucking fishid", teine asi on keegi nimeliselt välja tuua (eriti kui ta ise või keegi tuttav seda lugeda võib). Mängida ta ilmselgelt ei oska (või vähemalt mitte nii hästi kui sina), muidu ta ju ei hit'n'runniks.

Kui sinu vastu istub keegi kes esmapilgul tundub fish, mängid temaga 50 kätt, saad 2 buy-ini plussi ja avastad, et tegu ühe parima regulariga, mis sa siis ette võtad? Mängid temaga niikaua kuni oled 2 buy-ini tagasi andnud kuigi tead, et oled antud olukorras rahakott? Või quitid ja oled douchebag hit'n'run fish enda arusaama järgi?
                          Ma ei istu lampi vastaste vastu. Kui istun siis juba eesmärgiga mängida ja quitin siis kui tean, et enam ei tee A mängu.

Comment

• KristjanRawk
                            Klubi Liige
                            • Feb 2009
                            • 1133

Keegi teab kas kuidagi saab Swedbankis vaadata ka mis kell makse tuli kuskilt, peale kuupäeva?
                            [YOUTUBE]05yGhIFQnf4[/YOUTUBE]
                            Last edited by KristjanRawk; 13.12.10, 21:56.

Comment

• mass
                              Julm Donk
                              • Dec 2009
                              • 80

hmmmmm http://www.pokertableratings.com/ipo...arch/doodoodoo

Comment

• TaistoJ
                                Grinder
                                • Aug 2010
                                • 787

Kandis äkki millegipärast ühelt kontolt teisele raha?

Comment

Working...