*** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Dogers
    Pokkerihai
    • Dec 2008
    • 2500

Re: *** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
    Mismõttes sa nii ütled? Nagu näha PTR-ist ja stacki järgi on tõenäoliselt tegu hobimängijaga, inimene võttis negatiivse ootusega gämbling shoti, et mängida ehk paar kätt oma iidoli ja tuntud Eesti PokkeriPro ranka666 'ga, kaart jooksis hästi, võitis ja otsustas, et tema ülesanne on täidetud - sai mängida rankaga ja isegi võitis. Millepärast ta douchebag on?
    Mulle meeldib Su lähenemine. Toetan ka sellist vaatenurka.

Comment

• hotcocacola
      HTCCACLA
      • Oct 2008
      • 14473

ranka on lihtsalt tildis...

Comment

• Timpz
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2029

Algselt postitas rohelinekonn Vaata postitust
        täna on die hart 4 ärge unustage
        ty

Comment

• Kris
          Grinder
          • Mar 2009
          • 860

Keegi LA-s asub hetkel?

Comment

• peete82
            Vana Tegija
            • Jan 2010
            • 1310

kuna downer jätkub, siis tahtsin midagi mängida for fun. Läksin studi lauda, kõige madalamasse. Võitsin isegi mingi paaritaalase poti.
            Äkki märkan, et tegu on hoopis razziga
            kähku minema...

Comment

• con
              Pokkerihai
              • Jul 2010
              • 1954

Algselt postitas Sass Vaata postitust
              normal et eestis nii et kui oled vähikahtlusega ja haiglast öeldakse et nojah.. esimene vaba aeg on 2 kuu pärast
              sa oledki cancer
              Last edited by con; 13.12.10, 19:27.

Comment

• flipmachine
                Pokkerihai
                • Jul 2009
                • 1857

Algselt postitas con Vaata postitust
                sa oledki cancer
                tegelikult ei ole naljakas

Comment

• con
                  Pokkerihai
                  • Jul 2010
                  • 1954

kartsin, et saadakse valesti aru. 4chani omad mõistavad vist ainult seda nalja.
                  ranka teeme starsis hu, nl50.

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                    Mismõttes sa nii ütled? Nagu näha PTR-ist ja stacki järgi on tõenäoliselt tegu hobimängijaga, inimene võttis negatiivse ootusega gämbling shoti, et mängida ehk paar kätt oma iidoli ja tuntud Eesti PokkeriPro ranka666 'ga, kaart jooksis hästi, võitis ja otsustas, et tema ülesanne on täidetud - sai mängida rankaga ja isegi võitis. Millepärast ta douchebag on?
                    Kui ma korra näen, et sa kasutad natuke negatiivsemas toonis sõna "hit&runner" siis tulen hõõrun sulle selle posti nina alla.

PS! Esimesel võimalusel tulen stealin su blaindi või kui võimalik siis hit and runnin su. Kui tekib olukord slowrolliks siis teen ka seda sulle. Vaata, et sa üldse ei ärritu siis, sest päris kindlalt mul headspis üle sinu edge ei ole ja seega kõik mängud, mis su vastu teen on negatiivse ootustega. Seega mu tulevane teguviis on täiesti fine!

Comment

• con
                      Pokkerihai
                      • Jul 2010
                      • 1954

krt ma ei saa enam aru mis värk on. mul nii, et istun lauda, vahel harva tuleb mõni reg ka. niisiis mängin temaga niikaua kuni ptr ära laeb ja näen mis vend on. siis panen linnukese "sit out next bb". järgine päev vaatan oma ptri siis seal kommentaarid.
                      "hit n runner CONFIRMED, mofo hit and ran me for 3bb, pathetic!"

Comment

• lebovend
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 2420

ah minge perse, see messenger on nii vigane.
                        hiljuti just avastasin et mingi suur hulk inimesi lampi mul bloki all.
                        v6tsin blockid maha, t2na login kuskil webis mingisse live asja sisse oma messengeri mailiga ja insta k6ik inimesed blocked msnis.
                        JFC.

Comment

• con
                          Pokkerihai
                          • Jul 2010
                          • 1954

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
                          ah minge perse, see messenger on nii vigane.
                          hiljuti just avastasin et mingi suur hulk inimesi lampi mul bloki all.
                          v6tsin blockid maha, t2na login kuskil webis mingisse live asja sisse oma messengeri mailiga ja insta k6ik inimesed blocked msnis.
                          JFC.
                          neil mindi serverisse vms sisse ja nad pole 4kuu jooksul ikka lahendust leidnud. paljudel analoogsed probleemid. supporti pole mõtet tülitada.

Comment

• inward
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 6275

Tra kiirelt taksot ****** peaga, vaja mängule jõuda. MANU FTW.

Comment

• con
                              Pokkerihai
                              • Jul 2010
                              • 1954

Comment

• Codecci
                                Luuramas Naisteturniire
                                • Nov 2008
                                • 7574

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                                Kui ma korra näen, et sa kasutad natuke negatiivsemas toonis sõna "hit&runner" siis tulen hõõrun sulle selle posti nina alla.

PS! Esimesel võimalusel tulen stealin su blaindi või kui võimalik siis hit and runnin su. Kui tekib olukord slowrolliks siis teen ka seda sulle. Vaata, et sa üldse ei ärritu siis, sest päris kindlalt mul headspis üle sinu edge ei ole ja seega kõik mängud, mis su vastu teen on negatiivse ootustega. Seega mu tulevane teguviis on täiesti fine!
                                Kui ta slowrollis sind või SB grimmis siis arusaadav, aga sinu tekstis oli ainult see välja toodud, et ta lahkus peale võitmist ehk hit'n'runnis - selle vastu mul pole absoluutselt midagi kui sa tuled, võidad ja lahkud kohe peale võitmist. Kui ta on tegelikult regular ja teeb seda sulle regulaarselt - see on juba scummy. Aga niimoodi kaasmaalast outida ja douchebagiks sõimata (kes võib-olla käib ka siin foorumis lugemas) ainult seetõttu, et ta hit'n'runnis sind on minu arvates üle piiri.

Kui mul sõidaks katus ükspäev ära, läheks teeks Iveyga $500/$1000, võidaks $200K poti ja kohe peale seda quitiks, kas ma oleks siis douchebag? Pigem Ivey oleks õnnelik, et sai fishilt actionit olenemata tulemusest :)

Comment

Working...