kas estpatrick on teinud nl50 fr videot? nl10 ja nl25 sai ära vaadatud ja oli palju abi aga nüüd vaikselt tahaks liikuda nl50-sse aga seal on tal ainult 6maxi video jh?
see et mardisalu kommenteerib baltic challenget on kyll nii vale.. ntx mina sain j2lle uusi teadmisi.. ntx kui vastane betib 1600 siis bet on 1200 ja et flush draw tähendab rida....
ahjaa... selline asi nagu kahepoolne mastitõmme on ka olemas btw
see et mardisalu kommenteerib baltic challenget on kyll nii vale.. ntx mina sain j2lle uusi teadmisi.. ntx kui vastane betib 1600 siis bet on 1200 ja et flush draw tähendab rida....
Praegu ongi see saade kus vanamutikesele tõmmatakse müts pähe. Jõuavad mõnusa summani, võtavad raha välja ja selle peale produtsent lendab tulivihasena sisse. TV 3, 100 sekundit
Hea fail oli see Los Angeles Kings :D:D:D:D:D:D:
Tra, ulme saade, ma oleks oma peaga siiamaani kõiki vastuseid teadnud.
Siin oleks 50-50 olnud maajade püramiididega
Ei jäänud...
a kohe otsin teile youtubest üles inglise versiooni kus oli täpselt sama küsimus viimases voorus. Arvake kas ma olin hüdro tiltis kui sellist küsimust nägin ja ise teadsin sada prossu õiget vastust. Kusjuures enne olin tädile maininud juba seda küsimust ja vastuse ka ette öelnud. Ebareaalne lihtsalt, FML
LOL, see kutt...ma mõtlesin pikalt, et kus krt ma teda näinud olen. Svenza, mäletad seda mu sõbrannat Maarjat, kes Revalis oli? See sama kutt oli tema sünnal üleeelmine aasta, lol.
Sellel kutil ikka vedas, et vanurid andsid kiirelt alla ja ei hakanud pizdiitama:D
Comment