bisnessteema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: bisnessteema

Algselt postitas EGERT Vaata postitust
    Ma ausaltöeldes ei suuda läbi hammustada, kas su postitused on üks suur level või ongi nii loll inimene olemas
    rofl, ma just lugesin sassi poste ja mõtlesin sama asja :D, lmao
    sass, tegelt ka, palun võta ennast kokku, mine osta uus mõistus endale cherryst soodukaga vms

Comment

• Keiss
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 1592

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
      Tundub, et tänapäeval ongi kõige targem mujalt kõike maha teha... SMS-laenud, Sendioksjonid, Rate.ee - kõik maha tehtud ja Eestis inimesi rikkaks teinud
      absoluutselt ja koolis keelati spikerdamine :P tegelikult spikerdamisega jõuab väga kaugele ning kõike ei pea ise välja mõtlema. Oluline on kasutades abimaterjale jõuda parema tulemuseni...tublid poisid seal cherrys.

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

jep sendioksjoni voi sms laenu sa void ju kopeerida, aga mitte cherry.ee

aga naljakas on see, et isegi cherry.ee-d yritati kopeerida...kyll on ikka vaimuvaesed inimesed

Comment

• Sass
          Bännitud
          • Dec 2008
          • 1889

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
          rofl, ma just lugesin sassi poste ja mõtlesin sama asja :D, lmao
          sass, tegelt ka, palun võta ennast kokku, mine osta uus mõistus endale cherryst soodukaga vms
          v6taks mingi upgrade... uut kyll atm ei taha

Comment

• privador
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3951

yhest asjast ma ka ei saa aru. Cherry on delfis. Huvitav plaju nad peavad delfile maksma, et seal keskkonnas olla?

Comment

• EGERT
              Vana Tegija
              • Mar 2009
              • 1042

Algselt postitas privador Vaata postitust
              yhest asjast ma ka ei saa aru. Cherry on delfis. Huvitav plaju nad peavad delfile maksma, et seal keskkonnas olla?
              Arvestades Delfi olukorda ja Cherry käibeid, siis ilmselt mingi marginaal käibest :)

Comment

• Godspeed_EJ
                Klubi Liige
                • Nov 2009
                • 3049

Samas ise kujutades sama ideed tegemas?
                Kuidas sa jouad firmade juhtfigurideni, kellega saaks kokkuleppeid teha? Ten2oliselt saadetakse ju igasugused poisikesed kohe kuradile?
                Üldjuhul saadetaksegi kuradile. Selle peale enamus loobuvad ja imeväike osa jätkab oma toote/idee müümist - edu saadab viimaseid.

Comment

• IamAllin
                  Pokkerihai
                  • Aug 2009
                  • 1653

aga kas peavad üldse? alguses ehk pidid maksma, aga hetkel on see kuum koht ning kogub palju klikke päevas. profit delfile ka ju, see koht juhatab inimesed delfi lehele ka.

Comment

• hotcocacola
                    HTCCACLA
                    • Oct 2008
                    • 14473

äkki ala cherry võitab iga ostu pealt 100 ja annab mingi 25% delfile sellest? vms

Comment

• Romka
                      Pokkerihai
                      • Mar 2009
                      • 1544

25% on liiga palju kindlalt.

Comment

• con
                        Pokkerihai
                        • Jul 2010
                        • 1954

vaevalt, et see delfi tasu cherry tuluga seotud.
                        aga äri sellises faasis ei teeks agressiivne turundus üldse paha ja ka 50% selle jaoks laiali jagada poleks liig.

anyways julge idee ja ideed tulevadki mujalt, paljud tuttavad mul on käinud välismaal ja sealt idee saanud, kõigil läheb hästi praegu. endalgi päris mitmed läbi mõeldud ja üles kirjutatud aga hetkel rasked ajad nii endal kui majandusel.

veebil on haiged võimalused, kindlasti on palju veel analoogseid asju mis eestis pole korralikult käima läinud.
                        tuttav tegi just t-s'rgi internetipoe aga konks selles, et ta ainuke kes pakub kodulehel võimalust ise t-särk valida, kujundada ja postiga koju tellida, st et sa saad kõik tehtud seal ja mõne päeva pärast on ta sul kulleriga kodus/postkontoris. terve L-Eesti on tema oma hetkel pmst.

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

jep sendioksjoni voi sms laenu sa void ju kopeerida, aga mitte cherry.ee

aga naljakas on see, et isegi cherry.ee-d yritati kopeerida...kyll on ikka vaimuvaesed inimesed
                          Ma mõtlesin seda, et Eesti suured netifirmad ei ole keegi ise uudse ideega lagedale tulnud vaid lihtsalt välismaiste analoogsete firmade pealt idee maha viksinud - Cherry.ee kaasaarvatud nagu artiklist lugeda võib.

Comment

• ok2aa
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 1903

ma ei viitsind artiklid läbi lugeda aga kunagi olen veits sellesama cherry.ee kohta uurinud. tundud, et tegemist on heade müügiinimestega (keda on eestis äärmiselt vähe) ning nad suudavad 'kaupmeestele' korralikult mütsi pähe tõmmata.

sendioksjoni kloonid jms ei ole mingi äri. eduka 'bisnessi' töölepanemiseks on vaja ikkagi millegipoolest samas valdkonnas tegutsevates konkurentidest eristuda. vastasel juhul oled oma äriga vare või hiljem perses, kõige lihtsam näide ongi sendioksjonid või ka näiteks 'kinnisvaraärimehed'.

Comment

• ok2aa
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 1903

Algselt postitas con Vaata postitust
                              vaevalt, et see delfi tasu cherry tuluga seotud.
                              aga äri sellises faasis ei teeks agressiivne turundus üldse paha ja ka 50% selle jaoks laiali jagada poleks liig.

anyways julge idee ja ideed tulevadki mujalt, paljud tuttavad mul on käinud välismaal ja sealt idee saanud, kõigil läheb hästi praegu. endalgi päris mitmed läbi mõeldud ja üles kirjutatud aga hetkel rasked ajad nii endal kui majandusel.

veebil on haiged võimalused, kindlasti on palju veel analoogseid asju mis eestis pole korralikult käima läinud.
                              tuttav tegi just t-s'rgi internetipoe aga konks selles, et ta ainuke kes pakub kodulehel võimalust ise t-särk valida, kujundada ja postiga koju tellida, st et sa saad kõik tehtud seal ja mõne päeva pärast on ta sul kulleriga kodus/postkontoris. terve L-Eesti on tema oma hetkel pmst.

http://www.t-sargipood.ee/index2.php
                              seda t-särgi poe asja olen ise ka mõelnud aga jõudsin järeldusele, et keppi on rohkem kui pappi. arusaamatuks jääb ka see, et kuidas netiäris saab 'terve lõuna-eesti' kellegi oma olla? miks mitte ka põhja läti või lõuna-soome?

ausalt öeldes olen igasugu tilulilude netiäride suhtes suht pessilistlik. minu arvates on ainult siis mõtet sellega tegeleda, kui saad kiirelt suure positiivse rahavoo taha ning ~6 kuud peale alustamist firma maha müüdud.

Comment

• tolmuahv
                                Klubi Liige
                                • Feb 2009
                                • 2502

Tean neid tegelasi ise. Tegu pole mingite noorte lambivendadega, vaid meeskond on tegelikult päris kogenud ja sobiva taustaga. Cherry.ee edu aluseks oli see, et nad panid kohe alguses rõhku tasuta sotsiaalmeedia turundusele (Facebook).

Kokkuvõttes hea idee ja väga hea execution ja edu ongi lähedal.

Comment

Working...