Pokker mobiilis

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • liewec
    Julm Donk
    • Jul 2010
    • 43

Pokker mobiilis

On keegi pelanud mõnes? Soovitusi? Cake pokerit väga ei taha proovida, halbu asju olen selle kohta kuulnud...
  • EGERT
    Vana Tegija
    • Mar 2009
    • 1042

Re: Pokker mobiilis

Kui mul on bussis või rongis igav, võtan oma HTC välja ja mängin solitaire'i. Point nimelt selles, et heal juhul sa saad 1 tableda ja ma ei usaldaks eriti wifit sellisel juhul. Lihtsam on osta sul see 3k maksev pisike läpakas.

Mind huvitab pigem, miks peaks keegi tahtma pokkerit mobiiliga mängida?

E: Näiteks veel see, et kui wifi ära kaob siis mul on automaatselt sisse lülitatud variant, kus võetakse kasutusele järgmine datacomm backupiks, st siis näiteks kui wifi kaob, on mul paketi andmeside. Pikalt nii tiksudes võib aga korralik arve tulla.

Comment

• rasmer
      Vana Tegija
      • Oct 2009
      • 1306

Kuskilt just täna lugesin, et Bwin pakub, aga rohkem kursis ei ole sellega.

Comment

• pastilaa
        kuum poiss
        • Apr 2009
        • 7518

Väike OT mobiilivallast: ega kellelgi ole vaja 2gb Micro SD kaarti? Soov oleks 2gb asendada 16 - 32gb kaardiga (võib ka mulle seda pakkuda, vahetada etc).

Comment

• Skyline
          Grinder
          • Dec 2008
          • 510

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
          Väike OT mobiilivallast: ega kellelgi ole vaja 2gb Micro SD kaarti? Soov oleks 2gb asendada 16 - 32gb kaardiga (võib ka mulle seda pakkuda, vahetada etc).
          Veits OT sulle vastu, et enne kui paned 16-32gb kaardi, vaata kas telefon toetab seda, olen ise 1x vasta pükse saanud oma kogenematusest. Kui toetab, korras

Comment

Working...