*** SEPTEMBRI OFFTOPIC *** OhKooliaeg !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Re: *** SEPTEMBRI OFFTOPIC *** OhKooliaeg !
fck...ma olen tööga seotult nädalas enamus päevi metsas ja ma pole see aasta veel korraliku kohta näinud kus oleks midagi korjata.Algselt postitas Rigged Vaata postitustKäisin seenel tüdruku perega, 8 ämbritäit, millest 6 kukeseened, WIN
avaldad saladuse?
Comment
-
Eramets läti piiri ääres, sinna jäi veel sitaks :DAlgselt postitas Tarmonator Vaata postitustfck...ma olen tööga seotult nädalas enamus päevi metsas ja ma pole see aasta veel korraliku kohta näinud kus oleks midagi korjata.
avaldad saladuse?
Comment
-
Sa ka töötad metsas? Täna sain 6 kuuseriisikat. mets FTW :DAlgselt postitas Tarmonator Vaata postitustfck...ma olen tööga seotult nädalas enamus päevi metsas ja ma pole see aasta veel korraliku kohta näinud kus oleks midagi korjata.
avaldad saladuse?
a nüüd peaks kaineks saama, et hommikul jälle võsa vahele minna
Comment
-
ise sae vms'ga seal ei käi, aga üldiselt võib mind eesti metsade hävitamises süüdistada küllAlgselt postitas ziimukaz Vaata postitustSa ka töötad metsas? Täna sain 6 kuuseriisikat. mets FTW :D
a nüüd peaks kaineks saama, et hommikul jälle võsa vahele minna
Comment
-
kajamehe freeroll üritus oli awesome"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
Oli tõesti 5+ ja eks andis sellist üritust organiseerida, ja mu lemmik kivipaberkäärid MM oli kaAlgselt postitas nikitheone Vaata postitustkajamehe freeroll üritus oli awesome
Niki sa helistasid vahepeal v? Ma olin kodus juba pmst :D
Comment

Comment