*** AUGUSTI OFFTOPIC *** IlusElu!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** AUGUSTI OFFTOPIC *** IlusElu!
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)Algselt postitas EGERT Vaata postitust
hahaha. made my day. :D
Comment
-
vaatasin ka just seda. see Urbe sittus ikka mõnusalt. standard stsenaarium on vist selline, et lõpus valib üks inimene B ja kaks inimest A ja kui inimesed tahavad reaalselt raha saada, siis see, kes B valis, lükatakse C peale ja need, kes A valisid jagavad omavahel A ja B ära. see saade muidugi nii ei juhtunud.
Comment
-
Järjekordne saade, kuhu inimesed lähevad vabatahtlikult end lolliks tegema.Algselt postitas EdgarP Vaata postitustNägin praegu osaliselt selle 100 sekundit kordust , omg kui pede mäng imo :D
Mul isale meeldib öelda, et väike tükk suurest pirukast on ikka parem, kui suur tükk olematust pirukast.
Kui 10% juhtudel kokkuleppele jõutakse seal saates, siis on vist hästi.
Comment
-
Algselt postitas antnx Vaata postitustkuna ja kust näha saab? Keegi võiks üles panna oleks kuldne vaadata.
ja sealt järjest vali ning voilaa, saad esimest saadet näha
Comment
-
Eriti pathetic oli "mul on 2 last kodus" blablabla. Who the f*ck cares, sooritust tuleb hinnata mitte seda kui rott sa oled.Algselt postitas kardaanirist Vaata postitustvaatasin ka just seda. see Urbe sittus ikka mõnusalt. standard stsenaarium on vist selline, et lõpus valib üks inimene B ja kaks inimest A ja kui inimesed tahavad reaalselt raha saada, siis see, kes B valis, lükatakse C peale ja need, kes A valisid jagavad omavahel A ja B ära. see saade muidugi nii ei juhtunud.
Comment
-
-
Haha normaalne naer tuli selle 100 sekundi lõpus :D:D.
Ma pole mingi netikommentaator aga need olid ikka normaalsed torbikud. Naine arvas ka umbe hästi endast hah.
A ei tea, kas neil mingit võimalust pole, et ennem/pärast saadet lepivad ikka kokku, et kõik saavad 1/3 rahast?
Comment
-
Algselt postitas TaistoJ Vaata postitustHaha normaalne naer tuli selle 100 sekundi lõpus :D:D.
Ma pole mingi netikommentaator aga need olid ikka normaalsed torbikud. Naine arvas ka umbe hästi endast hah.
A ei tea, kas neil mingit võimalust pole, et ennem/pärast saadet lepivad ikka kokku, et kõik saavad 1/3 rahast?
ennem - ei.
pärast - ei.
Comment
Comment