*** AUGUSTI OFFTOPIC *** IlusElu!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** AUGUSTI OFFTOPIC *** IlusElu!
Kõik otse omanikult, aga suht kehvakesed ikkagi:Algselt postitas udikaz Vaata postitustKeegi teab kust otsida otse omanikult 2-toalisi korralikke kortereid tallinna? Või äkki kellelgi on endal pakkuda? Hind ei ole määrav, aga mingitele kinnisvara jobudele küll maksta ei ole isu. Igasugune informatsioon teretulnud.
http://www.kv.ee/?act=search.simple&...x=&search=Otsi
Comment
-
O rly`?Algselt postitas inward Vaata postitustMuidu littib see täis peaga ikka väga korralikult :D
Täis peaga snusi panek on mul isiklikult lõppenud alati just mitte väga meeldivalt.
Comment
-
Algselt postitas BuildUp Vaata postitustO rly`?
Täis peaga snusi panek on mul isiklikult lõppenud alati just mitte väga meeldivalt.
Comment
-
Tänud, nopin paremad välja ja uurin maad.Algselt postitas BuildUp Vaata postitustKõik otse omanikult, aga suht kehvakesed ikkagi:
http://www.kv.ee/?act=search.simple&...x=&search=Otsi
Comment
-
Heh ega siis kinnisvara selle järgi osteta, kas omanik vs maakler müüb, pigem ikka selle järgi kuidas asukoht meeldib ja kuidas hinna kvaliteedi suhe on. Pigem maakler just käib peale müüjale, et laseks hinda alla, sest muidu ei viitsi ta enam sellega tegeleda:) Aga jah, eks see vahendamine on kulukas muidugi:)Algselt postitas udikaz Vaata postitustTänud, nopin paremad välja ja uurin maad.
Comment
-
-
ROFL
Praegu käib Kanal 2 peal migni Chuck Norrise film. Mängisid seal malet siis,pool platsi on nuppe täis. Õpilane paneb tule ja ütleb " I´m getting really good at this". Chuck Norris vastab " Yes, but..." Lööb vastase nupu maha ja ütleb : "Check-mate!"
Ebareaalne. Tra, sihukest seisu ei saa ollagi kus ma panen tuld ja saan samal käigul ise mati :D:D:D:DD:
Rofl, Chuck Norris > Jumal sai veelkord kinnitust
Ma kõveras täiega
Comment
-
Täitsa ebareaalne level filmitegijate poolt ikka :D :D ma igaks juhuks pidin 3 korda postitust läbi lugema, et kindlalt aru saada, kas tõesti nii mööda. :D
Umbes nagu kui pokker kusagil USA märulites on, siis kuttidel on alati mingi mastirida vs royal ja siis see mastirea vend peab panema oma maja, ema ja elu panti, et vastase raise kinni maksta, mingeid all-in värke pole olemas. :D
Comment
Comment