Krt suht nõrk grind see nädal, homme maale jälle, vaja tööd teha, õlu, grill ja kalale obv ka. 40km Tallinnast, mis viga käia. Suvel nii palju ahvatlusi annab regular grindida :D
Krt suht nõrk grind see nädal, homme maale jälle, vaja tööd teha, õlu, grill ja kalale obv ka. 40km Tallinnast, mis viga käia. Suvel nii palju ahvatlusi annab regular grindida :D
no need unenäod tulevad lambist :D vahest mõtled eitedest.. satud geibaari... vahest mõtled ma ei tea mingist peksust siis tulevad naised unenäkku
minu unenäo katkestas täna naaber, kes hakkas raketti vist ehitama. igatahes pool tundi lasi nonstop haamriga seinte pihta. julm.
niipalju kui mäletan, et olin reisil kuskil ja siis hakkas naaber lammutama.
no see on standard.. tavaliselt oled kuskil heas kohas, hakkab just hea koht tulema siis kell äratab vms :D kell kinni " back to the dream ... fast plz " :D
Endal on üsna edukas olnud, täpselt ei viitsi järgi vaadata, aga pakun et mingi 5/8 cashinud. Ei midagi suurt, aga tore pühapäeval cashile vahelduseks mingit turnat teha ja mindsetti laadida.
no see on standard.. tavaliselt oled kuskil heas kohas, hakkab just hea koht tulema siis kell äratab vms :D kell kinni " back to the dream ... fast plz " :D
Comment