***APRILLI OFFTOPIC*** Stop F..ing around.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Re: ***APRILLI OFFTOPIC*** Stop F..ing around.
Mis huinjaa üldse täna oli?Kuidas läks?Algselt postitas leits Vaata postitustma olen tagasi eksamilt ..
Comment
-
läksin täna loengus veidemanniga vaidlema. pani ära mulle :("Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
Algselt postitas leits Vaata postitustmingi mulla eksam .. spikerdasin kehvalt, j2in peaaeguy vahele ... flip kas tuleb ära v ei
spikerdamisest....ma olin selline keskmine spikerdaja pigem aga kursusel oli mitu oma ala masterit. ses mõttes, et nad ei teinud mingeid super spikreid kodus valmis nagu mõned tüdrukud ja siis kui aeg käes, ei osanud naid ikka kasutada. nad lihtsalt vaatasid konspektidest, kellegi teise kopeeritud spikritest vms. nende skill seisnes selles, et nad adusid täpselt ära, millise õppejõuga ja mil määral võib nn "korraks vahele jääda", et siis "milles on asi!?" näoga otsa vaadata või silmad maas vaatamine lõpedada ja teha tööd edasi, ilma et tööd käest ära võetaks. mängisid vastast perfektselt.......
Comment
-
**** ma nende paberlehtedel master pole ... doc failin moblasse ja searchiga m2ssan .. unustasin valguistuse maha võtta .. hakkas liialt helkima klassis vist :D õppejõud kysis mis see helendba, ytlesin naine saadab sõnumeid :D lol muud p2he ei tulnd see hetk :D see ytles pane laualt ära ja tuli huias seal veits
Comment
-
5110-ga oli selline stiil raskendatud.......Algselt postitas leits Vaata postitust**** ma nende paberlehtedel master pole ... doc failin moblasse ja searchiga m2ssan .. unustasin valguistuse maha võtta .. hakkas liialt helkima klassis vist :D õppejõud kysis mis see helendba, ytlesin naine saadab sõnumeid :D lol muud p2he ei tulnd see hetk :D see ytles pane laualt ära ja tuli huias seal veits
Comment
-
Tahtsin just sama kirjutada. LOL!Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust5110-ga oli selline stiil raskendatud.......
Comment
-
Meil oli kunagi ajaloo õpetaja, kes oli suht vägev inimene igatepidi, kahjuks enam pole elavate kirjas.
Aga vend sai pmst aru, kuidas kedagi ajaloo tunnid ei koti, ta lasi töid järgi teha alati tunni ajal kui olid puudunud või õigel ajal mitte teinud ning tavaliselt oli stiil, et võtad kellegi tehtud töö ja copyd lihtsalt maha. Mul vist see päev polnud kellegi tööd võtta ja andsin tühja lehe tagasi ning õpetaja ütles, et kas Sa panid tähele, et ma tunni jooksul mitte kordagi Sinu suunas ei vaadanud :D
Comment
Comment