1. Sass saab bänni
2. Sass tuleb tagasi ja annab sellest teada.
3. Hakatakse kraaksuma ja Sass hakkab teistele vastu kraaksuma
4. Sass saab bänni.
5. ???
6. PROFIT!
Krt ma oleks pidant ikka kontrollima teid enne kui kogu selle romaani siia üles panin, tundus imelik et D.White ei laseks tal selles sambos osaldeda, kuigi jah vigastused jms l2heksid maksma UFCle miljoneid. Kontrollisin siis järgi.
Tsitaat:
"We gave on everything. He can go fight Sambo every Thursday night if he wants"
Diil mille Fedor kõige viimasena sai:
five-fight $30 million deal, an instant title shot at UFC heavyweight champ Brock Lesnar, the opportunity to display logos of his manager's competing MMA promotion, M-1 Global, on the fighter and in the Octagon, a cut of pay-per-view earnings, and the freedom to compete in Sambo martial arts tournaments outside the UFC.
See on totaaaaaaalneee faking ripoff UFCle ja see ***** ikkagi ei võtnud vastu. Muidugi ei taha Fedor kunagi UFCs võidelta ja ta lükkas selle diili tagasi, kuna nad arvasid, et diili üksikasjad ei tule kunagi v2lja(nõustuti ennem avalikult mitte rääkima sellest vms), sest see on ilmselge et sellest paremat diili lihtsalt ei saa olla ning oleks super obvious mis toimub.
Teil on mingi isiklik armastus selle venna vastu veel minevikust, suht obvious on mis ta teeb :S.
[QUOTE=Tom;192251]Mis faking clusterfuck see veel on?
V: Õhtune clusterfuck.
Temajärgi ongi jookstud ju aastaid juba. Dana on oma Mirride ja Brockidega tema järgi jooksnud ju.
V: Siis on vähe joostud, sest see ei ole õnnestunud.
Mis Brock peaks isiklikut tasuta minema ja paluma Fedorit? Ainuke vend kellest asi oleneb on Fedor ise.
V: Miks ainult temast - tänapäeva fightgames oleneb teema ikka rohkematest faktidest kui ainult fighteri soov. Raha, manager jne.
Kui tahad mind kritiseerida siis tsiteeri vähemalt, kirjutad jama kokku ja jätad muljet nagu mina oleks seda öelnud. UFC pole parim sest neil on kõige rohkem raha, vaid sest neil on parim konkurents(mitte perfektne).
V: Ma väljendasin enda arvamust. Mul on muljest svjoravno.
Maksta vähe? Mingeid numbreid on sul?
V: Uuri Couture honorare nt ja White konflikti temaga.
Oleks väga üllatnudud kui UFC ei oleks ülekaalukalt KESKMISELT kõige rohkem teenivad figherit. Pride ajal võis ta teha mis tahes, räägi TÄNASEST PÄEVAST.
V: Ma räägingi tänasest päevast.
Te tahate öelda et ta on veel täna pari heaviweight....
V: Jah. Ei näe UFC-s talle ühtegi vastast. Ausalt.
Ei ole öelnud White kohta mitte midagi ja minu meelest teeb ta paljusid asju valesti, räägime siin Fedorist, ja sellest mis tema teeb. Keerad teemat alati ma ei tia kuhu.
V: Ma ju mainisin, et Fedoril on omad tingimused. Whitel on omad tingimused. Mõlemal on omad kiiksud. Tänapäeval on fightide kokkupanek selline, et asi ei ole enam nn warrior spiritis, vaid paljudes muudes aspektides.
Ütlesid ju, et taob tundmatuid maa alla.
Lesnar oli 31 kui UFC HW tiitli sai, Couture oli vist 34, Rutten 35 jne. Fedor ei ole kindlasti mitte past-his-prime. Ma ei ole ka ekspert aga jälgin seda ala lähedalt. See kelle vastu sul boner on ei paku vähematki huvi - too much information.
Sa võid ju endale kindlaks jääda, aga kui seda kuidagi argumenteerida ei suuda, siis pole sellest suurt tolku. Pigem näen sinu jutus kerget whitefeverit , mitte soovi olukorda mõista. Sinu loogika põhjal võib järeldada, et kui White vilistab, siis kõik hüppavad. Õnneks kõik ei ole sellised bend-over fighterid, kellele on mammona nr1 prioriteet.
Ei ole võimalik debatti pidada kui isegi ei loeta postitust läbi, jällegi ei väitnud et Fedor on past his prime ei väitnud, et sellepärast et Dana tahab peab tulema(põhjused on hoopis teised) ja olen need välja ka toonud, seda boneri ümberkeeramise lasteaia liivakasti iba võib igaüks ajada.
Kus kohast mu retoorikal ja argumenteerimisel vead on, too otseselt välja mis ma olen siis öelnud mis vale on. Ma ei ole näinud ÜHTEGI argumenti teie arvamuse poolt, teie olete minu arust need kes argumenteerida ei suuda, teil pole isegi argumenti.
Ei ole võimalik debatti pidada kui isegi ei loeta postitust läbi, jällegi ei väitnud et Fedor on past his prime ei väitnud, et sellepärast et Dana tahab peab tulema(põhjused on hoopis teised) ja olen need välja ka toonud, seda boneri ümberkeeramise lasteaia liivakasti iba võib igaüks ajada.
Kus kohast mu retoorikal ja argumenteerimisel vead on, too otseselt välja mis ma olen siis öelnud mis vale on. Ma ei ole näinud ÜHTEGI argumenti teie arvamuse poolt, teie olete minu arust need kes argumenteerida ei suuda, teil pole isegi argumenti.
Mis argument Tom sul on? Ma ei ole veel aru saanud. Fedor on see, kes keeldub ja White on jumal? Aga miks sa siis ülaltoodud artiklist ei kopeerinud siia seda, et M1 ütles, et see pakkumine ei olnud selline.
Minu väide on selline, et asi ei olnud ainult Fedoris.
Mis faking
Temajärgi ongi jookstud ju aastaid juba. Dana on oma Mirride ja Brockidega tema järgi jooksnud ju.
V: Siis on vähe joostud, sest see ei ole õnnestunud.
Irw vähe joostud cmoon sa ei saa aru kui haledalt see kõlab. Vähe joostud, sest kõik pole õnnestunud. Dana peaks isiklikult wict Fedori gey-seksfantaasiad rahuldama kui ta teda UFCs n2ha tahaks. See diil mis ta andis oli absurdne lihtsalt, rohkemat ei ole lihtsalt reaalselt võimalik teha.
Mis Brock peaks isiklikut tasuta minema ja paluma Fedorit? Ainuke vend kellest asi oleneb on Fedor ise.
V: Miks ainult temast - tänapäeva fightgames oleneb teema ikka rohkematest faktidest kui ainult fighteri soov. Raha, manager jne.
Jällegi pole väitnud et oleneb aint fighteri soovist, see oli retooriline küsimus. Praegu oleneb ainult Fedorist, jah tema managerid tahavad hiidsummasid, aga kui Fedor ise julgeks ja tahaks siis saaks ka. Raha maksti talle kõvasti rohkem kui mujal.
Kui tahad mind kritiseerida siis tsiteeri vähemalt, kirjutad jama kokku ja jätad muljet nagu mina oleks seda öelnud. UFC pole parim sest neil on kõige rohkem raha, vaid sest neil on parim konkurents(mitte perfektne).
V: Ma väljendasin enda arvamust. Mul on muljest svjoravno.
Omg silmakirjalikkus on piiramatu. Kuidas on lause "sest talle oleks antud kõik ja rohkemgi veel, siis see on bs." oma arvamuse avaldamine, see on minu argumendi ehk seisukoha ehk arvamuse valesti esitamine ffs.
Oleks väga üllatnudud kui UFC ei oleks ülekaalukalt KESKMISELT kõige rohkem teenivad figherit. Pride ajal võis ta teha mis tahes, räägi TÄNASEST PÄEVAST.
V: Ma räägingi tänasest päevast.
Te tahate öelda et ta on veel täna pari heaviweight....
V: Jah. Ei näe UFC-s talle ühtegi vastast. Ausalt.
M, miks siis ei lähe ta, pista omale suure rahapaki taskusse ja toksiks kasti Miri, kes on väitnud, et teeks talle ära ja siis Brocki. Peab olema väga dissillusioned. Usu mind ma tahaks väga näha Brock vs Fedor ja ma oleks isegi Fedori poolt, kunag see lihamägi ei meeldi mulle, aga öelda et tal on seal M1s paremad vastased kui UFC on lihtsalt täiesti absurdne, seda peab ütlema keegi kellel puudu reaalsusega täielik kontakt.
Ei ole öelnud White kohta mitte midagi ja minu meelest teeb ta paljusid asju valesti, räägime siin Fedorist, ja sellest mis tema teeb. Keerad teemat alati ma ei tia kuhu.
V: Ma ju mainisin, et Fedoril on omad tingimused. Whitel on omad tingimused. Mõlemal on omad kiiksud. Tänapäeval on fightide kokkupanek selline, et asi ei ole enam nn warrior spiritis, vaid paljudes muudes aspektides.
Mis nimelt oleks need muud aspektid mis ei lase enam fightil toimuda? Fighti kokkupanek seisab antud juhul ikkagi ainult selle taga, et Fedor ühel või teisel põhjusel ei taha, et see toimub. See, et ta võitleb seal paremate vendadega kui Mir või Brok on ikka ilgem BS.
Mis argument Tom sul on? Ma ei ole veel aru saanud. Fedor on see, kes keeldub ja White on jumal? Aga miks sa siis ülaltoodud artiklist ei kopeerinud siia seda, et M1 ütles, et see pakkumine ei olnud selline.
Minu väide on selline, et asi ei olnud ainult Fedoris.
Jällegi oma tüüpilise vastusega, white on jumal jh, kus ma seda ütlesin? Mingi bs mustamine peab alati sees olema. Ok siis veel 1 kord puust ja punaseks, White tegi sellise diili millest loobumine on absurdne, nii M1 kui ka Fedorile endale ja ainuke võimalik vastus on see, et Fedor kardab. Kes siis ikkagi kontrollivad asja? Sa tahad öelda et Fedor on oma mänedžeride käpiknukk vms et ta ei saa ilma nende nõusolekutta teha mis tahab? Mänedžer on rohkem ikka tööline ja teenuse pakkuja, mänedžeridest ei tohiks siuliselt sittagi oleneda, aint detailid ja paberimäärimine jms. Kui Fedor tahaks, siis ta ka saaks ikkagi.
Sinnamaani et M1 ümberlükkas lugesin peale seda kui posti tegin. Suht obv. et nad sellekohta ka valetavad. Miks peaks Dana valetama ma ei saa aru, Fedoril on muidugi 100 põhjust oma valedega jätkamiseks. Dana oleks sama diili nõus tegema avalikult ja samas diilis millega presidendid alla kirjutavad ja käsi suruvuad, M1 tahtis saladuses hoida.
jeerum
Alguses väidad, et Fedor kardab ja siiani on maa alla tagunud vaid tundmatuid.
Sai ümber lükatud, et tegelikult on ikka võitnud enamus maailma tipp-fightereid.
Siis hakkad ajama, et pole väitnudki, et tundmatuid maa alla taob ja tood välja uue omapoolse fakti, et Fedor on juba 33 ja varsti parimad aastad möödas.
Sai üümber lükatud, et paljud (tegelikult isegi enamus) UFC HW Championeid on esimest korda vöö saanud 30+ vanuses.
Ikka ise saad aru, mida sa oled kirjutanud ja mida on sulle üritatud selgeks teha?
Siis ajad veel mingit imalat boneri juttu ja postitad suvalise lingi artikliga, kus on selgelt väljendatud UFC poolne nägemus kogu sellest loost.
Loe ntx seda artiklit:
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
M-1 Global is denying a report that Fedor Emelianenko turned down a six-fight $30-million deal this week to join the UFC’s heavyweight ranks.
CBS Radio host Carmichael Dave reported Wednesday that Emelianenko had turned down an agreement that would have paid him $5 million per fight. However, Joost Raimond, CEO for M-1 Global, called the report “completely ludicrous” and said negotiations never even reached the point where the number of fights contracted for Emelianenko was decided.
“I can say that the guaranteed -- and the word ‘guaranteed’ is of great importance here -- the guaranteed offer made by the UFC is less than what Fedor made before,” Raimond said. “The five-million (per fight) is way, way, way out of range. Half of that is even way out of range of what they offered.”
Raimond was not present at the meeting that took place between UFC and M-1 management in Los Angeles earlier this week, but he said he was debriefed shortly afterward. M-1 and UFC officials, including president Dana White, reconvened the next day via teleconference call, where M-1 presented a counteroffer that included co-promotion. No written contact was ever presented.
M-1 President Vadim Finkelstein and Emelianenko were en route to Russia Thursday and could not be reached for comment. UFC officials told Sherdog.com that White is also traveling and their earliest comment would come Friday during a media conference call.
Raimond confirmed that M-1 Global had been presented with the possibility to receive a cut of pay-per-view profits in addition to Emelianenko’s guaranteed pay, but he said no other profit-sharing incentives were presented.
“And there were a number of provisions attached to that offer that made it very much less interesting,” Raimond said.
Many of those provisions involved the branding of M-1 within the UFC organization, according to Raimond.
“We made it clear that Fedor, now and forever is part, even part owner, of M-1 and those two cannot be separated,” Raimond said. “If the rest of M-1 is excluded from any kind of deal, it makes the deal difficult.”
Raimond said a title shot against heavyweight champion Brock Lesnar –- in Emelianenko’s first fight or otherwise -- was not specified during the talks. (UFC President Dana White has publicly stated the Russian would challenge for the title in his first bout with the promotion, though.) Raimond also confirmed that the UFC conceded to allow Emelianenko to continue to compete in sambo, of which he is a national champion and spokesman, and noted during the meeting that the fighter was free to wear M-1 clothing.
“That’s like telling someone they’re allowed to eat,” said Raimond, suggesting it wasn’t a significant concession.
Raimond noted that the M-1 team was disheartened to learn that “unsubstantiated rumors” had been disseminated, and that Internet readers were willing to believe them at face value.
“Sometimes the fans don’t realize that there is a business to run and all these statements, ‘These M-1 idiots, why don’t they just give Fedor to the UFC because they’ve offered him the best money?’ This is a completely unsubstantiated rumor that the UFC has offered the best money for Fedor ever. This is just not the case.”
Raimond emphasized that negotiations with the UFC had been fruitful, even though the fundamental disagreement over co-promotion between the two organizations remains.
“We had a very professional, productive and respectful meeting with the UFC,” Raimond said. “I think both parties walked away (knowing) even though a deal wasn’t made, that a very decent meeting was had.”
Saa nüüd aru, et mündil on alati kaks külge ja kõik mis D.White suust tuleb ei ole puhas kuld. Tema pidevad vaidlused lepingute ja palganumbrite üle panevad mind kahtlema tema sõnades, mitte M-1 omades.
Ei ole Fedori vastu mingit suurt sümpaatiat, aga kuna ma ala jälgin, siis pean teda ka HETKEL parimaks HW fighteriks.
Comment