***APRILLI OFFTOPIC*** Stop F..ing around.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • mkva
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 1972

Re: ***APRILLI OFFTOPIC*** Stop F..ing around.

Algselt postitas Sass Vaata postitust

Neile kes ei tea siis mulle väänati jälle selle eest 10 päeva et ütlesin "n!gga"
    jou:D

Comment

• Lutzky
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 1829

Tervist normaalsed foorumikasutajad. Kunagi keegi ütles mulle selle lehe mille kaudu saab starsis turnament dollarit buddy transaga tavalisteks dollariteks teha. Kas keegi oskab selle lehe veel öelda mulle uuesti kuna ei leia seda foorumist üles. Tnx

Neile kes ei ole nii normaalsed: mode kes mind ära blokkis jälle täiesti tühja koha pealt, mine ilusti *****, peale selle mine veel ravile ka. Ma ei saa aru miks üldse selline vend kes oma mode võimuga mingi ära tõusnud ja vaimselt mingi ebanormaalne on, kes oma isiklikust vihast mulle iga natukesegi vale sõna eest blokke väänab üldse mode saab olla? Tule siis tagasi kui ravil käidud. Tnx.

Neile kes ei tea siis mulle väänati jälle selle eest 10 päeva et ütlesin "n!gga"
      liiga segane jutt. bänn4life.

Comment

• mkva
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 1972

Algselt postitas Lutzky Vaata postitust
        BEST_POST EVVVVVVVVVVVA

Comment

• Sass
          Bännitud
          • Dec 2008
          • 1889

kui teile lampi hakatakse väänama hakkate ka selliseid poste tegema...

nyyd öelge see leht, kes teab...

segane jutt?
          selle eest tuleks sulle bann4life panna et sa koolis ei viitsind käia ja eesti keelt selgeks ei jõudnud õppida... kui ikka koma kohti välja ei loe, pole minu mure.
          Last edited by Sass; 13.04.10, 17:59.

Comment

• mkva
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 1972

in4ban

Comment

• OuMaiGaad
              Õpihimuline Mängur
              • Feb 2010
              • 482

[QUOTE=Sass;192238]kui teile lampi hakatakse väänama hakkate ka selliseid poste tegema...

Comment

• Tom
                Julm Donk
                • Nov 2009
                • 60

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                Kardab? Lol. Tundmatuid maa sisse taguda? Goodrige, Cro-Cop, Hunt, Nog, Randleman, Arlovski, Sylvia jne on tundmatud nimed? Ole nüüd.

Ei ole öelnud, et need tundmatud on. Valdav enamus nendestki on UFCs võidelnud/võitlevad. Ei ole öelnud, et ka kehv fighter on, mu kriitika käib teise asja kohta. Fedor on 33 ja varsti parimad aastad möödas, see mis ta 2003 kandis tegi ei tähenda, et ta tänapäeval parim on. Ei ole mingi ekspert sellel alal, pole teemat kaua jälginud ja vb sellepärast polegi sellist nostalgilist bonerit selle venna suhtes.[/QUOTE]

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                Proovile on ta end pannud parimate vastu ja raha on ka küllaga teeninud.
                Võtmeks on siin mineviku kasutamine, ma räägin praegusest olukorrast. Jään endale ikkagi kindlaks, et kui ta tõesti tahaks end proovile panna veel täna, siis neelaks sellise väikse asja alla, see lihtsalt vabandus.

Comment

• Lutzky
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 1829

segane jutt?
                  selle eest tuleks sulle bann4life panna et sa koolis ei viitsind käia ja eesti keelt selgeks ei jõudnud õppida... kui ikka koma kohti välja ei, loe pole minu mure.
                  ei mõista

Comment

• yolpa
                    Pokkerihai
                    • Jun 2009
                    • 2669

nii palju tegi nalja see koma seal "ei loe" vahel:D

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

sass is back .... yess .. sitalaviinid algavad

Comment

• Tom
                        Julm Donk
                        • Nov 2009
                        • 60

Tom. Kui Sul puudub respect Fedori vastu lihtsalt seetõttu, et ta ei liitunud UFC-ga (mis on maailma parim, sest neil on kõige rohkem raha), sest talle oleks antud kõik ja rohkemgi veel, siis see on bs. HW-dest on Fedor parim, maailma parim st mitte tema ei pea jooksma Mirride ja teiste järgi, vaid tema järgi peab jooksma.
                        Mis faking clusterfuck see veel on? Temajärgi ongi jookstud ju aastaid juba. Dana on oma Mirride ja Brockidega tema järgi jooksnud ju. Mis Brock peaks isiklikut tasuta minema ja paluma Fedorit? Ainuke vend kellest asi oleneb on Fedor ise. Kui tahad mind kritiseerida siis tsiteeri vähemalt, kirjutad jama kokku ja jätad muljet nagu mina oleks seda öelnud. UFC pole parim sest neil on kõige rohkem raha, vaid sest neil on parim konkurents(mitte perfektne).

Lisaks, kui Fedorile meeldib ka nt lepinguväliselt võistelda Venemaal teatud üritustel, siis miks ta peaks sellest taganema. Sest Mirrid on väidetavalt maailma parimad. Juba Pride ajast on meeles ju fakt, et Fedor võttis vastu kõik challengid - ja kui sa ütled, et Fedori resümee on bs (kui kaotusi ei ole, siis ilmselgelt on vastased nõrgad ju), siis vaata UFC HW-te resümeesid ning mõtle uuesti. Ärgem ülistagem liialt UFC-d ja promomeistrit White. Ma ei saa aru eelkõige sellest, et White võib teha igasugust paska enda fighteritele UFC-s a la maksta vähe, teha mõttetuid vastasseise, aga kui fighter (Fedor kui potentsiaalne fighter) midagi ütleb, siis on tema argpüks. Interesting.
                        Maksta vähe? Mingeid numbreid on sul? Oleks väga üllatnudud kui UFC ei oleks ülekaalukalt KESKMISELT kõige rohkem teenivad figherit. Pride ajal võis ta teha mis tahes, räägi TÄNASEST PÄEVAST. Te tahate öelda et ta on veel täna pari heaviweight.... Ei ole öelnud White kohta mitte midagi ja minu meelest teeb ta paljusid asju valesti, räägime siin Fedorist, ja sellest mis tema teeb. Keerad teemat alati ma ei tia kuhu.

Comment

• nikitheone
                          Mr. Puujalg
                          • Aug 2009
                          • 6446

jällegi:
                          imo kui sass ütles n!gga ja sai AINULT selle eest 10 päeva banni.

ebanormaalne
                          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• hoss23
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 2551

jess, saab ka jälle sassi kallal nöökida...

Comment

• Godspeed_EJ
                              Klubi Liige
                              • Nov 2009
                              • 3049

Algselt postitas Tom Vaata postitust
                              Ei ole öelnud, et need tundmatud on. Valdav enamus nendestki on UFCs võidelnud/võitlevad. Ei ole öelnud, et ka kehv fighter on, mu kriitika käib teise asja kohta. Fedor on 33 ja varsti parimad aastad möödas, see mis ta 2003 kandis tegi ei tähenda, et ta tänapäeval parim on. Ei ole mingi ekspert sellel alal, pole teemat kaua jälginud ja vb sellepärast polegi sellist nostalgilist bonerit selle venna suhtes.
                              Ütlesid ju, et taob tundmatuid maa alla.
                              Lesnar oli 31 kui UFC HW tiitli sai, Couture oli vist 34, Rutten 35 jne. Fedor ei ole kindlasti mitte past-his-prime. Ma ei ole ka ekspert aga jälgin seda ala lähedalt. See kelle vastu sul boner on ei paku vähematki huvi - too much information.

Algselt postitas Tom Vaata postitust
                              Võtmeks on siin mineviku kasutamine, ma räägin praegusest olukorrast. Jään endale ikkagi kindlaks, et kui ta tõesti tahaks end proovile panna veel täna, siis neelaks sellise väikse asja alla, see lihtsalt vabandus.

Sa võid ju endale kindlaks jääda, aga kui seda kuidagi argumenteerida ei suuda, siis pole sellest suurt tolku. Pigem näen sinu jutus kerget whitefeverit , mitte soovi olukorda mõista. Sinu loogika põhjal võib järeldada, et kui White vilistab, siis kõik hüppavad. Õnneks kõik ei ole sellised bend-over fighterid, kellele on mammona nr1 prioriteet.

Comment

• Sass
                                Bännitud
                                • Dec 2008
                                • 1889

[QUOTE=OuMaiGaad;192241]
                                kui teile lampi hakatakse väänama hakkate ka selliseid poste tegema...

http://www.liquidpoker.net/sell-poke...nament-dollars
                                tnx.

naerge naerge.. ja leits, millegi pärast oled sina rohkem banned siin kui mina, ja oma sitaaviini jutuga või p**** kaduda...

sorry aga jälle mingid haiged inimesed ajavad oma pasa jutuga mind nii närvi et ma lihtsalt pean mõlisema hakkama... olge vait ausalt kui teid ei puuduta.

OuMaiGaad ty veelkord

Comment

Working...