***APRILLI OFFTOPIC*** Stop F..ing around.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: ***APRILLI OFFTOPIC*** Stop F..ing around.

parim hiinatoit .. lampi tai tänavalt mingi jama, maksis 10 krooni vist

Comment

• Booyaka
      FPP Pro
      • Dec 2008
      • 249

Nõustun ok2aa-ga Ei tundunud see lido väga hea midagi. liha ja stuff oli standard. väga meeldis salati valik see oli faking nuts! ja kukkel/sai oli ka kivi kõva. restoranid ja asjad on way paremad. aga selles mõttes, et kui vaja süüa siis võin seal vabalt süüa.

unustasin lisada, et kartul ja liha olid semi külmad selleks ajaks kui lauda jõudsin!
      Last edited by Booyaka; 04.04.10, 22:40.

Comment

• inward
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 6275

Raudselt töllerdasid sada aastat oma kartuliga ringi, et mida kõike küll võtta veel :D
        Riia omas olen käinud, täitsa okei. Ega ta midagi erilist jah ei ole, selline tugev söök igatipidi. Jube palju tõmblemist on see ajab pisut närvi.

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
          Lausa lust on viimaseid ok2aa poste lugeda. Mõtted liiguvad samal lainel. Kiidan seisukohad heaks ka gastronoomia vallas. Parimat toorest veiseliha olen saanud baskimaal, parimaid mereande Veneetsias, parimat sushit ja hiina kiirtoitu China Townis NYC-s, aga Lidot siit minu nimekirjast kahjuks küll ei leia. Kodus saab paremaid asju teha. Kui kiirtoit, siis näiteks Vapianost ruccola raviolid.
          Lol ilmselgelt ei ole Lido selline koht kuhu naise eksklusiivsele õhtusöögile viid, vaid imo parim koht kus söömas käia iga jumala päev - mõistlik hind, väga hea valik, nuts süsteem - best bang for buck.

Lido ei paku mingit suurepärast sushit või world class steaki, šašlõkk on sitt, kala on standard aga kallis, aga seal on selliseid mõnusaid lihtsaid asju mida ei pea suurtes kogustes võtma, saad palju erinevaid asju ühe einega nautida - kodune praekartul, kartulivorm, head magustoidud, salatibaar (võtad kausi ja ise tõstad omale igast manti 25 eegi eest per kauss, valikus seened, oad, kurgid, sibulad värgid särgid), puuviljavalik (ka sama kausisüsteem, 34 eeki ja lao kuhjaga kauss täis - KIIVID (Y), ananassid, mangod jne).

Hateritele: kui Lido selline sitt on, siis soovitage mulle koht, kus ma saan 50-100 krooni eest (jook incl.) paremini süüa igapäevaselt, et menüü esimese nädalaga üle ei viskaks? Makarone ja riisi ei salli.

Comment

• hotcocacola
            HTCCACLA
            • Oct 2008
            • 14473

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
            Lol ilmselgelt ei ole Lido selline koht kuhu naise eksklusiivsele õhtusöögile viid, vaid imo parim koht kus söömas käia iga jumala päev - mõistlik hind, väga hea valik, nuts süsteem - best bang for buck.

Lido ei paku mingit suurepärast sushit või world class steaki, šašlõkk on sitt, kala on standard aga kallis, aga seal on selliseid mõnusaid lihtsaid asju mida ei pea suurtes kogustes võtma, saad palju erinevaid asju ühe einega nautida - kodune praekartul, kartulivorm, head magustoidud, salatibaar (võtad kausi ja ise tõstad omale igast manti 25 eegi eest per kauss, valikus seened, oad, kurgid, sibulad värgid särgid), puuviljavalik (ka sama kausisüsteem, 34 eeki ja lao kuhjaga kauss täis - KIIVID (Y), ananassid, mangod jne).

Hateritele: kui Lido selline sitt on, siis soovitage mulle koht, kus ma saan 50-100 krooni eest (jook incl.) paremini süüa igapäevaselt, et menüü esimese nädalaga üle ei viskaks? Makarone ja riisi ei salli.
            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Booyaka
              FPP Pro
              • Dec 2008
              • 249

lido on advanced söökla pmst. TTÜ sööklas saad veel odavamalt süüa ja menüü on ka igapäev erinev. lihtsalt näide tho!

Comment

• rasmer
                Vana Tegija
                • Oct 2009
                • 1306

Algselt postitas Booyaka Vaata postitust
                lido on advanced söökla pmst. TTÜ sööklas saad veel odavamalt süüa ja menüü on ka igapäev erinev. lihtsalt näide tho!
                Kui juba teemaks läks, siis lisaks, et TTÜ majandusmaja söökla on the nuts. Iga päev umbes 10 sooja toitu 20-50 kr, suur ports ja maitsev. Peamajas vist valik ainult paari toidu vahel ja üldiselt ka kehvem.

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

endine MErcado ohk nüüdne City Platz on hea koht.. salativalik (Y)

Comment

• $Lauri$
                    Õpihimuline Mängur
                    • Aug 2009
                    • 479

Liiga head lauad taaskord Starsis, magama küll minna ei saa.

Comment

• inward
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 6275

Saab küll, kui fish redrawga ära tõmbab. Ja siis veel ühe korra ära stackib sind.

Comment

• Booyaka
                        FPP Pro
                        • Dec 2008
                        • 249

Algselt postitas rasmer Vaata postitust
                        Kui juba teemaks läks, siis lisaks, et TTÜ majandusmaja söökla on the nuts. Iga päev umbes 10 sooja toitu 20-50 kr, suur ports ja maitsev. Peamajas vist valik ainult paari toidu vahel ja üldiselt ka kehvem.
                        ye, peamajas ei ole nii hea toit. ma ei tea kas sa mõtled sama kohta, aga ma olen tihti seal uues raamatukogus käinud. seal on raha ja kvaliteedi suhe suht nuts.

Comment

• BuildUp
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2547

Algselt postitas ok2aa Vaata postitust
                          uhhhhhhh. lido on hea??????? tavaline koolisöökla ju?
                          +1

Comment

• hotcocacola
                            HTCCACLA
                            • Oct 2008
                            • 14473

fulltildis rush pokerit mängides ei kuvatagi statse lauale või tegemist on minu hemi probleemiga vms ?

Comment

• yolpa
                              Pokkerihai
                              • Jun 2009
                              • 2669

Tartus on rehepapp hea, seal saad kah ise omale prae kokku panna ja kui tudeng oled saad päris häid soodustusi.

Comment

• ristijeesus
                                Klubi Liige
                                • Oct 2009
                                • 2533

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                                fulltildis rush pokerit mängides ei kuvatagi statse lauale või tegemist on minu hemi probleemiga vms ?
                                Hemi kohta ei oska öelda, aga PT3 küll kuvab.

Comment

Working...