Re: ***MÄRTSI OFFTOPIC*** [ Rankal on suured tissid ]
***MÄRTSI OFFTOPIC*** [ Rankal on suured tissid ]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ei tee reklaami. Lihtsalt jäi silma selline blog:
Comment
-
lugesin ka seda blogi ning kommentaare @pokernewsist...no ma ei oska midagi kosta :D
Comment
-
Mul ka Stanstedi lennujaama wifi blokkis ära PN foorumi, seda foorumit aga mitteAlgselt postitas Tylos Vaata postitustLol,eesti seadused hiilivad isegi inglismaale j2rele.Proovisin PN-i foorumi minna,kiri ees -Forbidden
Mul m2ngusaite blokkida ei saa siis blokivad foorumid 2ra.
Comment
-
aga mis siis saab kui see foorum ära blokitakse?
võiks igaks juhuks mingi backup saidi teha kust lisainfot vajadusel saab jagada.
näiteks ranka666.blogspot.com vms. :)
Comment
-
lol, ongi nii, alles paar tundi tagasi veel sai :D pannakse lukku see foorum ka varstiAlgselt postitas Tylos Vaata postitustLol,eesti seadused hiilivad isegi inglismaale j2rele.Proovisin PN-i foorumi minna,kiri ees -Forbidden
Mul m2ngusaite blokkida ei saa siis blokivad foorumid 2ra.
Comment
-
Eesti omasse ei saa jah:D
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Samas www.pokernews.com töötab.
Comment
-
lolAlgselt postitas variatsioon Vaata postitustaga mis siis saab kui see foorum ära blokitakse?
võiks igaks juhuks mingi backup saidi teha kust lisainfot vajadusel saab jagada.
näiteks ranka666.blogspot.com vms. :)
Seda foorumit ei panda lukku kuna üks foorumi peabossidest käis eelmine aasta inglsimaal ja suksutas tsipake inglise kuningannat. Tony G oli ka inglismaal käinud suksutamas aga hoopis printsiga.... See ka põhjus miks PN blocked :PAlgselt postitas vennike Vaata postitustlol, ongi nii, alles paar tundi tagasi veel sai :D pannakse lukku see foorum ka varsti
Naljad obv :P
Comment
-
See lause rikkus kõik ära.Algselt postitas ranka Vaata postitust
Naljad obv :P
Comment
-
oot-oot kas te tahate öelda, et mitte keegi ei plaani täna minna rockcafesse ultima thulele?"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
TC
Comment