Polyphasic Sleep

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • KristjanLaas
    Pokkeritark
    • Oct 2009
    • 6450

Re: Polyphasic Sleep

Algselt postitas BuildUp
    A ja tahtsin sellise loo ka rääkida, et mul üks sõber rääkis, et tal üks sugulane, kellel oma firma, magab ka ülimalt vähe. Olenevalt maga mineku ajast ärkab igal hommikul 6st üles, läheb trenni ja hakkab toimetama. Mõtlesin algul, et wtf...tõsiselt hea oleks kui suudaks ise ka nii.

Hetkel loen D.Trumpi raamatut ning seal mees räägib ka, et magab päevas ainult 4h, sest ta lihtsalt nii räigelt armastab oma tööd ning ei jõua magama minnes ära oodata, millal saaks juba ärgata ning uuesti tegutsema hakata.
    Vot seda hommikust ärkamist küll ei suuda vist kunagi endale sisse juurutada.
    Aga kui mul on mingid reaalsed sessid kindla vastasega pooleli või väga suur pokkerimotivatsioon tuleb keskmiselt 1-1,5h/10h kohta und ööpäevas ja nii suudan ikka päris pikalt (nädal-kaks), siis ei aja mind miski magama,
    Lõpuks läheb unetusest süda pahaks ja ei saa juba seetõttu magama jääda kui püüan välja end magada, sest magama minnes hakkab nii pask ja seepärast peab alati ööpäevi juurde tegema kuni lõpuks saan aru, et aitab ainult alkohol ja siis joon end purju, kaotan bankrolli ja saan magada.
    ah?

Comment

• variatsioon
      Pokkeritark
      • Nov 2008
      • 5849

Algselt postitas BuildUp Vaata postitust
      A ja tahtsin sellise loo ka rääkida, et mul üks sõber rääkis, et tal üks sugulane, kellel oma firma, magab ka ülimalt vähe. Olenevalt maga mineku ajast ärkab igal hommikul 6st üles, läheb trenni ja hakkab toimetama. Mõtlesin algul, et wtf...tõsiselt hea oleks kui suudaks ise ka nii.

Hetkel loen D.Trumpi raamatut ning seal mees räägib ka, et magab päevas ainult 4h, sest ta lihtsalt nii räigelt armastab oma tööd ning ei jõua magama minnes ära oodata, millal saaks juba ärgata ning uuesti tegutsema hakata.

mõned prod(hitlerid või

Comment

• Vandalar
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3577

Ma ei tea, mis see polyphasic sleep on aga selline asi on olemas, mis aitab sinu ajul teatud sagedusele ennast häälestada. Ise pole antud preseti proovinud, sest ei taha oma und tuksi keerata. Asi ise on siin: http://www.bwgen.com/presets/desc692.htm
        Võid ka vikipeediast enne uurida mis on binaural beatid, sest see võib nii mõnelegi liiga suure ulmena tunduda. Ja enne kui kasutad loe manuaal ja hoiatused ka ikka läbi!

Comment

• LuuK
          Vana Tegija
          • Dec 2008
          • 1138

Nägin Summer Glaud unes. Nähtavasti on mu seksuaalsuses veel avastamata alasid.

Comment

• Codecci
            Luuramas Naisteturniire
            • Nov 2008
            • 7574

Chiren80 kirjutas kuskil, et proovis seda magamist ja läks seetõttu elust miski 6-12 kuud raisku, ei tulnud midagi välja.

Ise ei pea igatahes vajalikuks unega mängida, magan iga päev 10h ja jääb veel kõvasti aega foorumites aja raiskamiseks jms.

Comment

• Fabulous
              Pokkerihai
              • Jan 2010
              • 2674

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
              Chiren80 kirjutas kuskil, et proovis seda magamist ja läks seetõttu elust miski 6-12 kuud raisku, ei tulnud midagi välja.

Ise ei pea igatahes vajalikuks unega mängida, magan iga päev 10h ja jääb veel kõvasti aega foorumites aja raiskamiseks jms.
              Mul sama lugu enamvähem. Kui keegi üles ei ärata magan ~12 tundi ja aega jääb ka kõigi muude asjade tegemiseks.

Comment

Working...